![]() |
do której jest dziś czynny Fanatyk? I w jakich godzinach jutro jest otwarty? Bo gdzieś czytałam ostatnio ale wyleciało mi z głowy.
|
Cytat:
|
Wie ktos o której przewidywana jest walka Holyfield-Wałujew?? Z gory THX
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
no tal racja.. ale była taka reklama ostatnio, bo święta idą, i Fanatyk jest otwarty nawet w niedzielę do wtorku :D tylko pytanie w jakich godzinach :PP
|
Cytat:
|
Planuje kupić nowy telewizor.Porównywałem ceny w różnych sklepach i marketach ale najtaniej kosztuje on na agito.pl.
Moje pytanie: Kupował ktoś tam cokolwiek?Jak wygląda forma płatności,jakie są koszty przesyłki jej czas i ogólnie wszystko co powinienem wiedzieć. |
http://rapidshare.com/files/17517980...__128.mp3.html
Prośba do dobrej duszczyki,która potrafiła by mi wyciąć z tego utworu kawałek od 2:56-3:30 i zapisałaby w formacie mp3,bo ja tego nie umiem zrobić,a potrzebuje dzwonek do telefonu!! |
http://www.speedyshare.com/786245236.html
Normalnie by mi się nie chciało.. no ale zbilzają się swięta, więc prosze ;) |
ma ktoś ten obrazek w lepszej jakości http://odsiebie.com/pokaz/1169371---9695.html ??
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=tPrMajcT8AY
w tle muza co to leci? bo slyszalem pare razy ale nie moge zajarzyc |
|
dzieki kuczmen
|
Mam problem z laptopem :/
Mam HP Pavilion DV6000 z USA, sformatowałem dysk ( z Visty na XP ) wszystko działa, dźwięk ( co z tym najtrudniej ) itd ale nie działa mi mysz która jest podpinana na USB :/ Probuję przez "Dodaj Sprzęt" i nic :/ Po podłączeniu myszki do laptopa, myszka się normalnie zaświeca, ale nie działa, jest sprawna bo była sprawdzana na innym kompie.... Co robic ? Heelp Aha, właśnie, w menadżerze urządzeń nie mam wychodzi że nie mam zainstalowanego : coś Ethernet, menager urządzen sterowania czy cos takiego |
Cytat:
Zainstaluj sterowniki do portów USB. |
może mi ktoś opowiedzieć geneze tego słynnego już na tym forum zwrotu " powód-....''
po jakiego chvja to jest ? |
Cytat:
|
Cytat:
jezeli bedziesz postepowac krok po kroku wg tego opisu to wszystko bedzie dzialac. Pamietaj o kolejnosci instalacji |
Taka myśl mnie naszła jak sięgnąłem do lodówki po jogurt: jak to jest rozkminione, że na opakowaniu jest podana dokładna data przydatności do spożycia ? Tzn jak to jest, że 21 grudnia jogurt jest ok, a 22 grudnia już nie jest ?
;) |
nie jestem pewna na 100 % - ale pamiętam jak na studiach w wakacje pracowałam w sklepie spożywczym nad morzem :) to miałam szkolenie z jogurtów heheh i był gościu z Bakomy i mówił że tak naprawdę to jeszcze trzy-do pięciu dni spokojnie można jeść - bo oni też muszą sobie wziąć zapas na osoby które nie zauważą że im właśnie jogurt się przeterminował - ale jak wspomniałam nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja :)
ale od tego czasu nie przejmuję się terminem i do 3 dni jem i nic mi nigdy nie było :) Edit: co racja to racja dj_ibutti - pięknie podsumowałeś mojego posta! dzięki! przy Twoim nabiera sensu ;-P |
noo chyba iles tam od daty produkcji :P
|
Ja mam troche prozaiczne pytanie:
Jak sie golić? Z włosem czy pod włos? :D I tak ostatnio ktoś podesłał mi linka do kawałków "Firmy" z NH. Oni są jakoś kibicowsko ukierunkowani? |
Cytat:
Golenie pod włos jest skuteczniejsze, ale podobno podrażnia skórę etc, ale to chyba zależy od osobnika :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam filmy w divx (avi/mpg), da sie je nagrac na plyte dvd tak, zeby odtwarzacz nie czytajacy divx mogl je otworzyc ?
shad: dzieki, ale bardziej chodzilo mi o sposoby bez konwertowania. Ale pewnie sie nie da |
Specjalnym konwerterem. Wpisz w googlach "avi 2 dvd" i Ci wyskoczy masa tego i masa tematów z jakichś forów traktująca o takiej konwersji jak potrzebujesz.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podbijam kupował ktoś coś na Agito? Jeżeli tak to jakieś opinie ?
|
Cytat:
|
Witam. Mam pytanie, może już ktoś pytał o to, ale spróbuje. Ma ktoś może kod do najnowszej wersji gry Deluxe Ski Jumping v1.7? Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie go:) Pozdrawiam:P
|
Cytat:
podbijam też bym był wdzięczny:P |
Pilnie poszukuje pełnej ( nieodpłatnej) wersji gry Skies od War.
|
Robił ktoś stronkę we flashu? Mam taki zamiar. Polecicie, bądź z jakich wy korzystaliście programów, edytorów?
|
Cytat:
"Przeciwko kur..twu i upadkowi zasad" - kibicując Cracovii ? Jedno wyklucza drugie!! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl