![]() |
nie będzie, ale mozliwe ze musicie wejsc przez inne bramki.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
cartoo to chyba Ty jestes niekumaty a nie ten gosc
|
Nie zauważyłeś ? no bo jak się wchodzi do danego niusa czy tematu i nie czyta nic poza pierwszymi dwoma zdaniami to trudno zauważyć.
Non stop zadajecie te same pytania 1. NIE PATRZCIE CO WAM KOBIETA W KASIE MÓWI BO ONA TAKICH INFORMACJI NIE POSIADA! 2. NIE SUGERUJCIE SIĘ TYM CO MÓWI JAKAŚ PANIENKA CZY FACET W KASIE ODNOŚNIE ILOŚCI SPRZEDANYCH BILETÓW / KARNETÓW (dokładnych informacji sam klub na razie nie posiada) ZAWSZE JEST TO SAMO CZYLI. KOMUŚ COŚ TAM POWIEDZIAŁ DZIADKOWI ŻE SIĘ KOŃCZĄ NA XXX SEKTOR BILETY, NA DRUGI DZIEŃ KTOŚ COŚ TAM POWIEDZIAŁ CIOCI ŻE JESZCZE BILETY SĄ SKOŃCZĄ SIĘ BILETY TO KLUB O TYM POINFORMUJE NA SWOJEJ STRONIE INTERNETOWEJ www.wisla.krakow.pl A DOPÓKI NIE MA TAKIEJ INFORMACJI TO NIE MA POTRZEBY PYTAĆ TYLKO WYBRAĆ SIĘ NA REYMONTA PO ZAKUP BILETU 3. O STARCIU PORTALU BILETY.WISLA.KRAKOW.PL KLUB POINFORMUJE W OSOBNYM KOMUNIKACIE, A NIE KOBIETA W OKIENKU 4. JEŚLI KTOŚ NIE POSIADA KARTY KIBICA TO POTRZEBNY JEST MU NUMER PESEL. JEDEN NUMER PESEL TO JEDEN BILET. MOŻNA KUPIĆ DOWOLNĄ LICZBĘ BILETÓW ALE NALEŻY POSIADAĆ NUMERY PESEL WSZYSTKICH OSÓB DLA KTÓRYCH SIĘ KUPUE 5. ZALECANE JEST JEDNAK JUŻ TERAZ KUPNO KARTY KIBICA BO BĘDZIE ONA PRAWDOPODOBNIE POTRZEBNA DO KUPNA BILETÓW PRZEZ INTERNET. CHYBA ŻE WAM SIĘ UŚMIECHA STAĆ W KOLEJKACH PO KK. POZA TYM BEZ KK W PRZYSZŁOŚCI WPROWADZONA BĘDZIE ZAPEWNE OPŁATA MANIPULACYJNA W KWOCIE 5 CZY 10 ZŁ PODCZAS KUPOWANIA BILETU 6. NALEŻY PAMIĘTAĆ ŻE PRZED NAMI WIELE CIEKAWYCH MECZÓW U SIEBIE WIĘC ŻEBY POTEM NIE PŁAKAĆ ŻE KOLEJKI NA KILOMETR CZY WEJŚCIÓWKI U KONIKÓW ZA 200 ZŁ ZALECANE JEST KUPNO KARNETÓW! Mam nadzieje że już się wszystko wyjaśniło . Na przyszłość czytajcie poprzednie posty ZE ZROZUMIENIEM jak również informacje podawane na OFICJALNEJ STRONIE KLUBU www.wisla.krakow.pl |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra może źle się wyraziłem z tą niekumatością. Po prostu myślałem, że jak biorę dwa bilety to logiczne jest to że oczekuję dwóch miejsc obok siebie, zresztą zawsze mi tak dawali (tylko nie piszcie, że i tak nie zajmuje się swojego miejsca, bo już nawet nie o to mi chodzi, tylko o jakiś sens, logike w przydzieleniu miejsc). Dla mnie logicznym jest fakt, że grupa znajomych, chłopak z dziewczyną itd. idąc do kina, teatru czy na mecz chcą siedzie obok siebie?
|
NA G SIĘ NIE SIEDZI...
na głównej klubu było napisane dla kogo jest sektor G i po co tam w ogóle jakaś numeracja. dają bilet tam gdzie jest miejsce i dla wszystkich jest to bez znaczenia |
Cytat:
|
Wiem jakie zasady panują na G, nie pierwszy raz idę na mecz. Wiem, że się stoi jednak ogólnie ujmując (kino, teatr, mecz) napisałem że się siedzi. Przepraszam, mogłem dopisać w nawiasie że G jest wyjątkiem i tam się stoi.
Co do mojego pytania to chodziło mi głównie o to , czy nie będzie problemu z poruszaniem się pomiędzy poszczególnymi sektorami trybuny. Nigdy nie byłem do tego zmuszony, więc nie orientuje się jak to wygląda w tym zakresie. Co do zajmowania swoich miejsc - tak, wiem jak to wygląda na G :) Jestem dziś trochę nie w formie (wiadomo niedziela :D), więc jak coś pisałem niejasno to przepraszam. |
Cytat:
PS Moze ktos podac ostatnie 5 cyfr numeru zakupionego dzis karnetu ? |
PILNA SPRAWA
Sytuacja wygląda tak , mam wyrobioną KK , i kolega jutro po szkole jedzie po bilety ale nie dam rady sie z nim widzieć żeby mu podrzucić KK i nie wie ktoś czy może kupić poprostu bilet na moje dane jak nie będzie miał przy sobie mojej KK ?? |
Cytat:
G to jest sektor fanatyków i w kasie nie będą Ci dawać miejsc obok siebie bo i po co? mało kogo obchodzi czy ma bilet na G1 czy na G3, wchodzisz byle jaką bramką a potem spotykasz się na sektorze. |
Cytat:
Podaj mu imię nazwisko oraz pesel to wystarczy do zakupu biletu. |
Zdąże kupic bilet we wtorek przed meczem na G?
Może mi ktoś chce kupić?:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki Hetfield, aNouc,PvD, Fuks za normalną odpowiedź. Jednak widać się da, bez napinania się. |
Cytat:
To moje miejsce, ja mam tutaj karnet, siadać, siadać nie zasłaniać :D |
Od której jutro sprzedaż przed meczem ?
|
Cytat:
|
Cytat:
nie chodzi o jakieś napinanie się, tylko skoro Ty nie wiesz jakim sektorem jest sektor G, jakie tam są realia, lepiej żebyś tam nie szedł.. To jest sektor dla fanatyków, a z tego co piszesz wydaje się, że nigdy tam nie byłeś i nie wiesz że miejsce na bilecie na tym sektorze nie ma znaczenia... |
Cytat:
|
Ale takich pytań nie powinna zadawać osoba chcąca iść na G...
|
Cytat:
Wie ktoś jak z biletami na G na Ruch? Dam radę kupić jutro przed meczem czy już nie ma? |
Wydaje mi sie ze spokojnie kupisz.
|
Jednak raczej radziłbym się pośpieszyć,na Ruch na G3 już nie ma, G2 się powoli też już wypełnia...
|
Może mi ktoś wytłumaczyc czemu u nas jest taka patologia zasrana, że jeśli sie chce kupić bilet na mecz, mając wyrobioną kartę kibica, ale zapominając jej, nie można kupić biletu na swoje dane. Poprostu super, nie masz karty, a masz ja wyrobioną to nei wejdziesz, bo mają to w dupie oczywiście...
|
nie w dupie, tylko bilet jest nabijany na kartę, Trzeba się przyzwyczajać, że jak się wyrabia kartę to trzeba ją ze sobą nosić, bo system nie przyjmie drugi raz powtórnych danych,,
a poza tym od następnej rundy już każdy będzie musiał mieć kartę kibica więc warto się przyzwyczaić, do tego! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy jest gdzieś dostępny plan stadionu z uwzględnieniem poszczególnych sektorów i numerów rzędów oraz miejsc?? Nie chodzi mi o ogólny plan że trybuna D dzieli się na D21, D22 itd tylko rozpiska, że np D21 dzieli się na takie rzędy, z takimi miejscami...
|
Cytat:
sorin320 nie wydaje mi się aby to zmieniono zważywszy na to, że od nowego sezonu karta kibica ma byc obowiązkowa dla wszystkich. Więc należy przyzwyczaic kibiców, że chcąc zakupic bilet nalezy miec lub przekazac komus KK. |
Cytat:
|
może mi ktoś powiedziec czy jesli nie mam tej nowej karty kibica to czy kupie bilet na mecz ligowy ?
|
Cytat:
- na stronie wisla.krakow.pl - jak również tu: info punkt 4 |
Cytat:
|
sorin320 - kartę kibica traktuj jak prawo jazdy. Kierujesz autem masz prawo jazdy przy sobie - idziesz na mecz Wisły karte kibica masz przy sobie... nie przekonasz policjanta dyktując mu swoje dane, żeby sobie sprawdził w kompie w radiowozie.....
...takie czasy nastały...tak będzie w każdym klubie , na każdym ligowym stadionie w Polsce...i nic na to nie poradzisz ;-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl