![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pozwoliłem sobie ją zamieścić na forum. chyba nie będziesz miał mi tego za złe ; )
a nie robiąc offtopu, macie jakiegoś gościa na napad al'a Franek ? |
Robert Lewandowski
|
Vaz Te sprawdzał się w 08ce u mnie w Wiśle był królem strzelców jeśli grasz Wisłom sprzedaj Brożka i zainwestuj w Mitsańskiego z Zagłębia z Małeckim dają zabójczy duet napastników
|
Cytat:
Ps. Ale mam Humorek Zajebisty ;) hehe xd |
mam pytanie w 8ce był motyw że przy rozpoczęciu nowej gry i 3 krajów oraz lig były do wybrania inne państwa a raczej dodatkowe kraje mam pytanie w 10tce jest ta opcja?? bo jakoś jej nie widze jak tak to gdzie???
|
to jest tzw. edytor czy kreator.
mozesz wyjsc z tego i samemu sobie dobrać kraje i ligi :) |
kreator tylko właśnie tego nie widze znalazłem dodatkowe ligi i podgląd tych lig ale nie widze tej opcji z dodatkowymi krajami co była w 8ce druga sprawa o co chodzi z gwiazdkami ustawienia grafiki mam na 4,5 gwiazdki płynność/wydajność gry na 5 gwiazdek tzn że jak 5 gwiazdek to gra będzie wolno śmigać czy jak?? i trzecia ostatnia sprawa jak usunąć te podstawowe kitsy co są w FM 10 ??
|
Cytat:
|
ko ale zgwiazdkami przy grafice i coś nie tak mam wszystko na full i mam tylko 3,5 gwiazdki co jest grane ???mam GF 8500 GT
|
Masz GF 8500 GT. To jest grane.
:lol: |
akurat karta graficzna ma tu malo do gadania :garfield:
powiedz jaki masz procesor |
mój procesor Intel Core 2 Quad Q6600
|
|
Cytat:
|
Ja gram Newcastle, w pierwszym sezonie łatwo awansowałem do Premiership. A teraz ku mojemu zdziwieniu jestem liderem :) http://img37.imageshack.us/img37/3877/kabaretf.jpg
|
PotiWisla jak zaczynałeś nowy sezon w lidze Angielskiej to dalej jest motyw z 5 rezerwowych na ławce??
|
powie mi ktoś czy jak mam patch 10.3.0 to musze od nowa zaczynać grę aby się zmiany wprowadziły ??
|
Cytat:
Nie musisz |
Cytat:
Cytat:
|
a i czy wymagane są wcześniejsze patche do tego ? bo bym zagrał u siostry na kompie, załadował 20 lig i zaczął w ostatniej Angielskiej. Bo u mnie 8 lig się ładuje poł godziny;>
|
Wystarczy najnowszy patch
|
|
Widocznie zaraz po meczu zmienił barwy klubowe :)
albo zrobiłeś screen na dwóch oddzielnych sejwach... |
tak z ciekawości jakimi klubami gracie i jakie ligi polecacie??? w których można budować spokojnie zespół (przez 2-3sezony) który mógłby europejskie puchary zawojować (szukam średnich klubów z dużym zastrzykiem gotówki na transfery oczywiście)
|
Cytat:
|
moze nie rodzony brat bliźniak?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl