![]() |
A czy przypadkiem właścicielem Multi Production nie jest Canal + Cyfrowy? Bo jeżeli tak to nie wydaje mi się aby byli oni zainteresowani realizowaniem transmisji Ekstraklasy kiedy nie będzie jej w stacji-matce.
|
Może i są.
I co, obrażą się i postawią swój wóz za wiele mln zł w garażu? Jechać na samych koncertach i dziesięciu dodatkowych wydarzeniach sportowych na krzyż? Mają dwa wyjścia: - robić to dla Ekstraklasy TV - sprzedać spółkę (Ekstraklasie?) |
Zgadzam się, Multi Production wraz ze stratą pewnie dość dużego zlecenia jakim jest realizacja Ekstraklasy miałaby duże kłopoty.
Choć wydaje mi się, że jeżeli przejdzie pomysł z Ekstraklasa TV to realizować transmisję będzie jakaś inna spółka, najpewniej z zagranicy. |
Cytat:
Nie dawno przeszukiwałem trzy mecze Wisły i konkretne ujęcia dryblingu czy wrzutki takie z pierwszej osoby, czy nawet solidne zbliżenia twarzy są rzadko spotykane. Oczywiście ostatnio uległo to poprawie, nawet fajnie wyglądały ujęcia z tej kamery spider, która była na Lechu. Widziałem też różnice dajmy na to w transmisji meczu Wisła VS Korona a Wisła VS Legia. W tym drugim meczu ujęcia o wiele bardziej konkretne. Dużo zależy od stadionu bo dajmy najładniejszy gol na stadionie Poloni Bytom będzie tam tracił na wartości. PS. Takie kamery jak Premier Leaque mogły by być :) Poezja. |
Cytat:
|
Ma ktoś zamiar zrobić transmisję ze sparingu?
|
Pewnie będzie tak jak ostatnio, niestety.
|
Nie wiem czemu Wy sie do tego C+ przyczepiliscie.
Profesionalnie zrealizowane widowiska, czasami smiesznie, czasami powaznie. Magazyny ligowe na poziomie, komentarze gosci tez... Nie mam zbytnio do czego sie przyczepic. Kosztowac tez to nie kosztuje duzo wiec w czym problem ? |
Cytat:
C+ tym razem może przegrać ligę polską.. Cytat:
a twoj argument ze sa dobrzy i powinni to dalej robic - przeciez to nie Oni decydują czy to będą robić czy też nie. Kasa misiu kasa |
Cytat:
I nie zrozum mnie źle, ja nikogo nie będę przekonywał do tego, że C+ to najlepsze rozwiązanie bo mi na tym nie zależy. Wyraziłem swoją opinię na ten temat, a nie tak jak mówisz argument. Jeżeli wygra Nka to po prostu będzie musiała szukać zarobku na kim innym, bo ja będę wolał zostać przy C+ i oglądać polską ekstraklasę za pośrednictwem Sopcastu albo DrHTV - czyli prościej mówiąc, Nka na mnie nie zarobi. |
porównajcie sobie mecz transmitowany w TVP/N/POLSACIE(nie licząc Borka) z C+
ziemia a niebo. |
Borek jest ok. Ale zazwyczaj jak jest Borek to jest i Kołtoń, a to oznacza że komentarz niczym to nie odbiega od tvp czy enki.
|
Nie wiem, czy ktoś z Was zwrócił uwagę - ja przynajmniej takiej nie zauważyłem - ale dotychczas kanał z transmisjami ligowymi powołano podobno tylko w Holandii i biznes zaczął przynosić straty. Nie jest to jakaś tajemna wiedza, bo o tym trąbią portale. Ale właśnie! Trąbią portale. Podejrzewam, że to, co ma się stać i tak się stanie, nikt raczej nie będzie negocjował wielomilionowej umowy na łamach dzienników sportowych i ogólnopolskich. Dogadają się i to pewnie tak, że nie sprawdzi się żadna z hipotez wymyślonych przez dziennikarzy.
Ciekawym rozwiązaniem byłaby oddzielna sprzedaż praw do transmisji wszystkich meczów; praw do transmisji wszystkich meczów jednej drużny i reszta tak, jak dziś, czyli magazyn i dwa-trzy mecze/weekend. Legia czułaby się wtedy dowartościowana, bo byłaby pokazywana w eNce, my z czasem moglibyśmy pomyśleć o kanale własnym na c+, który mogliby realizować nawet oni sami na zlecenie, tylko my podesłalibyśmy komentatorów naszych. Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiecie moze czy bedzie w telewizji transmisja z meczu z daugava ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiadomo coś czy najbliższy mecz Wisły z Arką bd transmitowany ? i ewentualnie gdzie :)
|
Cytat:
Canal+ Sport od 19.40 |
Cytat:
|
wieczorny mecz z pt jest w obu stacjach
Cytat:
|
Nie bardzo rozumiem czego Wy oczekujecie po komentatorach, że "nie da się ich słuchać"? Tego żeby wszyscy chwalili Wisłę, nawet jak nie trafiają z 2 m. do pustej bramki? Nikomu z C+ nie można nic zarzucić, wątpliwości mam tylko co do Kołtonia i jego spuszczania się nad Lechem, przy każdej okazji.
|
Cytat:
|
Cytat:
Do kolegi Szprotsona : chłopie, weź się ogarnij. Twoje argumenty nt. tego, że N może być jak C+ są śmieszne. To tak jakby pisać, że któryś nasz młodzik może być jak Sobol, wstawmy go na defensywnego pomocnika i zławkujmy naszego kapitana! A co tam, że przez najbliższe lata będzie tragedia, ważne, że on MOŻE być! Co z tego, że w ME xxx gra piach i nie ma żadnych obiektywnych przesłanek, że może Sobola zastąpić! Przecież jak będzie mecz pierwszej drużyny to się spręży i będzie czempionem! Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Zgadzam się , Śrutwy sluchać nie mogęm . Tak to poziom komentowania w c+ uważam za najlepszy w kraju .
też jestem za tym aby zostało jak jest ,, ewentualnie niech otworzą własny kanał ligowy. Jednak może to przynieść więcej strat niż korzyści . Najważniejsze by 'n' nie dostała w swoje łapska ligi... będzie pora umierać |
dzisiejszy sparing bedzie mozna gdzies ogladnac
?? |
Cytat:
Chociaż w jednym jesteśmy zgodni, Cytat:
|
dzisiejszy sparing
jest zagrożony i może się nie odbyć jeśli nie poprawi się pogoda, od rana leje rzęsisty deszcz i wieje silny wiatr , maaskant odwołał przedpołudniowy rozruch bo powiedzial że w taką pogode nie da się nic zrobić
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl