![]() |
Cytat:
|
Cytat:
No patrze i wdze te 2 tys.. Biorac pod uwage rozne czynniki i to ze co tydzien jest wyjazd a nie kazdy ma na to pieniadze itd(niewymieniam innych czynnikow,..),to nawet nie wyglada zle. Kibicom sie wiec chce a pilkarzom z tego co ja widze tak srednio. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe ile jeszcze razy Kirm trafi w poprzeczkę/słupek? W Słowenii mają inne bramki czy jak? Na poczekaniu - 3 poprzeczki i słupek ;/
|
Pablo Alvarez chyba był 1 raz u polskiego fryzjera :D
|
Cytat:
Staram się wszystkie zliczyć i z tego co pamiętam, to: Levadia - poprzeczka, Chyba Zagłębie - poprzeczka Polonia Bytom - spojenie Może ktoś mnie poprawić? |
Dzisiaj z Hetmanem chyba dwa razy trafił w słupek/poprzeczkę
|
Miejmy nadzieję, że jak się wstrzeli to już zacznie grać jak z nut ;)
|
Cytat:
|
Mało gra indywidualnie. W naszej lidze takiemu będzie cieżko, bo większość pozytywnych akcji to właśnie indywidualne zrywy. Mało jest zespołowego grania.
Dryblingu nie ma. Trochę mało przebojowy. Coś jak Jirsak niestety. Dałbym mu odpocząć. Może dostanie olśnienia patrząc na grę z perspektywy widza :) Coś zmieni w swoich boiskowych zachowaniach. |
Cytat:
A wg mnie on sie cos zaciał. Niewiem o co chodzi,ale jak przypomne sobie jak targał z Levadią ,a popatrze dzis to troche jakbym dwoch innych zawodnikow widzial. Cos tu nie gra...nawet jak sie na niego dzis w Tv popatrzylo to zero usmiechu itd.Oby to byl jakis chwilowy dołek.. |
Cytat:
A on się kiedyś uśmiechał??:rotfl: Chyba ciężko mu grać "bez drużyny" widać, że przyzwyczajony do gry maksymalnie zespołowej. Dodatkowo pewnie się dołuje wizją ławki. Pozatym dziś nie grał na "swojej" pomocy. No i znów te poprzeczki, ehhh |
Piłka to prosta gra. Nie wiewm czy nie lepiej by wyglądały jego statystyki, gdyby w każdej akcji p oprostu starał się minąć bocznego obrońcę i wrzucić/wejść w pole karne. To łamanie do środka ala Messi niezbyt dobrze sie sprawdza.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A aż się prosi, by w obliczu braku klasowego rozgrywającego, zagrać tzw. choinką (coś jak Smuda w Amice stosował).
Paweł Brożek Kirm Małecki Diaz Sobol Łobodziński (Jirsak) Gdzie Kirm i Małecki operowaliby za plecami Brożka, choć oczywiście nie byliby przywiązani do tych pozycji, bo pewnie czasem zeszliby do boku, szczególnie że Diaz to nie jest typowy skrzydłowy i grałby raczej bliżej środka. To samo z drugą stroną, jeśli zamiast Łobo grałby Jirsak. |
Arek Głowacki i Paweł Brożek powołani do szerokiej kadry.
|
Martwi mnie to co powiedzieli na Canal+. Wg ich informacji Garguła w meczowej 18. ma się znaleźć dopiero pod koniec tej rudny a Boguski pewnie nawet w ogóle nie zagra w 2009 bo ciężko jest zdiagnozować Jego kontuzję ;/
|
Ale kontuzję czego bo teraz niby odnowiła mu się stara kontuzja która jakoś starsznie groźna nie była ?
|
Cytat:
z reguły mieśniowe sa 3 tygodniowe, tylko w sumie, ten uraz co mu Borysiuk zrobił, też miał byc niegroźny. Rafał wracaj do zdrowia! |
Wyslaliby tego Boguskiego gdzies do Niemiec na leczenie zeby wreszcie chlopak doszedl do siebie, bo przeciez z nasza sluzba zdrowia to warto sobie odrazu dac spokoj...
|
Cytat:
|
Łobo dziś zeznaje w sądzie w charakterze świadka
http://www.sports.pl/wydania/artykul...5&RewriteParam= |
Mam takie pytanie, czy był jakiś z naszych piłkarzy w 11 kolejki w Lidze+, bo przegapiłem ten fragment niestety..
|
W C+ był tylko Małecki.
|
Cytat:
no comments :D |
Ups...
No nie wiem, czy prokurator w takie tłumaczenie uwierzył :) |
tłumaczy się jak dziecko, w piątek pojedzie na mecz i już tam zostanie
|
Czy ktokolwiek by się zmartwił jeżeliby wywalili tego darmozjada, zarabiającego 400tys. euro, a prezentującego poziom drugoligowy co najwyżej ? Bo ja nie ..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl