![]() |
Myślę, że każdy kto ma nieco oleju w głowie wyrobił sobie zdanie o Tobie smyku :)
|
Cytat:
Widziałeś pierwszą debatę? Ile było pretensji do Dudy, że za grzeczny. To jest właśnie sedno, jak chcesz sie do kogoś przyczepić to pretekst zawsze się znajdzie. Mam Ci przypomnieć kota, konto w banku czy krzywe sznurowadła? Wieśniak wciąż jest pod wpływem tamtej propagandy dlatego sobie pozwala. I powinien się spodziewać reakcji. Znając Twoją wcześniejszą aktywność nie spodziewałem się ze będziesz mu suflował. Mówisz o jakiejś regule, bardzo mnie interesuje moment owego "zaczęcia". Wieśniak mówiąc "aha, zostałem obrażony" decyduje o tym momencie i potem już mu wszystko wolno bo nie on zaczął? A on przecież tylko myśli inaczej. Cóż z tego, że czasem kropka w kropkę jak Niesioł, on wieśniak z PO nie ma nic wspólnego i kto twierdzi inaczej ten ....... |
No nic panie Drozd - myślę, że tym wpisem przekroczyłeś już granice śmieszności.
|
https://www.youtube.com/watch?v=Yhmj3EihfY0
Stonoga niczym nasze forumowe, pisowskie trolle. Ubaw po pachy:lol: |
Goebbelsowska propaganda "GW"!
http://m.se.pl/wiadomosci/opinie/zie...gw_624013.html |
cytat ze stonogi "A następnie przechodzi do jasnych gróźb wobec dziennikarzy i ich dzieci: - Ja, k*rwa, miliony wydam, rozumiecie, "żeby się dowiedzieć gdzie mieszkacie, gdzie sracie, k*rwa, co robią wasze dzieci i będę dotykał waszych prywatności, waszych dzieci.
no widzisz wiesniak842 , robisz to samo co stonoga , wypisz, wymaluj ,w sumie sie nie dziwię , sam pisałeś o sobie że jestes niedojrzały emocjonalnie , gratuluje towarzystwa , brzmi to dumnie wiesniak842 i stonoga :help: i jeszcze do kompletu cytat z wiesniak842 " oj grubo sie mylisz misiaczku, bardzo grubo, pamietaj, ze w internecie nikt nie jest anonimowy i rozne przykre rzeczy juz sie zdarzaly takim cwaniakom zza monitora" |
PiS i PO, czyli dziel i rządź. Stara metoda, a mało kto jest w stanie to dostrzec.
|
|
Cytat:
|
Kto z tego napięcia pierrdolnie ze szczęścia?
|
3 RP w pełnej krasie , 26 lat wolności i kiszczak skazany na 2 lata w zawieszeniu :evil: z paragrafu przestępczości zorganizowanej za wprowadzenie stanu wojennego , przekładając na prosty język kiszczak uczestniczył w mafii , a szefem mafii był pochowany z honorami jej herszt jaruzelski , smaczku dodaje cytat z komora na pogrzebie jaruzela "śpij żołnierzu , niech Polska ci się przyśni" :pala:, i na tego "patriotę " głosowało coś koło 8 mln :help:, i jeszcze żeby był komplet "26-ciu lat wolności i złotego wieku" Mariusz Kamińsk były szef CBA za walkę z korupcja został skazany na 3 lata bezwględnego więzienia
ciekawe jakie wygibasy wymyśli 3 RP żeby ochronić towarzysza , przypominam wypowiedz kiszczaka sprzed około 20 -u lat " jak ktoś się rozpędzi z rozliczeniami to niejedna aureola spadnie" nie jest to cytat dosłowny ale tak to brzmiało http://niezalezna.pl/68056-po-wyroku...ia-szeregowego |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Zgodnie z tym co mówił Sumliński, rusza kolejna szalupa ratunkowa: http://wpolityce.pl/polityka/256206-...-do-parlamentu |
Gwiaździsty "Zgodnie z tym co mówił Sumliński, rusza kolejna szalupa ratunkowa:"
i dobrze, im więcej tego chłamu tym lepiej , kogo mamy ? bankster petru ,zadaniowany stonoga, "doświadczeni samorządowcy" ,cała plejada spadów, wydaje mi się że jest to testowanie gawiedzi , co i komu się spodoba , nie daję tym tworom żadnych szans, ale nie wiadomo co tli się w ludzkich głowach |
Logika Stonogi: "nie ujawniam kolejnych akt bo to niezgodne z prawem". A tamte jak ujawnił - "przekleił z chińskich serwerów" to nie było niezgodne z prawem. Co więc za problem znowu tylko podac to co znalazł na chińskich serwerach?
Do tego dziś coś tam wrzucił na YT gdzie się chwali, że się nie stawia na komendę w sprawie dozoru. I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku. PS Dzisiaj o 20-tej ma niby z grubej rury pojechać i zrobić na YT relację na żywo gdzie opowie o aferze podsłuchowej. Mówi, że teraz to już tylko pozostanie polityków zamykać po tej jego konferencji. Powiedział, że Falenta to agent CBA i ABW i, że wiedział o przestępstwach HGW ale nie mógł robić śledztwa z racji, że Tuski sobie tego nie życzyły. Ciekawe, ciekawe. Może Stonoga z nikim nie współpracuje, jest po prostu na tyle naiwny, że myśli iż od tak sobie może gadać wszystko co wie, i że pewni ludzie co się koło niego kręcą są czyści, że to przyjaciele od dobrych rad a nie jego prowadzący. |
Jaroo1 "Może Stonoga z nikim nie współpracuje, jest po prostu na tyle naiwny, że myśli iż od tak sobie może gadać wszystko co wie, i że pewni ludzie co się koło niego kręcą są czyści, że to przyjaciele od dobrych rad a nie jego prowadzący."
chyba sam w to nie wierzysz bo wcześniej piszesz " I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku. " stonoga to bezdyskusyjnie esbecka wtyka |
"Bezdyskusyjnie" :D
|
co w tym dziwnego ? dla mnie stonoga jest bezdyskusyjnie esbecką wtyką , dla Ciebie samodzielnym i rzetelnym politykiem
|
"dla Ciebie samodzielnym i rzetelnym politykiem"
Co? :D |
Cytat:
Ale niewątpliwie to jest taki gruby gracz, że nawet te wszystkie Kuźniary wiedzą, żeby z nim nie zadzierać i dają się wyzywać od frajerów i chujów. |
Jaroo1 "Ale niewątpliwie to jest taki gruby gracz, że nawet te wszystkie Kuźniary wiedzą, żeby z nim nie zadzierać i dają się wyzywać od frajerów i ch...w."
czy gruby? nie sądzę , zwykły przekaznik ,słup ,pas transmisyjny , można to różnie nazwać , ma zadanie do spełnienia i robi co mu każą |
Ostatnio się zastanawiałem czy jest możliwe, że Stonoga ma dobrego informatora np z resortu sprawiedliwości a służby wymyśliły, że najłatwiej będzie się z nim uporać... nie robiąc mu nic i sprawiając, że wszyscy w ten sposób uwierzą, że skoro jest "nietykalny" to jest ze służb i przestaną mu ufać.
Możliwe? |
Cytat:
Ja tam jednak myślę, że skoro przy Stonodze kręci się Tymochowicz to normalne to nie jest. Poza tym przeszłość Stonogi, kontakty z SLD, Kwachem. oraz jego obecna twórczość raz lubi raz nie lubi Tymochowicza, raz go wyzywa, że jest ze służb a raz w studio ironizuje, że on i Tymochowicz to na pewno musza być agentami, jednego dnia daje Kukizom 4 mln a drugiego wykasowuje jego numer, zakłada swoja partię. Pojebany człowiek. Kto tak się zachowuje? Albo 5-cio letnie dziecko albo chłop, którym ktoś steruje i który ma za zadanie mieszać i pajacować. Przecież normalny człowiek by się tak nie zachowywał bo od razu byłby skreślony, a tutaj mamy kreację na tego, który pociągnie za sobą elektorat zbuntowany, młodzież (stąd ten ostry język), który podzieli prawicę między sobą (stąd raz udaje patriotę i kolegę RNowców, Korwinowców, Kukizowców a raz się obraża i na nich nadaje i... koleguje się z Tymochowiczem od Palikota i SLD). Paranoja. |
A tymczasem dowiadujemy się o wywożeniu akt aby zatrzeć ślady:
http://wpolityce.pl/polityka/256291-...a-posla-opioly |
|
no to mainstream ma zagwozdkę, co oni z tym zrobią ? zero haków , bardzo dobry ruch , przewidywany już wcześniej ale teraz potwierdzony
http://wpolityce.pl/polityka/256321-...ke-na-premiera |
Cytat:
wersja 2: "Bardzo nie chcę , aby pani Szydło została premierem. Nie może być premierem osoba z doświadczeniem gminnym". http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html PiS gotowy poprzeć Zycha? Czyżby próbowali dogadać się z ZSL-em na jesień? |
Ja jestem za, może nareszcie Małopolska przestałaby być pomijana przy dużych inwestycjach w Polsce i nadrobiła to co ją omijało od wielu lat, biorąc pod uwagę jej znaczenie i pozycje w Polsce i na świecie oraz jej stolicy czyli 2 miasta Polski po Warszawie. Prezydent i premier z Małopolski to duża szansa dla mieszkańców regionu.
|
Oby się to sprawdziło :-) Nareszcie Jarosław Kaczyński zrozumiał, że musi się odsunąć i dać szansę młodszym od siebie co pokazały wybory prezydenckie. Może Beata Szydło nie ma takiego doświadczenia w polityce jak Kaczyński, ale ma przynajmniej czystą kartę, nie można ją niczym zaatakować czy ośmieszyć jak w przypadku Kaczyńskiego dlatego uważam to za bardzo dobre posunięcie ze strony PISu :-)
|
Jak Pani Szydło zostanie premierem to najpierw powinna wydać nakaz zablokowania wszystkich lotnisk w Polsce , aby złodzieje z sitwy nie uciekli.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl