![]() |
Bunoza wczoraj przecież był najlepszy. Nie dość że nie kopał się po głowie z tyłu to jeszcze pchał sie do przodu. Nawet w okolicach 90 minuty szedł Małeckiemu po skrzydle tyle ze Małecki zamiast mu podać potknął się na piłce. Jak się ma 195 cm wzrostu to zawsze ktoś wypatrzy ruchy paralityka ;). Uważam że będzie z niego pożytek
|
Cytat:
Co do reszty posta się zgadzam - Bunoza będzie za rok najlepszym stoperem Wisły. Edit. Dopiero teraz przeczytałem wypowiedź wolfyego :lol: Jakbym zgadł :lol: No, coż jesteśmy pokemonami :lol: |
Cytat:
Zeby nie było: dostrzegam różnicę między Bunozą a Kompanym, ale do licha Bunoza (choc nie jestem aż tak krytyczny wobec niego jak znakomita część forum) już powinien grac jak chocby 17- letni Kompany |
Szkoda że nikt nie dostrzegł co Bunoza odp... w obronie, do przodu to może się pchać jak nauczy się bronić a z tym jest kiepściutko. Widać jakich to ekspertów mamy na forum - Bunoza graczem meczu - buehehehe
|
Cytat:
Cytat:
A jak wypali i pójdzie do Olympiakosu jak Kuźba to co wtedy? Na tym polega podpisywanie kontraktów. Raz człowiek się przejedzie podpisując wysoki kontrakt z Łobodzińskim czy Dawidowskim, ale czasami podpisze sie głodowy kontrakt z takim Błaszczykowskim i sprzeda za grube miliony... |
Cytat:
A jak za rok Bunoza będzie najlepszym stoperem Wisły, to będzie pewnie znaczyło, że pozbyliśmy się wszystkich pozostałych. |
Chciałbym zobaczyć naszego Gordana naprzeciwko niskiego, szybkiego, zwrotnego, dysponującego dobrym zwodem napastnika z ligi hiszpańskiej. Boje się, że wówczas jednoznacznie rozstrzygnięto by jego ,,potencjał" i możliwości zrobienia kariery. Co innego Chavez - dla mnie zawodnik pokroju Arboledy. Cikosza również da się obrobić, gdyż ma świetne warunki fizyczne, jest szybki, wybiegany, tyle że na razie gra słabo taktycznie i zbyt łatwo daje się ogrywać w pojedynkach jeden na jeden.
|
Cytat:
|
Cytat:
Taka postawa wynikajaca z braku gry srodkowych pomocnikow, nie moze byc raczej powodem do zadowlolenia. Mimo wszystko kilka wczorajszych zagran Bunozy bylo niczym na przekor temu, o czym ciagle pisze Wolfy. |
Najlepszy poniedziałek w tym miechu :D Zdałem semestr i Melikson podpisał :D
Teraz trzeba wierzyć w to że nasze 3 nowe nabytki będą wzmocnieniem. Następna sprawa mają parę tyg. na zgranie się dużo a jednak mało , mam nadzieję że Maaskant zrobi to co trzeba i dobrze ich ustawi i będą grać jako tako. Ale to i tak mało jeszcze jest potrzeba 2 obrońców i brakarz i jeszcze napastnik. Teraz pewnie tych transferów nie będzie na pewno pozyskają bramkarza w tym okienku resztę będą szukać w Lecie. |
Cytat:
|
Cytat:
Ma na razie chłopak więcej szczęścia niż umiejętności, ale i tak ryzyko trzeba minimalizować. |
Cytat:
Strata 30-50 tys euro jest chyba lepszym rozwiązaniem, niż np. 750 tys euro, gdy taki zawodnik będzie grzał ławę przez 3 lata. |
Cytat:
|
Gdzie ja sie odnioslem do jego gry obronnej? Napisalem tylko, ze wczoraj wyprowadzal pilke w poprawny sposob.
Cytat:
Glownym jego problemem jest wlasnie to o czym mowisz, czyli stwarzanie zagrozenia pod wlasnym polem karnym a nie ogolna 'klodowatosc' bo cos tam juz potrafi z pilka zrobic ;) |
Cytat:
a jak mu wyjdzie, to ma szczęscie... genialne myślenie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie pij kolego, wódka nie jest dla ciebie :lol::lol::lol: |
Cytat:
|
wczoraj Wisła była zmuszona grac umiejętnościami a nie bieganiem i walką bo tego na ten moment nasi piłkarze nie mają bo tydzien dopiero trenują. To co pokazał ten mecz to indywidualne umiejętności każdego z naszych zawodników na tle wybieganych Norwegów. To że fizycznie odstawali to nic złego bo jesteśmy na poczatku przygotowań i właśnie w takich meczach widać kto ma umiejętności a kto nie a raczej kto czym gra. Kto gra techniką a kto bieganiem i zaangażowaniem. Niestety patrząc na naszą drużynę i na mecze w lidze jakie graliśmy i jak je graliśmy to muszą sie chłopaki wziąć za trenowanie i podnoszneie umiejętności bo to 2. miejsce co mamy zdobyliśmy w 80% walką,zaangażowaniem i bieganiem a nie umiejętnościami czysto piłkarskimi. Więc wcale tak świetnie nie jest z naszymi grajkami
|
Weźcie się odczepcie od Bunozy. Trzeba dać gościowi czas, bo wydano za niego 400 tysięcy euro, chyba nie po to, by teraz siedział na ławce. Mi osobiście podoba się gra Bunozy i byłaby ona jeszcze bardziej efektywna, gdybyśmy z przodu mieli kim grać.
|
Cytat:
Można mieć pretensje do ludzi którzy ściągali Jirsaka czy Łobo, ale gadanie o tym tego nie zmieni. Raz, że kiepskie transfery trafiają się każdemu klubowi. Dwa, ludzie za nie odpowiedzialni już tu nie pracują. Dlatego rozliczajmy Holendrów z ich działań. Jak na razie ściągnęli tylko paru uzupełnień (Branco i Boukari), podpisując z nimi słusznie krótkie kontrakty. Teraz ściągnęli zawodników mających być czołowymi postaciami naszej ekipy, a na ich oceny trzeba poczekać parę miesięcy. |
Cytat:
|
Cytat:
My nie mamy czasu na improwizacje którą Bunoza preferuje.Szkoda że Skorży nie ma bo Bunoza byłby tym wymarzonym wysokim napastnikiem;) |
Cytat:
Cytat:
|
Mój składzik:
http://www.footballuser.com/60882/Wisla_Krakow do środka pomocy mogą jeszcze wejść kolejno: Boukhari <-> Garguła Sobolewski <-> Wilk Melikson <-> Jirsak + Siwakow w obronie na bokach sytuację ratował będzie Branco, a w środku obrony Bunoza z Kowalskim, w bramce jest Kurto, blado jedynie wygląda atak, bo na szpicy tylko jeden gracz, za to na bokach, za Kirma Rios i za Malego Łobo. Wychodzi na to, że zmiennikiem Genkova będzie Żurawski, choć ja bym go widział bardziej na środku, ew. tuż za napastnikiem w innej taktyce ta taktyka dyskryminuje trochę Riosa - ale jak widać, taką prezentuje Maaskant i nie widzi Argentynczyka, z jednej strony szkoda, bo na jesieni, do kontuzji pokazywal (Polonia Bytom, Korona), ze mozna na nim oprzec gre ofesywna |
Cytat:
@TSWalos: Jego matka jest Polką. |
Dlaczego Maor ma nasze obywatelstwo ?
http://www.transfermarkt.de/en/maor-...ler_44625.html |
Bo jego matka jest Polką.
http://www.youtube.com/watch?v=w1YOKLh9ZJY A swoją drogą ten Asmir Avdukic to jakiś niesmaczny żart... Będzie gorszy od Jovanica... |
Cytat:
|
Z całym szacunkiem dla Mateusza ale Bunoza przy nim to profesor. Choć Gordan również często gra "wesoły fooball. Jest to naprawę nieprzewidywalny obrońca, tu gdzieś się wywróci, zgubi krycie, po czym za chwile dobrze się zastawi, wykopie wślizgiem czy zagra super przerzut na 50 metrów przez całe boisko. Według mnie jest szansa że z chłopaka wyrośnie w miarę dobry obrońca. Tym bardziej że nareszcie ktoś nim będzie kierował. Marcelo też bez Arka Głowackiego nie byłby tym zawodnikiem którym jest teraz.
Porównując go do Marcelo na pewno Gordan jest trochę szybszy, przydałby mu się nabrać jeszcze trochę masy. |
Cytat:
|
Cytat:
punkty z Cracovią, czy Zagłębiem zostały po prostu wyszarpane rywalom z gardła i git, czymś trzeba nadrabiać |
Cytat:
No i co z tego? Polacy nie potrafią grać w piłkę, poza paroma wyjątkami - tyle w temacie |
Ja na ta chwile bym takie ustawienie zastosował. Granie na jednego napastnika chyba nie ma sensu.
http://up.programosy.pl/foto/60896_wisla_krakow.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl