![]() |
To mamy narazie kompromitacje podobna do naszych wystepow w zeszlym roku. Co sie z ta polska pilka dzieje?!?!? Druzyna z Azerbejdzanu wygrywa i walczy, jak rowny z rownym z Mistrzem Polski. To pokazuje, ze wyniki Wisly, ostatnio Ruchu, to nie jest przypadek...taki jest poziom. Zielinski jest poprostu zalosny, sciaga najlepszego na boisku Wichniarka i wprowadza Kielba. Jesli ktos mialby strzelic bramke, to wlasnie Wichniar. KOMPROMITACJA.
|
Wstyd!!!!!!
Też stwierdziłem, ze ściągnięcie Wichniarka(napastnika) i w puszczenie skrzydłowego przy takim wyniku to kretynizm... W dodatku Król Artur grał chyba najlepiej z zawodników Amici. |
Uwielbiam tą cisze, ewentualnie gwizdy najlepszych kibiców w Polsce :lol:
Cytat:
|
i z czego tu sie wszyscy cieszycie ? przeciez wazne sa punkty do rankingu i dobro polskiej pilki...
nie rozumiem was.... zartowalem... Tylko Inter od zawsze im kibicowalem heh orły do booooju |
Cytat:
strasznie słaby Lech, z jednej strony smutek, bo to pokazuje cały obraz polskiej piłki (po raz wtóry), a z drugiej jednak radość, bo lada dzień sezon.. ale to i tak taki śmiech, przez łzy.. |
Cytat:
|
niech z powrotem wejdzie Wichniar :D
Albo niech Smuda ich w dogrywce poprowadzi :P |
Gdyby Inter wygrał 2:1 w poznaniu to awansowałby,bo strzelił na wyjeździe 2 gole a Amika 1.
|
słabo coś fizycznie wyglądają a Inter na fali powinien pokazać klasę nawet bez Murinho:))
jakby nie było w końcu zaczyna się mecz i emocje:)) |
Cytat:
|
Cytat:
|
dziś zrozumiałem dlaczego kibice Wisły nie gwiżdza jak nasi przegrywają. Po to po prostu prostactwo. Chciałem tej bramki, ale jak padła to sie lekko zestresowałem ze Azerbejdzan ogrywa Polski klub na jego terenie.
|
Cytat:
Zachowanie trybun po ostatnim gwizdku- piękna sprawa. Jak białe chusteczki na Realu. Tak się motywuje drużynę do boju! :lol: |
"Najlepsi kibice w Polsce" siedzą teraz cichutko jak trusie i obgryzają pazurki :)
|
Jesli awansuja dalej, to Sparta ich zmiazdzy.
|
A Tshimbamba ( czy jakoś tak ) może grać? Czy też nie mają już napadziora na ławce?
W sumie gdyby im jeszcze Peszko odszedł to fiu fiu... |
ooo Zieliński podobno : "Panowie nacieramy" czyli Inter pojedzie z kontry i będzie żałoba ;)
|
Oby nie było czegoś takiego:
1. Lech przechodzi na farta (1 gol w dogrywce, albo karne). 2. Wyciągając wnioski wzmacnia się, lepiej przygotowuje do następnego meczu. 3. Wchodzi do LM. Taki czarny scenariusz... Ale może nie będzie aż tak źle :D . |
Baku Baku to jest skład :D
|
Sprzedali Lewandowskiego teraz nie mają nikogo.Zero transferów z prawdziwego zdarzenia. wkurzały mnie ich buńczuczne wypowiedzi o Lidze Mistrzów!Kibice gwiżdżący na swoich piłkarzy...hah właśnie widzimy najlepszych w Polsce ; )))) Śmiali się z nas...Oliwa sprawiedliwa.Wiem że to punkty dla Polski...Ale szczerze mam to gdzieś.My sami je uzbierajmy!
|
Cytat:
|
Pierwsze 10 minut meczu myślę, zaraz Amica coś ustrzeli, następnie 45 minut myślę kaszanka jak się patrzy po prostu słabo i z minuty na minutę coraz słabiej.
Śmiali się z nas w tamtym roku a tu proszę 1-0 i nerwówka, ale znając ich zasrany fart w 120 minucie strzelą bramkę, a komentatorzy posrają się z radości. Ot cała Polska liga. Jakimś fartem im się uda to z taką grą Sparta Praga rozjedzie ich z przyjemnością, sorry ale tego im życzę bo myślą, że jak są Mistrzem Polski to Inter Baku się położy i poprosi tylko o najniższy wymiar kary, nie te czasy gdzie Azerowie przegrywali z polskim klubami wysoko. PS. i my narzekamy na ławkę rezerwową a kto teraz jest na ławce w Lechu, bo sorry ale jakoś Kiełb i talent Mikołajczak mnie nie przekonują. |
Cytat:
|
Gdzie niby mieliby się wzmocnić w ciągu tygodnia? Teraz się przestraszą i nikogo drogiego nie kupią
|
To jakiś żart z tym wynikiem??? hehehhehe Otwieram..patrzę....Levadia :)
|
Cytat:
"Mariusz na glebe ... ale nie ty ****a jego!!" :lol: Przed Sparta to sie nie bardzo wzmocnia bo do piatku trzeba zawodnikow zglosic. Tshibamby nie ma. |
Bez napastnika gola nie strzelą IMO.
|
Cytat:
Cytat:
"Soccer Rules: Penalty Kick The soccer rules state that a penalty kick is to be awarded, if a contact foul or hand ball occurs within the penalty box. The soccer ball is placed at the penalty spot, which is centered 13 yards in front of the goal, with only the goalie being allowed to defend against the shot. All other soccer players must stay outside of the penalty box, until the ball is kicked at the goal. The goalie is instructed to keep both feet on the ground until the soccer ball is kicked. " http://www.soccertricks.org/soccer_rules.html i http://en.wikipedia.org/wiki/Penalty_kick Nie chce mi się teraz szukać książeczki z przepisami. Ale nie ma tam nic o umyślności ręki. Nie pierdzielmy o jakichś podwórkowych zasadach. Ręka w polu karnym = rzut karny. EDIT: Zmieniłem na House'a. |
Cytat:
Lech już oddycha rękawami, jeśli przejdą Inter Baku to tylko fuksem. A ty mówisz ze przejdą Spartę i LM ? Przeciez po sparcie mają jeszcze jednego przeciwnika ? Tak ? Bo juz sam nie wiem... Nie wierze żeby dali radę Spacie, stawiam każde pieniądze że odpadną. |
Śmiać z kogoś to jest łatwo...
Dziwicie się, że gwizdali? Ja bym zrobił to samo! I mi kur.. nie mówcie, że nie jestem prawdziwym kibicem bo żeby nie strzelić bramki jakiemuś Interowi z Azerbejdźanu to jest smutne. Levadia również była smutna. Ja osobiście mam nadzieje, że awansują dalej, punkty są potrzebne jak tlen bo każdy widzi jak wygląda Polska piłka. |
Szkoda mi Joela, bo wyjdzie ze nawet w pucharach nie pogra....
Mecz to totalna kaszanka. Klepie nas azerski mistrz. Kiedys to bylaby zaloba i wstyd...dzisiaj to nic nowego. Nasza pilka to dno i nie chodzi tylko o Lecha, ale o cala lige. |
Cytat:
|
ciekawe czy Inter dalby rade pokonac Levadie ?
:lol: |
Cytat:
|
No to mają swoją Levadię. Już sie z nas śmiać nie będą.
Z LM wyleczył ich Inter.... Baku :D Z tego co wypowiadał sie w jakimś wywiadzie Szymkowiak to ten nasz następny przeciwnik z Azerbejdzanu, jeśli przejdziemy Szawle, jest lepszy od tego interu Baku. Ile w tym prawdy to nie wiem :D W sumie... czy to ważne... i tak trzeba ich pojechać. Do karnych coraz bliżej :D |
Cytat:
|
Z Bruggią odpadli po karnych, bo już nie pamiętam?
Żenujący kwadrans za nami. Zanosi się na karne. E: już wiem, że tak, Kołtoń mnie uświadomił :P |
Cytat:
|
No mocno pojechali :D Dramat, już niezależnie od tego jaki koniec końców będzie wynik.
Mam tylko nadzieję, że przyczyną tej KOMPROMITACJI (mimo wszystko nie ten kaliber co Levadia, ale już blisko) jest zlekceważenie rywala. Typowe zresztą dla polskich gwiazdek. Bo jeśli idzie jednak o umiejętności to mamy kolejny dowód marności tej ligi i tydzień modlitw, zeby ten drugi azerski zespół na Q nie sprawił naw wpier**lu. |
myślałem że na tym nowym stadionie to będzie miazga z dopingiem a tu kapa jakoś im to rozchodzi albo tak są wyciszeni że nie wiadomo co śpiewają ciekawe jak to będzie na R22
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl