![]() |
To mówicie, że nie będzie 80 milionów i LM za rok? Jaka niespodzianka :-)))
|
Nie spodziewałem się, że utną sprawę tak szybko. Świetna wiadomość.
|
Czyli TF nie chce tych 40 milionów?
:haha: |
Miga ****** co ty na to?
|
Wanda nie chciała niemca teraz Wisła nie chce :)
|
Super, że zamknęli temat przed meczem w Zabrzu.
Tydzień szumu to i tak za dużo :) |
Wyszło na dobre. Saga z sprzedaza się zakończyła i miejmy nadzieję, ze Sarapata ogarnie tego inwestora majacego zwiekszyć budzet kilkanascie razy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Teraz pozostaje pytanie, o co w tym wszystkim chodziło i kim byli ci niemcy ??
|
Ciekawe co na to Janekx xD
|
Bardzo, bardzo się cieszę.
PS Ciekawe, czy informacja o tym, że wypowiedzenie pełnomocnictwa TF przez TS obwarowane było karą jest prawdziwe i czy TF dyskretnie o tym zapomni. |
Kamień spadł z serca. Co tam Miga , co tam Janexxx ? Buahahha
|
Nauczka dla Migi (który, mam nadzieję, zapadnie się pod ziemię ze wstydu - przynajmniej na jakiś czas :D), twitterowego celebryty Janekxa i innych im podobnych. Najpierw gruntownie sprawdzić, potem publikować (nie odwrotnie).
|
No to teraz wszystko wraca do normalności. Koniec z gównoburzą. Ciekawe co na to Janekx? Podobno wg niego niemaszki są dziś w Telefonice i prowadzą negocjacje :D
|
|
Jezu, przez to 404 był mikrozawał przez chwilę.
|
Jak to dobrze że nie czytałem ostatnich 60 stron tylko ostatnie oświadczenie :D
|
A więc sprawa zamknięta :)
|
Na moje TF szukała twardo bo to był ostatni moment na zgarnięcie kilkudziesięciu baniek, o to w tym chodziło, natomiast akurat z tymi niemiachami to nie mam pojęcia.
|
To tak domykając już tylko (mam nadzieję) tą sprawę:
Cytat:
A jakbym miał zgadywać o co w tym wszystkim chodziło... Nie zastanawia was, że ktoś aż za dobrze wiedział kiedy uderzyć, czyli znał datę z umowy między TS-em a Tele-Foniką? Że niewątpliwie spodziewał się, jak zareaguje Tele-Fonika, jak tylko poczuje woń większych pieniędzy? Że świetnie wiedział jakie sznureczki (Miga, twitterowy Janek) pociągnąć, żeby w mediach i "internetach" szybko zrobiło się o sprawie głośno? Śmierdzi mi to mocno pewnym rowerzystą, który zdecydowanie "ma prawo" mieć bardzo duże anse do TS-u (szybkie pogonienie go z klubu, zgłoszenie do prokuratury). |
Trochę to dziwne że TF zrezygnowała z kasy tak prędko chyba rzeczywiście to było wielkie nieporozumienie. Od teraz TF nie ma już nic do Wisły?
|
druga strona też potwierdziła
https://www.tfkable.com/aktualnosci/informacje,804.html |
Amen. Jestem mega zaskoczony tym, ze TF oraz TS wydali spojne jedno oswiadczenie ... Wreszcie jakos normalnie to wyglada ...Git!
|
|
Lepszej wiadomości nie można było się spodziewać! Brawo TS!
|
Dla świętego spokoju czekam jeszcze na publikację tego samego oświadczenia na stronie TFK. Edit. Już jest. Kamień z serca.
Wnioski: 1. Janexk czy jak mu tam - on nie był tylko informatorem, on był emocjonalnie zaangażowany. To jest gość, który ma osobisty uraz do TS. Kibice Wisły powinni go ignorować, a jego informacje traktować jako niewiarygodne i potencjalnie szkodliwe. 2. Miga zachował się skrajnie nieprofesjonalnie, bo nie zweryfikował informacji, które ktoś mu przekazał, to znaczy nie dochował należytej staranności w wykonywaniu swojego zawodu. Jego wiarygodność jako dziennikarza jest zerowa. 3. W dzisiejszej Wiśle bardzo podoba mi się to, że należy ona sama do siebie, zaś członkowie jej zarządu najpierw byli kibicami, a dopiero potem zostali pracownikami klubu. Doceńmy to, patrząc na Lechię, Koronę czy nawet na biedne, potrzaskane skrzypki z drugiej strony Błoń. |
Czyli nie będzie Neymara?
Ten tydzień to był prawdziwy popis dziennikarstwa krakowskiego i ogólnopolskiego. Czyje konta Twitter owe będą teraz cytowali? |
Rezygnacja TF jest dobitnym dowodem na to, że nie było żadnej kasy na stole. Oby to był faktycznie koniec tej telenoweli. Chyba będę dziś świętować :) :alleluja::tsw_silka::tsw_cheerleader:
|
Brawo ZARZĄD za czujność i ostrożność od samego początku. Nie daliście ośmieszyć Wisły. Mam nadzieję, że to już definitywny koniec tej nędznej farsy i będzie można się skupić na bieżącym funkcjonowaniu klubu i szukaniu wiarygodnych sponsorów i partnerów.
|
Brawo Zarząd!
Brawo też dla osób, które nie dały się zaślepić wizji pieniądza, którego tak naprawdę nie ma. |
Miga, Karoń i janekx89 DO PIACHU :D Brawo zarzad
|
ciekawe czy Pania rzecznik teraz przeprosi jeden z drugim czy dalej beda szli w zaparte niczym Walesa
Czy to jest ten moment w ktorym TS podaje TF do sadu? byly rozkminy o dzialaniu na szkode spolki, tyle ze rozkminiano TS. A wyszlo ze TF prawie PO RAZ DRUGI sprzedał klub nie sprawdzajac nabywcy (patrz. oswiadczenie w ktorym napisane ze rozpoczał sie proces sprzedazy). Chcialbym by TS podał TF Kable da sadu, poniewaz ucierpialo na tym dobre imie klubu i zarzadu. Reszte pomijam. E: csm nero - przepraszac ze obrazanie i reszte pomyj która sie na nia wylala. Mowisz ze jest niedowalona...poniewaz? czym sie to objawia? |
Cytat:
Cytat:
Niestety lemingi na fejsie i tt nie mogą się otrząsnąć i plują jadem. To jest niesamowite jak można żyć w zupełnie innej rzeczywistości i jeszcze wyrażać jakieś sądy i opinie... :cenzura: |
Cytat:
|
Cytat:
PS. jade po whisky i nawale się jak szpadel :) |
[QUOTE=Uran235;1478267]janekx89 pracuje nad swoim oświadczeniem, za chwile wyciągnie skany dokumentów i pokaże, że TS i TF razem uknuli spisek żeby go pogrążyć :lol:
On wciąż czeka na Niemców w Myślenicach :) Pobanował chyba wszystkich, którzy mu oświadczenia wrzucili. |
Ha Ha Ha - Tak mogę podsumować te rozkminy tutaj. Pisałem, że nic jeszcze nie zostało sprzedane, a tutaj dyskusje, dywagacje(nawet o przyszłych transferach :D).
Oby jednak TS szukał nowego właściciela, bo dłużej nie można żyć na statusie: tymczasowy. |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Ja też :) |
"Pozdrawiam" wszystkich kibiców cweli którzy pluli na TS . " Trzymanie się stołków ", wywieranie presji na sprzedaż, sugerowanie ze TS chce się obłowić dlatego blokuje audyt, i wiele wiele innych ....... które są na FB Wisły pod relacja z konferencji. Janekx to swoją droga powinien dostać w pysk za pewne odzywki do TS na Twitterze typu " Wy nie macie nic do gadania, wy nie jesteście strona" itd. Np i oczywiście za cała ta szopkę w która był zamieszany i która nakręcał.
Podziękowania dla Zarządu I kibiców którzy na forum rozpracowali tych pseudo inwestorów. |
Cytat:
|
Ufff... świetna informacja. Muszę przyznać, że na samym początku byłem umiarkowanie optymistyczny co do transakcji, ale jak zaczęły wychodzić różne informacje, szczególnie o dziwnych organizacjach pozarządowych, to trochę mnie to nastawiło negatywnie co do tej sprawy. Z tego co się orientuje to wielu innych Wiślaków tak miało.
Może nie jest idealnie, finansowo nawet troszkę chu***o, ale przynajmniej stabilnie. Lepsze to niż szemrani inwestorzy, którzy mogliby nas ściągnąć na dno. Dzięki dla TSu! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl