![]() |
Emocje pomału sięgają zenitu. Znając nasze coroczne "szczęście" w losowaniu trafimy dziś zapewne na Kopenhage albo Dynamo i pierwszy mecz w Krakowie... Miejmy nadzieję, że w końcu los okaże się dla nas łaskawy. Mi osobiście marzy się BATE. Ogromnym handicapem byłoby granie rewanżu w Krakowie, co automatycznie zwiększa szanse awansu o kilkadziesiąt procent.
|
Myslicie ze lepiej grac 1 mecz u siebie czy na wyjezdzie?
|
A czy czasem od IV rundy nie jest wymagany hymn Ligi Mistrzow na stadionach ? tak cos mi sie obilo o uszy prawda to ? :)
|
Cytat:
Zdaje się , że tak .Czyli wreszcie po tylu latach usłyszymy hymn LM a w kole boiska będzie trzepotała ta słynna flaga .Namiastka wielkiej piłki . |
Cytat:
|
BATE będzie, bo tak jak z Litexem już z nimi graliśmy sparing.
|
Najlepiej APOEL, potem chyba BATE i Maccabi, ostatecznie Dinamo, byle nie Kopenhaga.
|
Jeszcze nie podsumowałem meczu z Liteksem. Czekałem aż emocje opadną, poza tym troche nie było czasu. Cóż... Maora ciężko będzie zatrzymać w klubie na dłużej, to prawdziwa gwiazda powiedziałbym że lepsza niż swego czasu Mirek Szymkowiak...
Ciężko kogokolwiek zaliczyć do grona tych ktorzy zawiedli w środę, bo cała drużyna zagrała fenomenalny mecz. Chciałoby się żeby Wisła grała tak caly czas, bo aż miło chodzić na takie mecze. Aż serce rośnie... A i apetyt po takiej grze na Ligę Mistrzów robi się aż nieprzyzwoity. Ciekawe kogo teraz przydzieli nam los. Może tak Maccabi Haifa (przeczucie)? :-) Z Wiślackim pozdrowieniem... |
ja obstawiam tak losowanie:
Wisla - Maccabi lub APOEL Legia - Hapoel lub PAOK Śląsk - Rapid lub Birmingham tak bym sobie zyczyl uwazam ze to najlepsi do wylosowania przeciwnicy dla nas. Niech chociaz trafie 2 z 3 mozliwosci :) dobra zmykam na eurosport kibicowac :) |
Jakie są w przybliżeniu terminy meczów 4 rundy? Nie chodzi mi o dokładne daty (wtorek czy środa) ale o to który tydzień.
|
za 2 i 3 tygodnie jeszcze 2 minuty!!!
|
Proszę o białoruską kuleczkę!
|
Cypryjską piłeczkę losuj Panie Turek!!!
|
Macie dźwięk?
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...aws/index.html |
Też nie macie głosu w transmisji na uefa.com?
|
U mnie brak dziwięku.
|
Ja nie mam bo głośników w kompie brak:P
|
co do chuja ? losowanie dla niemych ??
|
TU macie transmisje: http://drhtv.com.pl/transmisja-3655.html
|
Dźwięk nieważny - obrazki są!
|
Leci na Eurosporcie...
|
losuj losuj!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mi UEFA padła w ogóle nie działa przez SOPCAST oglądam 60713
|
no i Apoel
|
APOEL i jesteśmy gospodarzem ...
|
Wisla Kraków Apoel :D
|
Apoel ! Nie jest źle..
|
Apoel pierwszy mecz dom
|
Apoel !!! Nie ma co ale mamy szczęście !!! Najsłabsza ekipa z rozstawionych !!! OGNIA
|
Aopel!!!!!
|
No to mamy Apoel, nie jest źle:)
|
Apoel:) pierwszy u siebie???
|
kur... mać!!! Pierwszy mecz u siebie!!! Ale przeciwnik dobry!! LM REALNA!!!
|
aopel
................... |
Szkoda że pierwszy mecz nie na wyjeździe, ale i tak dobrze że nie Zagrzeb i Kopenhaga.
|
super ;) drugi zespół po Bate, który sobie życzyłem ;)
|
Tak pierwszy u siebie, niestety ale jest duza szansa
|
Apoel !!! :d:d:d
|
jest dobrze :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl