![]() |
Pierwszą część tego "podsumowania" naprawdę uważasz, za "najlepszą"? No cóż... co kto lubi...
|
Spoko wygrana jest blisko. Reszta kibicow przylaczyla sie do bojkotu!
http://skwk.pl/wyjazdy/5478-bez-kibi...w-lubinie.html Hahaha i co lysy, lyso ci teraz! Nikt nie byl zainteresowany! |
Gdzie są ci "wierni", co to przychodzą obecnie na R22 rzekomo dla Wisły a nie Bednarza, ale już dla Wisly nie stać ich na wyjazd ?
Gdzie ta kiełbasiarnia, która prowadziła doping na ostatnim meczu ? Ma inne zajęcia w tym dniu ? Imieniny chomika, wizytę u dentysty, w salonie masażu czy kolejny odcinek Teatru telewizji ? |
@ Gwiaździsty
ew. umówionego hydraulika :-) |
Ja mysle ze Bednarz musi zrobic jak kiedys Drzymała wynajac autobusy zapakowac do nich swoich "nowych" kolegów z komendy i ruszyc szturmować Lubin :)
p.S To na Zawisze łysol uzbierał 5 tys luda,a na Lubin nie uzbiera 750 ?? czy moze ci "wierni" z darmowych wejściówek juz nie sa zaintersowani ? |
Cytat:
Sami siebie będą podczas drogi eskortować:D |
Cytat:
Cytat:
Mowie o osobach, ktore przyszly na ostatni mecz, z tych powodów: - był za darmo, - nigdy jeszcze nie były na stadionie na meczu, - poszły tylko dlatego, że kibice nie poszli - media i auorytety zawsze mówią prawdę, dlatego ich posłuchały - ogólnie miały w nosie Wisłe, ale z ciekawosci byly, dla lansu lub na randce, itp. A tutaj lub gdziekolwiek indziej udają kibiców Wisły. Nie mylić z kibicami, którzy zawsze chodzą na Wisłe i teraz jednak nie przyłaczyli się do bojkotu z różnych względów. |
Cytat:
* za bilet i przejazd trzeba przecież zapłacić *za daleko *w Lubinie przecież sami bandyci, to nie chcą słuchać bluzgania na swój temat * kiełbasa ponoć mało smaczna Gdzie teraz jesteście wszyscy WIERNI, którzy tak bardzo afiszowaliście swoją miłość do klubu? Przecież nie można bojkotować swojej drużyny. Czekam na odpowiedź najbardziej "kumatych" w sprawach przywiązania do klubu, Dlaczego nie chcecie jechać na wyjazd swojej drużyny? Czy może jednak Kojak nie sprostał takiemu zadaniu jak zamówienie autokarów dla was?:mysli: |
Cytat:
|
Faktycznie, przykre, że nie ma wyjazdu.
Brak kibiców z Krakowa w Lubinie wstrząśnie podstawami finansowymi Wisły i Bednarz będzie musiał podać się do dymisji. :mysli: |
Napinka w tym temacie trwa w najlepsze :alleluja:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://skwk.pl/wyjazdy/5478-bez-kibi...w-lubinie.html Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Choć ja myślę, ze każdy prawdziwy fanatyk znalazłby sposób żeby wejść na stadion i zobaczyć "na żywo" mecz swojego klubu. O dziwo nie widzę żadnych ograniczeń w sprzedaży biletów wiec nic tylko jechać-> http://www.zaglebie.com/bilety-na-me...-krak%C3%B3w-0 Droga na Lubin skomplikowana nie jest. Cytat:
|
Nie rozumiem tej wzajemnej napinki.
Nikt nie zorganizował wyjazdu, w związku z tym nie będzie żadnej zorganizowanej grupy z Krakowa w Lubinie. Tyle w tym temacie. Zrzucanie winy na tych czy innych kibiców, że nie pojadą, byłoby zasadne w przypadku gdyby wyjazd był zorganizowany. A nie jest. |
A dlaczego nie jest zorganizowany?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:alleluja: pranie mózgów trwa |
Cytat:
Klub (czyt. Bednarz) nie może na Ciebie liczyć, a ty jesteś dupa nie kibic! Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Klub (czy tam Bednarz) nie kładzie nacisku na wyjazd, bo to mu nie po drodze. Tłumaczenie, że brak chętnych (jaki brak chętnych, skoro nawet nikt tego nie sprawdził, bo nie ogłosił zapisów) ma na celu doprowadzenie do sytuacji, że klub, czy tam Bednarz, nie będzie musiał martwić sie o zachowanie "kibiców" na wyjeździe. Tak więc Klub może liczyć na swoich kibiców, że nie pojadą... Cytat:
ps. używanie słów uznawanych za obraźliwe jest podstawą do ostrzeżenia, lub banowania na tym forum. Radzę się powstrzymywać :-p |
Cytat:
Idę o zakład, że jakby znalazła się grupa ludzi chcąca tam wejść i organizować doping to by źle skończyli. :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps: Za ekscesy na wyjazdach to co najwyżej mozna dostać "bana" na zorganizowane wycieczki, stadionu bidulki wam nie zamkną. Czyż łysemu wężowi dokładnie nie o to chodzi? Cytat:
|
Cytat:
A Viberowi doradzam umiar w swych ocenach. Nie widziałem, ani nie słyszałem by komuś z C stała się krzywda... Nawet tym chojrakom, co gniazdo zechcieli z bliska oglądać... |
Cytat:
|
Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.
Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)? Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował. Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć. I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic. Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje. Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo. Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski. A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach. Pozdrawiam |
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl