![]() |
Oj tam Tyskie, Fly Emirates od razu. Albo Qatar Airlines. W ostateczności Etihad Airlines.
|
Kocham to po prostu, przy każdej zmianie strojów ludzie wrzucają tutaj koszulki z potencjalnymi sponsorami, zawsze pojawi się jakiś "informator" który rozsieje plotę która może brzmieć w miarę wiarygodnie i pol forum w euforii a potem prezentacja i BUM, stara dobra telefoniczka jak zawsze:haha:
|
dziwisz sie ?
Ludzie teraz łapia sie na wszystko ....a. Jakby na TT "zenonKRK" napisał ze "Wisła rozmawia z Deloitte" to tez by łyknęli. Stone Island jako sponsor? No pewnie a na rękawach Rolex. I pozniej jeden z drugim powiela dalej udając kumacza "wg. moje info rozmawiamy z potentatem na rynku zegarków oraz bardzo znana marka odzieżowa" I spirala się kręci aż w końcu ktoś pisze nt. temat artykuł dodając co nieco od kolegów którzy coś gdzieś usłyszeli i balon leci do góry. A potem janki płaczą że Kluivert nie przyszedł |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Można gdzieś obejrzeć ta prezentacje?
|
Cytat:
|
Skoro tylko tak to dawajcie fotki kochani
|
No to sa koszulki nowe...
Biala....syf jakiego ....a dawno nie widziałem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A zdjęcia koszulek (domowej i wyjazdowej) już od końca kwietnia na serwerach:
http://www.voetbalshirtjes.com/wisla...rts-2015-2016/ :-) |
Biała odważna i coś nowego.
|
Cytat:
Aczkowliek dalej nie wiem co Wisła ma wspólnego z szarym kolorem... |
Cytat:
Komplet wyjazdowy może być odważniejszy. Grunt, że domowe są wyjebiste! |
Cytat:
Jestem stary to i zawsze pamiętam biel jako biel... |
|
A mnie się podoba, coś nowego. Piszecie, że biały nijak się ma do Wisły, ale biały to po prostu odcień i tyle.
|
Niebieski to samo co czerwony??
Patrze na coraz więcej zdjęć i chyba jednak zbyt szybki osad co do białych... PS.Wydaje mi się ze 3 komplet stary został tak? |
Ogólnie stroje na plus. Bardzo mi się podobają i w końcu jest haftowana Biała Gwiazda.
|
Wiecie może, czy nowe koszulki będzie można zakupić przed 1 meczem nowego sezonu, najlepiej jutro? ;)
|
Cytat:
|
Wkońcu mamy sponsora na koszulkach hehehe
|
Biala MEGA KOZACKA swietny design!
Podstawowa tak jak sie spodziewalismy, tez spoko. |
Jedyne to trochę kwas, że w tych konkursach jako nagrody dawali stare koszulki, a nie nowe...
|
Mam już czerwoną i na żywo prezentuje się naprawdę zajebiście :) Sama prezentacja spoko, Fedorowicz wygwizdany jak zaczął coś przynudzać.
Co do Sadloka - wymowne podczas prezentacji " dobrze by było, gdyby był z nami". |
El'kabat - ja zrozumiałem nie "Dobrze by było, gdyby był z nami" tylko, że Moskal na pytanie Sołtysika odpowiedział, że oczywiście jest z nami
|
Dla mnie stroje swietne, zwłaszcza czerwona koszulka a juz na pewno lepsza od poprzedniej. Na pewno kupie ale w blizej nieznanym terminie. A białe jak ktos na fb napisał podobne do tych co ma Bayern :D
|
nas powinna interesowac tylko czerwona bo w takich wszyscy powinni chodzić na mecze
|
Bardzo estetyczne koszlki. Bez zbednego wydziwiania. Biorę !
|
Cytat:
Czerwona wygląda super. Biała również bardzo fajna. Na niebieską nawet nie zwracam większej uwagi bo zobaczę ją 1-2 razy w ciągu sezonu ;) A szary do Wisły ma tyle co np.różowy do Realu Madryt :p Ogólnie stroje wyglądają przyjemnie, ale nie to jest najważniejsze. Jak już wcześniej pisałem, jeżeli będą grać dobrze to jak dla mnie mogą grać w workach po ziemniakach :P |
|
|
Koszulki świetne, i domowe i wyjazdowe.
|
Po tym sezonie umowa z Adidasem wygasa? Bo w 2013 podpisali na 3 lata, a chyba nigdzie nie pisano o przedłużeniu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl