![]() |
Cytat:
|
Cytat:
"Osoby pomiędzy 13. a 18. rokiem życia część wniosku numer 1a wypełniają samodzielnie, a dodatkowo na ich wniosku musi być także wypełniona część numer 2, którą uzupełnia i podpisuje rodzic lub opiekun prawny. Osoby między 13. a 18. rokiem życia Karty mogą wyrabiać same, bez obecności opiekuna. Przy jej wyrabianiu muszą one okazać swój dokument tożsamości, a także dokument potwierdzający numer PESEL (na przykład książeczkę zdrowia lub potwierdzenie nadania numeru PESEL)." |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam pytanie odnosnie kupna biletu innym osobom. Spotkal sie juz ktos z taka sytuacja? Wystarczy podac dane i bilet bedzie, a jak sie ma sprawa z tymi "znizkami"? Wtedy trzeba miec jakis dokument tej drugiej osoby?
|
Trzeba mieć legitymacje raczej bo przynajmniej przy karnetach to sprawdzali
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale chodzi Ci o mecz z Podbeskidziem czy Ruchem ?
|
jeśli było to sory wielkie. Sprawa wygląda tak, że ja mam karnet ale gdybym chciał kogos zabrac na mecz to jak by to wyglądało? Ta osoba musiała by miec KK, wystarczy mi jej numer PESEl, czy ewentualnie bilet zostanie " wbity " na mój karnet czy bedzie w postaci papierkowej? Bardzo prosze o odpowiedź
|
Cytat:
|
wchodzisz na www.wisla.krakow.pl i wszystko wiesz
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ekstraklase/ jak ktoś nie ma Karty Kibica to musi podać PESEL, ale osoby które zamierzają kupować bilety przez internet lepiej żeby się już teraz zaopatrzyły się w KK żeby potem nie stać w gigantycznych kolejkach. |
Cytat:
ps. przeglądacie w ogóle oficjalną stronę Wisły? tam wszystko pisze.. |
Cytat:
|
Hej. Mam pytanko... do kiedy w sprzedaży będą karnety?? Bo planuje dopiero koło wtorku wybrać się po zakup i nie wiem czy wtedy nadal będzie ich sprzedaż... Pzdr :)
|
Karnety będą hoho.. i jeszcze dłużej:)
|
Cytat:
|
Panowie jeszcze raz tak dla wyjasnienia.
Chce kupic dla siebie i kolegi bilet na Podbeskidzie albo na Ruch. Nie mamy karty kibica ani zadnego starego identyfikatora ani nic z tych rzeczy. Wystarczy ze podam swoj i kolegi PESEL i dane i zaplace fizycznie tylko za same bilety <- dobrze rozumiem? Czy z racji ze nie mamy kart kibica jeszcze jest jakas jednorazowa oplata (tak jak ta stara 5zl 'jednorazowy identyfikator') dzieki |
Ja już nie mam sił :D
Nie ma co nawet odpowiadać bo dwa posty niżej będzie identyczne pytanie :D |
Tak wystarczy. Nie ma żadnych dodatkowych opłat, bilet dostajesz w formie papierowej.
Tylko czemu nie wyrobić KK? Przecież ona nie gryzie.. |
Cytat:
Jeżeli posiadasz legitymacje szkolną/ studencką to pokazujesz i masz ze zniżką. |
Podajesz PESEL imie i nazwisko, mozesz w ten sposob kupic tyle biletow ile chcesz (do kazdego musisz miec tylko dane). Placisz normalnie, nie ma zadnych oplat dodatkowych.
KK. Karty Kibica sa niezbedne do zakupu KARNETU. W przyszlosci (bardzo niedalekiej) beda niezbedne aby kupic bilet przez internet. Chyba (ale tutaj nie wiem czy czegos nie pomylilem) beda tez niezbedne do zakupu biletow w PRZYSZLOSCI (nastepny sezon?) Jak kolega ma KK to bierzesz jego Karte i nabijany jest na nia bilet. |
Chyba (ale tutaj nie wiem czy czegos nie pomylilem) beda tez niezbedne do zakupu biletow w PRZYSZLOSCI (nastepny sezon?)
Chyba jednak coś pomyliłeś. bo wyobraź sobie że przyjeżdżają turyści i chcą zobaczyć mecz. i co? muszą karte wyrobić? to chyba byłoby bez sensu. |
Cytat:
|
masz jakieś potwierdzone info czy tylko takie domysły?
|
a masz jakies potwierdzone info w czym lepszy jest kibic z zagranicy od kibica z Polski, ze nie musialby wyrabiac KK ??
|
jeszcze jak jest murzynem i śmierdzi to w ogóle! :lol:
|
Cytat:
|
Chyba lekko nie złapałeś ironii ;)
|
Cytat:
|
Jeszcze pytanie dot kupna biletów : czy mogę w ogóle kupić zniżkowy bilet koledze? Wystarczy PESEL i np numer legitymacji studenckiej czy muszę mieć jego legitymację? Czy może musi w ogóle w takiej sytuacji być osobiście?
|
Cytat:
|
Wie ktoś może kiedy będzie dostępna strona - bilety.wisla.krakow.pl ?
|
Podobno na mecz z Widzewem. Ale nie wiem czy się to potwierdzi.
|
A jaka będzie sytuacja z wejściem, ogólnie bilety pozostają imienne? Będzie trzeba okazać jakiś dowód tożsamości przy wejściu? Mam nadzieje że nie, bo nie wyobrażam sobie żeby wszystko 18 tys osób sprawdzano ;d
|
Właśnie podobno, jak wyrabiałem KK mój ojciec zapytał się kobiety kiedy będzie dostępna ta strona. Odpowiedź: "Powinna być przed pierwszym meczem na R22".
Cytat:
|
A ja jednej rzeczy nie rozumiem. Kupiłem karnet na KK i dostałem to w formie naklejki, i co z każdym następnym karnetem tak będzie?
|
Cytat:
A co Ci to przeszkadza ?:-p Na stare karty kibica tez były takie naklejki. |
Jeśli chcę zakupić bilet dla znajomego, to muszę posiadać jego pesel, czy dane osobowe, czy jedno i drugie, a może nic nie potrzeba?
|
Właśnie wróciłem bo byłem po bilet dla siebie i dziewczyny. Musiałem podać Jej imię i nazwisko oraz PESEL. Tylko jakiś niekumaty gość mnie obsługiwał, bo walnął mi bilet na G1 a mojej dziewczynie na G2 :rotfl: Ale chyba nie będzie problemu iść sobie na G2 razem? :-/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl