![]() |
willow proszę Cię o jedno weź pod uwagę fakt że ten skład jaki dostał był totalnie NIE ZGRANY, i to będzie miało wpływ na końcowy wynik..
to że mamy takie nazwiska w składzie nic ni znaczy dopóty, dopóki oni się nie zgrają. A powolutku widać że małymi kroczkami idzie to do przodu i liczę na to że z tej mąki jakiś chlebek upieczemy :) oby w zimie zakupiono dobre przyprawy, żeby chlebek był smaczny :) hehe |
Cytat:
|
Cytat:
Bo sie okaze ze zdobedziemy 2 punkty w 3 ostatnich meczac i bedzie miejsce 10 |
nie do końca rundy a do końca sezonu i dopiero oceniajmy:)
|
Cytat:
2. Od jakiego czasu Zieliński miał jeden, ustabilizowany skład? (to to ledwie korekty od czasu Smudy- Rudnevs, Krivets) 3. Kto grał u siebie? 4. Kto miał trochę szczęścia (strzał Injaca?) Odpowiedz na te pytania, a później wymyślaj konfrontacje. Bardzo głupie jest gloryfikowanie Maaskanta po meczu z Legią, ale jeszcze głupsze ocenianie o meczu z walczącym już o każdy punkt Lechem. |
Cytat:
Moja odpowiedź odnosiła się do zadęcia jakie kolega Mamba rozpoczął po 1 meczu wygranym z Legią (kilka postów wyżej aż dziwne że nie zauważyłeś?) - a cytując Ciebie "Bardzo głupie jest gloryfikowanie Maaskanta po meczu z Legią" I żeby kolega Mamba nie gloryfikował Maaskanta po 1 meczu przypomniałem mu mecz w Poznaniu - pomyliłeś adres w dyskusji:) Praca Maaskanta to na razie dużo słabych meczy zremisowanych i przegranych, 1 szczęśliwe zwycięstwo z Lechią i 2 dobre mecze z Legią i Widzewem w PP. Ocenimy go dopiero po sezonie. Natomiast trudno się nie cieszyć z rozgromienia zarozumiałych krawaciarzy z Warszawy:D (Chodzi tylko o to żeby nie bujać w obłokach a stąpać twardo po ziemi) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przed Maaskantem teraz stoji glowne zadanie, mianowice zmotywowac pilkarzy aby w tych trzech ostatnich meczach zgarneli komplet punktow a wowczas na wiosne moze byc ciekawie. Wiadomo, latwo nie bedzie, ale licze ze z Zaglebiem i Arka powinna wpasc pelna pula (wiem wiem w Gdyni na sztucznym wszystkim ciezko sie gra) a na Poloni tez jest jak najbardziej szansa na punkty. Oczywiscie przy zalozeniu ze forma nadal bedzie zwyzkowac a ze nie zaliczymy obnizki po dwoch dobrych meczach i tu jest tez zadanie dla trenera. Oby wszystko wypalilo jak trzeba.
|
spokojnie grunt by byc na pudle po 3 meczach a i by jaga daleko nie uciekła czy zdobedziemy 3,6,9 punktów nie bedzie takiego wielkiego znaczenia
|
Cytat:
Potrzeba min. 7pkt... - cel to niełatwy acz możliwy do osiągnięcia. |
Cytat:
mając na uwadze kluby ze stołecznego królewskiego miasta Krakowa. ------------------------------------- Tak w ogóle ..., trochę obawiam się powrotu do zdrowia Łobodizńskiego :) Tzn., bardzo dobrze mu życzę, dużo zdrowia zwłaszcza - ale obawiam się mówiąc precyzyjnie, jego powrotu do 1 składu. Mam nadzieję, że moje obawy okażą się być z gatunku bezpodstawnych. |
Cytat:
A co jesli wroci do pierwszego skaldu i zagra tak jak w meczu z Lechia dwa lata temu?? Przeciez ostatnio jak Maaskant kogos odkurzyl (vide ostatni mecz z Legia) to ten gracz gral przynajmniej dobrze i na pewno wstydu nie przynosil. Moze Lobo tez bedzie takim krolikem z kapelusza....ciekawe czy teraz bardziej fantazjuje czy moze bedzie to mialo jakies przelozenie na rzeczywistosc. |
Cytat:
|
Albo tak jak w derbach z 2008 gdzie dwukrotnie tak obsłużył Brożka, że rece, nogi i nawet pośladki same składały się do oklasków.
Żeby zacytować "zczuba": Cytat:
Cytat:
a) wychodzi mu TAK rzadko b) zarabia tak DUŻO, że punkt a) bardzo boli. Jakby zarabiał 1/3 tego to byłby dobry zmiennik. |
Cytat:
|
Prawdopodobnie jest to sytuacja sprzed tygodnia, która jest odgrzana w kontekście dzisiejszego meczu...
|
Cytat:
|
Za tydzień w Cafe Futbol gościem ma być Robert Maaskant :)
|
Szczęśliwie czy nie, ekipa Maaskanta wygrywa kolejny mecz.
Wyciska wiele z tego tworu holender. |
Bez wzmocnień nic lepszego nie będzie. Dużo ludzi pisze oby do wiosny ale sam okres przygotowawczy niezbyt pomoże. Tylu trenerów co było i żaden nie nauczył Brożków Jirsaka Łoba Małeckiego Sobola itd gry rodem z ligi mistrzów więc nie oczekiwałbym cudów.
|
Dwóch obrońców, dwóch pomocników i jakiś bramkostrzelny napastnik. Pewnie złudne nadzieje, ale cóż, po coś chyba tą parę holendrów ściągano.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
szydzic jest prosto jak widać , a do ciepłych słów już nie tak szybko oczywiście przesadą będzie stwierdzenie że to Maaskant dał nam 3 kolejne zwycięstwa , bo tak jak po porażkach studziłem krytyke tak po zwycięstwach nie ma potrzeby nikogo przesadnie chwalić wymęczone bo wymęczone , ale 3 pkt się liczą myślę że już bez względu na wyniki dwóch kolejnych spotkań Maaskant ma od Cupiała pewną pracę na wiosne i wraz ze Stanem pole do popisu , jak można wzmocnić tą drużynę i czy potrafi nadać zespołowi styl gry który gwarantuje dobre wyniki |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Wychodzi słabość tych graczy i tu nie pomoże uczenie schematów których nigdy nie potrafili. Kiedy niby graliśmy jakieś schematy ? :D Wracamy do PAO, czy może jeszcze wczesniej, gdy to nie były żadne schematy tylko PIŁKARZE innej klasy. Fizycznie drużyna musi być przygotowana cały rok. Poprzec intensywne treningi, a nie dziadek pokopać na bramkę i do domu. Dzieki temu nie będzie nikt gadał głupot o jakimś budowaniu formy czy inne ciemnoty, by odwrócić uwagę od lenistwa piłkarzy. Nie zgadzam się również odnośnie oceny meczy w pucharach. Z Levadią była podobna bezradność w ofensywie jak dzisiaj. Estończycy się cofnęli i grali na 0:0. Karabach to samo, ale jak zobaczyli, że jestesmy słabi to nam rąbneli gola i grali dalej swoje. W rewanżu rozbili nas bo byli lepsi pod każdym względem w tym piłkarsko. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W lidze + bedzie na 100% |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl