![]() |
Cytat:
;-) |
Jak to powiedział wczoraj tuz futbolu Grzelak ? "Polonia grała antyfutbol i murowała bramkę" :rotfl:
|
Cytat:
Wyczuwasz ironię? |
Kiedyś Aca Vuković powiedział ,że musi się pilnować bo już nie gra w koszulce Legii... i teraz za wiele "zagrywek" sędziowie będą kartkować. Tak to już jest od lat ,że "tefałenowe" mają w kieszeni sędziów, którzy pomagają.... A jak nie sędziowie to życzliwi kibice ....Pamiętacie Smokowski nadmuchał aferę z faulem Boguskiego przed meczem z Legią.... Teraz jakoś ****a nie ścigają w Lidze+ za tego typu zagrania wtedy rozdzierali szaty i krzyczeli ,że zbrodnia się dzieje... Nie wiem co by się musiało stać ,żebym dożył momentu w którym Legia spadnie z ligi...
|
Cytat:
|
Na TVP2 mecz Amica - Ruch
|
Jednym słowem kpina . Mogli transmitować jutrzejsze derby..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1:0 dla Pyr :D I dobrze, wole Lecha i Legię w pucharach, wieksze prawdopodobieństwo na brak kompromitacji :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Lechia niestety na razie już ma jeden w plecy. Swoją drogą bełchatowianie wyraźnie idą na 7 zwycięstwo z rzędu. edytka: a swoją drogą to niezłe frajery w tej Legii są, by zniechęcić Lewandowskiego, choć bardzo się do nich pchał |
Cytat:
Belchatow mam nadzieje ze pojdzie takze na 8 zwyciestwo z rzedu za tydzien bo graja z Legia |
Gra Burica robi wrażenie, mozna załowac ze nie podpisalismy Nurkovicia który jest wyżej w hierarchii bramkarzy w Bośni.
|
Ciekawi mnie kto doping prowadzi we Wronkach...pikole rozkrecaja doping bo
przecież kibice Kuchenkorza olewają mecze we Wronkach |
Cytat:
a kiedy z nami grają? Daj Boże by się im do tego czasu passa urwała :D |
luty-marzec :)
|
Cytat:
Masz jeszcze mecz Lechia - Bełchatów, nie ma tam przypadkiem jakichś grajków którzy mogliby zasilić ekipę Wisły? Śląsk z Odrą też niedługo. Z łaski swojej przewiń po wszystkim z kim mamy podpisać kontrakt. Swoją drogą wielki podziw dla Ruchu. Walka, determinacja, charakter, wola walki. Nikt na nikogo nie krzyczy. Nikt nie wyma..... rękoma i nie zabija much. Szkoda że Niedzielan nie gra bo pewnie byłby pogrom. To po Tratarararoe z Lubina po mojemu najlepszy napastnik. A nasze gwiazdki? mam nadzieje że oglądają Ruch w akcji we Wronkach. Skorża to samo. Może się w końcu otrząśnie i będziemy grać Burligą i Janikiem w ataku. Nikt nam nie podskoczy. |
To będzie chyba jedna z pirwszych kolejek na wiosnę, a oni początki zawsze mają słabe :)
EDIT: Masz jakieś problemy ze sobą? Mama bije? Młodsza siostra? Może jeszcze powinni ogladac jeszcze Lechię i potem Śląsk bo przecież wszyscy tak bosko grają tylko nie my, ale tabela mówi co innego. |
o 2-1 Sobiech hehe to zrobi nam się mecz
|
Ten Mikolajczak z Amiki jest megatragiczny.
|
no i jak Ruch ugra przynajmniej remis - będzie miło. Ale lepiej na cuda nie liczyć, Wielkopolanie zrobią 3-1 i tyle naszych nadziei :D
|
Zaraz... to na chwilę obecną Lewandowski ma 9 strzelonych bramek, Sobiech już 6, tak samo jak Niedzielan... a nasze orły po 5 sztuk każdy - troche mało. Liczę że coś jutro jeszcze wbiją, inaczej przyjdzie nam liczyć na Marcelo, lub na strzał miesiąca w wykonaniu Jirsaka (coś jak gol wyrównujący w piątkowym meczu Legii z Groclinem).
A w Gdańsku wciąż 0:1. Rozpędza się ten Bełchatów, czy jak? |
Cytat:
co to ironia... Mam nadzieję że Lechia wyrówna, bo sami pkt potrzebują, a i BOTa wypadałoby ukrócić... |
Śmieszą mnie Amikowcy. Prawdziwi kibice sukcesu.
Jak mieli dwie bramki przewagi twardo jechali z dopingiem. Ruch strzelił bramkę i przez 20 min cisza, potem Lech strzela na 3:1 i doping zaczyna się od nowa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
no to Lechijka nie nawywijała dzisiaj. Bełchatów 7 raz tłucze tego, kogo na drodze spotka. Tak trzymać , przynajmniej w najbliższym meczu :D
|
Tylko że Dawid Nowak jest niesamowicie kontuzjogenny..a My mamy i mieliśmy już dośc chyba takowych piłkarzy o niepewnym zdrowiu.
Mecz Amici z Ruchem ogólnie niezły jak na Naszą lige..brakuje w nim przede wszystkim atmosfery około boiskowej która poprawiła by na pewno ogólne wrażenie. I w Ruchu większośc grajków to Hanysy chyba..ciekawa polityka kadrowa. :) |
Z szacunku do siebie nie oglądałem tego meczu, jak i derbów Warszawy. Za mną jest 10 minut spotkania Korona - Zagłębie, i po dwóch nie podyktowanych ewidentnych karnych dałem sobie spokój. Że Wy macie jeszcze siły na to coś....Dawid Nowak a dziecko to potrafi przyjąć chociaż piłkę w biegu?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl