![]() |
Cytat:
|
Nie uważacie, że SmutnyRomantyk to zwykły troll (oddelegowany banem już z kilku for) lub posiadacz multikont? :P Chłop rozmawia sam ze sobą, kopiuje swoje posty, wkleja odpowiedzi jako inny użytkownik i dyskutuje. Kabaret. Sieje zamęt i nic więcej. Roztrojenie jaźni?
|
Cytat:
:P |
Cytat:
:D |
Są pewne zasady. Niech go ktoś wypieprzy - już pomijając regulamin to sama przyzwoitość:
http://i48.tinypic.com/35k7qfa.jpg copy - paste gdzie się tylko da w necie, smutny, york, wszystko to samo |
Cytat:
http://i50.tinypic.com/i768on.jpg |
ja mam nadzieję, że sam odejdzie. Tu już będzie tylko pośmiewiskiem
|
Da radę wyczyścić temat meczowy z wpisów o tym kto komu i za co dał w tubę? Pomijam już fakt, że nikt nie ma nic sensownego do powiedzenia - są od takich dyskusji inne pokoje. Nie każdego to interesuje.
|
|
Cytat:
Nie ma miejsca na takie wynalazki. |
wy...........................
|
Czy są jacyś moderatorzy na tym forum? Temat meczowy z Legią, znowu pełno durnego pieprzenia i prowokacyjnych postów. Zamknąć to forum w ....u, jak ma takie być...
|
Cytat:
Powiem szczerze, nie rozumiem przesłania Twojego postu. Cytat:
Dzięki, ale wcześniej nie dałem rady tego wywalić. Pozdrawiam. |
www.wislakrakow.com [opinie/rady/sugestie]
Zakładam ten temat, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie na temat wyglądu strony www.wislakrakow.com i zadać jej autorom pytania dotyczące jej funkcjonowania.
Na początek mój zestaw pytań: - Kiedy zostaną zaktualizowane wszystkie działy na stronie głównej? (bo póki co od prawie 10 lat wszędzie widnieją komunikaty: Strona w przygotowaniu PRZEPRASZAMY Przejdź do strony głównej Prawo do dalszego wykorzystywania informacji zawartych w serwisie WISLAKRAKOW.COM przysługuje wyłącznie agencji sportowej ASInfo.) - Czy nad stroną pracuje jakiś grafik/webmaster? (bo obecnie strona jest na poziomie roku 2000, a mamy już 2013.. każdy gimnazjalista robi już lepszą grafikę) - Czy są przygotowane jakieś plany rozwoju strony? - Czy liczba reklam musi być, aż tak ogromna - jej liczba wpływa strasznie na obniżenie usabiity portalu? |
- nie wiem
- nie - nie - tak Chętnych zmiany powyższego stanu rzeczy zapraszam na priv bądź na maila (redakcja at wislakrakow.com) |
Okienko z meczem Wisła - Widzew w Operze zgłasza trojana, a w Internet Explorerze
mówi o zablokowanej stronie. Coś nie gra czy może "anonimous" ? |
Dzięki, naprawione.
|
|
Kliknij mu pod nikiem http://wislakrakow.com/forum/images/buttons/ignore.gif
|
Zmieńcie nazwę tematu "nie samym lostem.." na po prostu seriale, bo nie każdy kojarzy lost...
|
Czy to normalne że posty, których nie czytałem same oznaczają mi się jako przeczytane, czy to sugeruje że np. ktoś wjebał mi się na konto i czyta je z niego? :D
|
Raczej normalne.
|
Jak zlikwidować przychodzace na skrzynke powiedomienia, że ktos napisał w danym temacie ? Klikam ten link na dole mówiący o likwidacji tematu a i tak mi przychodzą na poczte powiadomienia.
|
Cytat:
Proszę bardzo krok po kroku: http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3148 Pozdrawiam! :) |
Mam pytania odnośnie poniedziałkowej konferencji ze Smudą:
- czy będzie stream? - czy będzie dubbing lub napisy (rzecz jasna nie w czasie rzeczywistym)? Była rozmowa na shotboxie, ale nie jestem pewien jak się skończyła :D |
Cytat:
|
Po pierwsze: nikt nie potwierdza konferencji ;)
Po drugie: Stream... -> naprawdę jest zainteresowanie? Załóżcie jakiś temat z ankietą, zobaczymy czy ktoś to chce oglądać. -> słabo ostatnio działa net na Wiśle, nawet przed chwilą padł na 2-3 minuty... Komórkowy w szklanym okrąglaku to też loteria -> podejrzewam, że jakiś orange zrobi video live'a Po trzecie: Chętnych do pisania na żywo co powiedział trener (wątpię, żebym zrozumiał...) proszę o zgłoszenia w tym temacie. |
Wrzućcie posty z nowego dublowanego tematu o siłce do naszego "starego" .
Thx |
Cytat:
Post powyżej to był oczywiście żart, bo nie sądzę żeby wiele osób interesowało co Smuda ma do powiedzenia... |
Nie wiem gdzie jest odpowiedni temat na tego typu rzeczy, napiszę tutaj.
Strzeżcie się oficjalnej strony wisla.kraków.pl Jest zawirusowana. Dzisiaj wchodząc na podstrone newsa "Z beniaminkiem na remis" mój nowy antywirus wykrył wirusa, który wykorzystuje lukę JavaScript, a nazywa się "Obfuscation" Nie wiem na ile jest szkodliwy, bo mój obrońca go wykrył,ale dlaczego napisałem nowy? wczoraj, także po wejściu na jakąś podstronę oficjalnej Wisły zaczęły dziać się dziwne rzeczy i mój komputer został zainfekowany wirusem "Ukash". Dlatego wniokuję że ta strona jest cholernie niebezpieczna. I dodam przy okazji, jeśli, ktoś używa antywirusa Windows Essentials to niech go szybko zmieni, jest gówno warty. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl