Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

węgorz2 22.03.2013 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1304663)
Strona "z was nie żyje" i nie "zarabia potężnej kasy", dlatego wychodząc z założenia, z którego wyszedłeś wszelkie dalsze wnioski trafiają kulą w płot. Jeśli ktoś nie przyjmuje do wiadomości tego faktu i uważa przypuszczenia i mity za bardziej wiarygodne niż fakty - jego prawo, co nie znaczy, że nie mija się z prawdą. W tym akurat wypadku się mija.

Jeśli zaś chodzi o charytatywne aktywności osób zaangażowanych w aktualizację i moderowanie strony to są to nasze osobiste sprawy. Ja nigdy nie robiłem sobie PR-u na akcjach, w których brałem udział i nie zamierzam zmieniać tej zasady.

Wątek uważam za zakończony.

żyje z nas i z reklam i nie pisz głupot że nie ,a jeżeli tak ci wbili do glowy to spytak kogos kto prowadzi strone internetowa z nikłym promilem wejśc takich jak na tej stronie i zobaczysz jakie to pieniądze! potęzne ! nie do ogarniecia ,może strona LEGI tylko ddorasta do naszej .A w racając do mojego pytania ,nie chodzi mi o to że oni maja obowiązek coś dawac od siebie ,chodzi mi o to że nigdy nie słyszałem abu wislakrakow.com właczyla sie do jakiejkolwiek akcji pomocy ,czy to dla niepełnosprawnego ,czy mikolaja dla dzieci czy czegokolwiek!

Wizard 04.04.2013 11:30

Nie uważacie, że SmutnyRomantyk to zwykły troll (oddelegowany banem już z kilku for) lub posiadacz multikont? :P Chłop rozmawia sam ze sobą, kopiuje swoje posty, wkleja odpowiedzi jako inny użytkownik i dyskutuje. Kabaret. Sieje zamęt i nic więcej. Roztrojenie jaźni?

wolfy 04.04.2013 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 1306388)
Nie uważacie, że SmutnyRomantyk to zwykły troll (oddelegowany banem już z kilku for) lub posiadacz multikont? :P

Ja bym go już za sam nick wywalił...

:P

mic 04.04.2013 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1306398)
Ja bym go już za sam nick wywalił...

:P

I do tego za "Skad"

:D

Kocur 05.04.2013 12:01

Są pewne zasady. Niech go ktoś wypieprzy - już pomijając regulamin to sama przyzwoitość:

http://i48.tinypic.com/35k7qfa.jpg

copy - paste gdzie się tylko da w necie, smutny, york, wszystko to samo

BBudowniczy 05.04.2013 15:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1306540)
Są pewne zasady. Niech go ktoś wypieprzy - już pomijając regulamin to sama przyzwoitość:

http://i48.tinypic.com/35k7qfa.jpg

copy - paste gdzie się tylko da w necie, smutny, york, wszystko to samo

Popieram. SmutnyRomantyk vel Jurij vel york 09 vel Klamot...ciekawe na ilu forach ten trol jeszcze pisze? :shock:

http://i50.tinypic.com/i768on.jpg

FraMat 05.04.2013 18:26

ja mam nadzieję, że sam odejdzie. Tu już będzie tylko pośmiewiskiem

wolfy 08.04.2013 20:58

Da radę wyczyścić temat meczowy z wpisów o tym kto komu i za co dał w tubę? Pomijam już fakt, że nikt nie ma nic sensownego do powiedzenia - są od takich dyskusji inne pokoje. Nie każdego to interesuje.

wolfy 10.04.2013 00:49

Po prostu ręce opadają...

WISŁAZWE 10.04.2013 08:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1307378)

Nie ma miejsca na takie wynalazki.

krzywy 10.04.2013 20:56

wy...........................

!!IRIVER!! 10.04.2013 22:52

Czy są jacyś moderatorzy na tym forum? Temat meczowy z Legią, znowu pełno durnego pieprzenia i prowokacyjnych postów. Zamknąć to forum w ....u, jak ma takie być...

WISŁAZWE 11.04.2013 11:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzywy (Post 1307574)
wy...........................

Powiem szczerze, nie rozumiem przesłania Twojego postu.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1307590)
Czy są jacyś moderatorzy na tym forum? Temat meczowy z Legią, znowu pełno durnego pieprzenia i prowokacyjnych postów. Zamknąć to forum w ....u, jak ma takie być...

Oczywiście, że są.

Dzięki, ale wcześniej nie dałem rady tego wywalić.

Pozdrawiam.

pysio 22.04.2013 09:14

www.wislakrakow.com [opinie/rady/sugestie]

Zakładam ten temat, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie na temat wyglądu strony www.wislakrakow.com i zadać jej autorom pytania dotyczące jej funkcjonowania.

Na początek mój zestaw pytań:

- Kiedy zostaną zaktualizowane wszystkie działy na stronie głównej? (bo póki co od prawie 10 lat wszędzie widnieją komunikaty: Strona w przygotowaniu PRZEPRASZAMY Przejdź do strony głównej Prawo do dalszego wykorzystywania informacji zawartych w serwisie WISLAKRAKOW.COM przysługuje wyłącznie agencji sportowej ASInfo.)

- Czy nad stroną pracuje jakiś grafik/webmaster? (bo obecnie strona jest na poziomie roku 2000, a mamy już 2013.. każdy gimnazjalista robi już lepszą grafikę)

- Czy są przygotowane jakieś plany rozwoju strony?

- Czy liczba reklam musi być, aż tak ogromna - jej liczba wpływa strasznie na obniżenie usabiity portalu?

rav 22.04.2013 09:56

- nie wiem
- nie
- nie
- tak

Chętnych zmiany powyższego stanu rzeczy zapraszam na priv bądź na maila (redakcja at wislakrakow.com)

Manson33 30.04.2013 07:13

Okienko z meczem Wisła - Widzew w Operze zgłasza trojana, a w Internet Explorerze
mówi o zablokowanej stronie.
Coś nie gra czy może "anonimous" ?

rav 30.04.2013 08:12

Dzięki, naprawione.

luke1906 15.05.2013 11:44

http://wislakrakow.com/forum/showthr...79#post1312779
Nie dałoby się go zbanować? Tak na stałe?

:D

rav 15.05.2013 11:54

Kliknij mu pod nikiem http://wislakrakow.com/forum/images/buttons/ignore.gif

Konrad. 18.05.2013 20:17

Zmieńcie nazwę tematu "nie samym lostem.." na po prostu seriale, bo nie każdy kojarzy lost...

Watts 28.05.2013 07:50

Czy to normalne że posty, których nie czytałem same oznaczają mi się jako przeczytane, czy to sugeruje że np. ktoś wjebał mi się na konto i czyta je z niego? :D

rav 28.05.2013 09:55

Raczej normalne.

Gwiaździsty 31.05.2013 12:19

Jak zlikwidować przychodzace na skrzynke powiedomienia, że ktos napisał w danym temacie ? Klikam ten link na dole mówiący o likwidacji tematu a i tak mi przychodzą na poczte powiadomienia.

WISŁAZWE 31.05.2013 12:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1315188)
Jak zlikwidować przychodzace na skrzynke powiedomienia, że ktos napisał w danym temacie ? Klikam ten link na dole mówiący o likwidacji tematu a i tak mi przychodzą na poczte powiadomienia.

Proszę bardzo krok po kroku:

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3148

Pozdrawiam! :)

wolfy 31.05.2013 13:36

Mam pytania odnośnie poniedziałkowej konferencji ze Smudą:
- czy będzie stream?
- czy będzie dubbing lub napisy (rzecz jasna nie w czasie rzeczywistym)?

Była rozmowa na shotboxie, ale nie jestem pewien jak się skończyła :D

Gwiaździsty 31.05.2013 13:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1315223)
Mam pytania odnośnie poniedziałkowej konferencji ze Smudą:
- czy będzie stream?
- czy będzie dubbing lub napisy (rzecz jasna nie w czasie rzeczywistym)?

Była rozmowa na shotboxie, ale nie jestem pewien jak się skończyła :D

czyli potrzebne będzie tzw. tłumaczenie symultaniczne :)

rav 31.05.2013 14:38

Po pierwsze: nikt nie potwierdza konferencji ;)
Po drugie: Stream...
-> naprawdę jest zainteresowanie? Załóżcie jakiś temat z ankietą, zobaczymy czy ktoś to chce oglądać.
-> słabo ostatnio działa net na Wiśle, nawet przed chwilą padł na 2-3 minuty... Komórkowy w szklanym okrąglaku to też loteria
-> podejrzewam, że jakiś orange zrobi video live'a
Po trzecie: Chętnych do pisania na żywo co powiedział trener (wątpię, żebym zrozumiał...) proszę o zgłoszenia w tym temacie.

Kocur 31.05.2013 21:23

Wrzućcie posty z nowego dublowanego tematu o siłce do naszego "starego" .

Thx

wolfy 01.06.2013 15:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1315243)
Po trzecie: Chętnych do pisania na żywo co powiedział trener (wątpię, żebym zrozumiał...) proszę o zgłoszenia w tym temacie.

Co powiedział to każdy może fonetycznie zapisać. Bardziej chodzi o to, żeby to ktoś na jakiś zrozumiały język (polski, angielski, nawet chiński - z google translatorem jakoś się to przetłumaczy) przełożył.

Post powyżej to był oczywiście żart, bo nie sądzę żeby wiele osób interesowało co Smuda ma do powiedzenia...

<Crasch> 27.06.2013 14:09

Nie wiem gdzie jest odpowiedni temat na tego typu rzeczy, napiszę tutaj.
Strzeżcie się oficjalnej strony wisla.kraków.pl
Jest zawirusowana.
Dzisiaj wchodząc na podstrone newsa "Z beniaminkiem na remis" mój nowy antywirus wykrył wirusa, który wykorzystuje lukę JavaScript, a nazywa się "Obfuscation" Nie wiem na ile jest szkodliwy, bo mój obrońca go wykrył,ale dlaczego napisałem nowy? wczoraj, także po wejściu na jakąś podstronę oficjalnej Wisły zaczęły dziać się dziwne rzeczy i mój komputer został zainfekowany wirusem "Ukash". Dlatego wniokuję że ta strona jest cholernie niebezpieczna. I dodam przy okazji, jeśli, ktoś używa antywirusa Windows Essentials to niech go szybko zmieni, jest gówno warty.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl