![]() |
Juz spiesze z odpowiedzia. Mam wlasny rozum i sam potrafie zinterpretowac dane wypowiedzi politykow, ich dzialania badz ich brak dzialan. Nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat.
Czytam ksiazki. Nie wspieram zadnej partii choc nie ukrywam, ze swiatopoglodowo sklanialbym sie ku Ruchowi Narodowemu ( choc nie wszystko mi sie podoba ) a gospodarczo ku Korwinowi ale zebym je wspieral to musialyby wyeliminowac to co mi sie w nich nie podoba a raczej nikle na to szanse. |
Cytat:
wiesniak842 "nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat" jasne że nie potrzebujesz , widziałem Twoją dyskusję na shoucie kilka dni temu , ładnie spijaliście sobie z dzióbków jak to w drugiej turze zagłosujecie na bula oddając pusty głos albo nie idąc wcale na drugą turę , bardzo odkrywcze i przyszłościowe, kolejne 5 lat bula pod żyrandolem , więcej takich i będzie git |
Cytat:
A, ze kandydaci nie przebierają w środkach to możemy mieć niezły ubaw: http://wpolityce.pl/polityka/241088-...-partii-korwin Ciekawe dlaczego papieża JP II nie wkleił:lol:. Czyzby przez te swoje nieslubne dzieci ? No, ale skoro moskiewski dupowłaz wkjleił Reagana i Piłsudskiego, którzy tą hołotę gonili ostro, to wszystko jest możliwe. Ale Jan III Sobieski też jest , chyba dlatego że nie miał skanu Chrobrego albo Mieszka Na bilbordzie zabrakło zdecydowanie Bieruta i jesli już jakiegoś króla to tylko Stanisława Augusta Poniatowskiego :haha: Myślę, ze internauci zrobią mu taki bilboard z tymi postaciami :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale ja wyjechalem w 2006 za PiSu :lol:
|
No tak, bo PiS i Duda to gwaranty diametralnej zmiany rzeczywistości i polepszenia sytuacji w kraju.
|
Cytat:
Padre1906 "No tak, bo PiS i Duda to gwaranty diametralnej zmiany rzeczywistości i polepszenia sytuacji w kraju." a może warto sprawdzić i się przekonać ? |
Cytat:
|
http://wpolityce.pl/polityka/241107-...ia-a-nie-usaaś
Korwin , Kowalski z tekstami powyżej , Braun z popierającym go komandorem rajdu Katyńskiego węgrzynem , co to jest ? jakaś plaga "prawicowych" kandydatów ? |
Cytat:
Cytat:
W sumie, nie przydałby się? |
Cytat:
|
Padre1906 "Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy"
wątpliwości jakieś ? konkrety? będę zobowiązany jak podsumujesz krótko te 15 miesięcy , odniosę się |
Nie, dlatego nie głosuje na niego. Chodziło mi o wypowiedź na której Gwiaździsty opiera swoja teorie o miłości Korwina do Putina.
|
Cytat:
|
dobra Padre1906 nie daje rady merytorycznie tylko tak" Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy."
podsumujmy 1.PKB rosło ponad 6% rocznie 2.w latach 2005-2007 powstało 1,2 mln miejsc pracy 3.spadło bezrobocie 4.niska inflacja,złoty stabilnie poniżej 3,5 euro, tania benzyna 5.zlikwidowano podatek spadkowy 5.obniżono składke rentową , wzrosły pensje 6.obniżono podatek dochodowy od osób fizycznych 7.pozyskano prawie 70mld z europy na lata 2007-13 8.becikowe, dłuższe urlopy, dożywianie dzieci 500 mln 9.powołał CBA 10.zlikwidował wsi tak na szybko |
Nie nie daje rady merytorycznie, tylko siedzi w pracy i zajmuje się ważniejszymi rzeczami niż rozmowy z zakochanymi w PiSie. Będę miał chwilę to napisze Ci co i jak.
|
Padre1906 "siedzi w pracy i zajmuje się ważniejszymi rzeczami niż rozmowy z zakochanymi w PiSie"
lekceważysz rozmówców :D , jak się odrobisz skrobnij coś w odpowiedzi , dodam że coś takiego o PIS napisałem pierwszy raz na tym forum , na Twoje"wyrażne życzenie" tak gwoli ścisłości , nie przepracuj się :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wierze w zamach a wierze w ogromna chec i potrzebe wyladowanania za wszelka cene... |
Cytat:
|
z tego ostatnie lata dziwne "przecieki" czy to do GW czy RMF wychodzą ze strony rządowej :)
|
Kerim, pisałes coś o merytoryce, a to cytat z Ciebie:
Cytat:
Do wszystkiego sobie dopowiesz swoje i tyle z tej merytorycznej gadki. Tak jak z tym wywiadem z Kowalskim. Nie wiem w jaki sposób zostało wypowiedziane to, że byłby takim prezydentem jak Putin = ok, to jest chujowa wypowiedź ale dalej? Wszystko normalnie uargumentowane i powiedziane. Dlaczego niby Polska miałaby jakims tam ruskim motocyklistom nie dać wjechać do Kraju? Co Wy odpierdalacie? Jak Putin nie wpuszcza kogoś z Polski na pogrzeb tego opozycjonisty to wielki raban a teraz to samo chcecie robić, nie? Poza tym co to kogo obchodzi, że jakieś ruski tu pojezdża motorami? Jak tacy mocni są niektórzy to niech załatwią sprawę embarga, które nam Putin nakłada a nie się wyżywają na jakichś zjebanych motocyklistach. Po drugie USA czy Białoruś? Przecież to jest naturalne, że Polska powinna się trzymać z mniejszymi Państwami, po to żeby mieć siłę argumentu w rozmowach. A tak to pucujemy się do wszystkich (USA, Niemcy, wcześniej Rosja) i wszyscy na nas leją bo dla nich jesteśmy takim samym mocarstwem i pożytkiem jak dla nas Luksemburg czy San Marino. No ale to jest ta sama logika jak Twoja odnośnie głosowania, nie głosujesz na Bronka = głosujesz na Bronka - przecież dziecko by wiedziało, że to są dwie sprzeczne informacje. I to samo z tym wywiadem, "napiszę jedno zdanie o tym, że chciałby być prezydentem takim jak Putin a później se do.......ę o Białorusi czy motocyklistach" - i później się taki tuman co to napisał cieszy, że przyłapał Kowalskiego na opowiadaniu bzdur, a sam napisał bzdurny artykuł. Przykre to jest, że nie używacie mózgów bo do czego to doprowadzi? Zmienią się elyty z PO na PiS i Polska jak była w dupie tak będzie. Propaganda pełną gębą. |
Jaroo1", że byłby takim prezydentem jak Putin = ok, to jest chujowa wypowiedź"
fajnie że się zgadzasz, celnie to określiłeś |
Zgadzam się pół na pół. Putin to dobry prezydent dla Rosji więc jeśli ktoś by był takim prezydentem dla Polski jak Władek dla tamtych to by był dobrym prezydentem. Jednak nie uważa, żeby Polak musiał sobie szukać porównań do jakichś zagranicznych cieci a tym bardziej nie powinien szukać analogii do Rusków, bo to wrogowie.
Pozostaje jeszcze kwestia tego w jakiej sytuacji zostało to wypowiedziane. Bo np jeśli dziennikarz go zapytał o to wprost, lub podpuszczał no to zgodnie z sumieniem odpowiedział. Tylko jest jeden problem. Ktoś tu wspominał o "prawicowcach" czy jakichś "ruskich agentach". I widzisz, tak jak podałem ten Twój przykład odnośnie nie głosowania, które dla Ciebie jest jednoznaczne z głosowaniem na Bula, tak i w tej sytuacji znowu dajesz plamę i się błaźnisz. I przykre jest to dla mnie, że widzisz wszędzie "prawicowców" czyli rozumiem jakiś gorszy rodzaj polityka i wyborcy (RN, KORWIN itd), widzisz ruskich agentów a nie widzisz w PiSie żydowskich agentów jak dają kasę Żydom. Przykre jest to, że dla Ciebie powiedzenie jakiegoś zdania, że chciałby gościu być takim prezydentem jak Putin jest gorsze, bardziej haniebne i dyskredytujące niż dawanie przez PiS kasy Żydom. To się w głowie nie mieści jak zmanipulowani są tacy ludzie jak Ty lub ci z przeciwnej strony barykady od PO i reszty. Pozdrawiam i obyś kiedyś się nawrócił na drogę, która się nazywa Polska a nie "mam wodza i swoją partię więc .......ę wszystko co inne bo na pewno jest gorsze od moich guru". Jebać partyjniactwo. |
TVN w formie
|
|
Cytat:
Jeżeli czyjeś zachowanie jest naganne, to polityków i wyborców, którzy po obrażeniu robotników nadal popierają Korwin-Mikkego. Najwyraźniej są to ludzie pozbawieni jakiegokolwiek krytycyzmu, łykajacy każdą propagandowe papkę swego guru i rosyjskiego towarzysza. Jedynym rabusiem jest, żebrający o pieniądze na swa działalność, Korwin-Mikke i jego klika, przynosząca wstyd Polakom i okłamujaca ich. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl