![]() |
Cytat:
– Tak, ja nie mam nic, ty nie masz nic, on nie ma nic – zaśmiał się głośno. – To razem właśnie mamy tyle, w sam raz tyle, żeby założyć wielką fabrykę No i właśnie tak to chyba wygląda... |
Cytat:
|
Janek jest święcie przekonany, że ktoś zakłada na TT podróbki jego konta, żeby go zdyskredytować "NA ZLECENIE WIADOMO KOGO". Biedaczysko, wydaje mu się, że jest w tej grze bardzo ważny. Tak jak dużo ma dobrych informacji (wyłącznie) transferowych, tak samo dużo ma problemów z głową i rozbujałym ego. :D A co ciekawe - spora część twitterowiczów wciąż mu wierzy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ech, a wydawałoby się, że czasy raczkującego kapitalizmu odeszły w zapomnienie nawet w Łodzi, a tu środek Europy Zachodniej i takie numery. |
Chyba nie wierzysz że taka "wielka" i "poważna" firma wystraszyła się kilku telefonów z Polski
|
Niemcy nie przyjechali wczoraj, nie przyjechali dzisiaj i nie przyjadą W OGÓLE! Wyimaginowany obraz potomka hitlera szastającego milionami Euro na lewo i prawo inwestując akurat zupełnie przypadkowo w Wisłę w momenci kiedy kończy się klauzura TF, obiecujący transfery, mistrzostwo i spłatę długów to sfera Fantasy pokroju Lema, Lovecrafta i Kinga razem wziętych.
Dajmy spokojnie pracować TS, ponieważ W GŁÓWNEJ MIERZE to im zawdzięczamy, że Wisła jest w tym miejscu gdzie jest a nie w IV lidze oraz trenerowi Ramirezowi i zawodnikom, którzy wydają się być na wysokiej fali. Snucie domysłów o rzekomym worku pieniędzy odstawmy na bok bo jedynie co możemy teraz zrobić to liczyć na 100% zaangażowanie zawodników w meczach z Zabrzem i Płockiem na wyjazdach bo pamiętamy, że w tamtym roku było słabo w tej kwestii. |
Cytat:
|
No to teraz trochę kwiatków ze strony https://www.fnweb.de/fraenkische-nac...d,1029607.html
Trochę świeższe bo z 8 kwietnia. Wrzucam translację na angielski, bo po naszemu jeszcze większy bełkot wychodzi. Cytat:
Co ciekawe jednymi z zapowiedzianych pierwszych ruchów miały być: pozbycie się lokacji w Höpfingen ( w związku z likwidacją jednej ze spółek, czyli STW, uznanej za nietrafioną inwestycję) i relokacja administracji z Wilhermsdorf do Trautkirchen, powiązana z pozbyciem się nieruchomości, w których rezydowała. Również likwidacja STW miała wiązać się ze zbyciem nieruchomości. P.S. Koniec końców wciąż brak informacji o tym czym to się skończyło i co się obecnie dzieje w Stechert. |
Info zza kulis, tylko u mnie
http://www.captiongenerator.com/626802/Niemcy-we-Wisle Przepraszam, ale przez kodowanie nie wyświetla polskich znaków. Mogę to poprawić. EDIT: Poprawione, ale zostały dwa błędy. |
Cytat:
|
Cytat:
Do Zabrza po zwycięstwo!!! :) |
Cytat:
Narod ktory w prostej linii pochodzi od Boga nie mogl byc ....ami. |
|
Od tygodnia nie ma kontaktu z niemcami ale kibice się dodzwonili.
|
Cytat:
|
Za te brednie Mateusz powinien dostać bana na Wiśle.
Przecież tego nie da się czytać na poważnie. Nie dość, że się ośmieszyli - dziennikarze i Tele-Fonika, to teraz próbują zwalić wszystko na kibiców. Pajace. |
On mieszka w Krakowie ten pajac?
Przecież tu jest tyle ewidentnych kłamstw że aż ręce opadają. Sam na twiterze płakał że że spotkania nici, żaden dziennikarz nie może zrobić z nim wywiadu (nie licząc 5 sekund tvp) a teraz mówi że niemcy wydali jakieś oświadczenie... A kibice dzwoniacy do steherta to w ogóle szczyt falszu. Mam nadzieję żeTS odbierze mu akredytację i zablokuje kartę kibica (Jeżeli taka posiada), niech oglada Wisłę w tv. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Świetnie, że zrozumiał, tylko niech nie .......i głupot, że kibice dzwonią po Niemcach z pogróżkami. Przecież to jest ....a absurd. Brnie w to gówno, starając siebie wybielić, zamiast napisać wprost: Sorry, ....a, dałem się wrobić. Leszcz ze mnie.
Parę dni temu pisałem o tym, że nadejdzie taki dzień, że wymierzy mu ktoś liścia. Ten dzień nadchodzi z prędkością światła. |
Oj tam sie czepiacie. Sumienie mu "utknelo na jednym z biurek". Pajac.
|
Miga - jesteś żałosny.
Trzeba nie mieć wstydu, żeby w obliczu całego tego absurdalnego zachowania Niemców (czy kogokolwiek) zwalać winę na kibica Wisły. Nie wstyd Ci? Mam nadzieję, że to przeczytasz. Brawo dla Towarzystwa Sportowego. |
Cytat:
Brakowało tylko, żeby wspomniał o wizycie u Niemców chłopaków w krótkich spodenkach. Dziennikarstwo sportowe w tym kraju nie istnieje. |
Jemu ma byc wstyd? Przecież to szmaciarz, nie pierwszy raz szkodzi Wiśle i Wiślakom.
|
Cytat:
Życzę powodzenia osobom, które sprzedały Stecherta, być może za grosze plus zobowiązanie do spłaty długów w dochodzeniu od JL wykonania zobowiązania do inwestycji w spółkę po tym, jak już cały majątek grupy się rozpłynie w niebycie. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że mogą go potrzebować. Inna sprawa, że jeśli prawdą są doniesienia medialne, że potrafili tak szybko roztrwonić dorobek kilkudziesięciu lat pracy założyciela firmy, to jakoś mi ich nie żal. Żal by mi było, jakby JL zabrał się za restrukturyzację Wisły. |
Im szybciej ta ustawa o "fake news" wejdzie tym lepiej dla wszystkich.
W tym i dziennikarzy. |
Cytat:
I tu nie ma i od początku nie było obozu TS i obozu Niemców/TF. Jest tylko grupa ludzi rozsądnych i logicznie myślących (ewentualnie doświadczonych życiowo) oraz grupa tych, którzy dali się zwieść i wciąż pozostają w mylnym przekonaniu. Część osób z wymienionych grup nie rozmawia, ale napastuje tych, którzy mają inne zdanie. To wszystko. Cytat:
|
czyżby zapanowała cisza przed burzą ?....
|
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...ampaign=profil
Cytat:
|
Macie numer do Norberta 030 31 80 38 90 :D
|
ciekawy jestem, jak będą mieć w ryzach gdy się okaże, że oferta jest poważna?
|
Cytat:
|
Cytat:
Oby to nie demotywowało naszych grajków |
To czego można się było spodziewać: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisla_krakow/
|
No i elegancko!
|
Kamień z serca. Wspaniale, że nastąpiło to przed meczem. Dziękuję za dyskusję.
|
Wreszcie ta parodia dobiegła końca.
|
Powinni znowu M.Migę zaprosić do ligi + extra i w czasie łączenia z nim puścić ten fragment:
https://www.youtube.com/watch?v=w6QN3EHSjVs :P |
Kamień z serca - oby nic już się w tej sprawie nie zmieniło.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl