![]() |
wie ktos moze kiedy mozna zlozyc wniosek o dowod osobisty? tzn ile przed 18stka i nie chodzi mi o dowod tymczasowy
|
w mBanku rzeczywiście 0 zeta jest za prowadzenie konta?czy piszą jedno a praktyka drugie.?
|
Cytat:
przed 18 o ile się nie mylę( a nie mylę) nie można ;) dopiero jak będziesz pełnoletni. |
Dzień przed urodzinami :). Głowy za to nie dam, ale koleżanka siedząca obok ma staż w UM i tak twierdzi :)
|
Cytat:
|
dopiero po ukonczeniu osiemnastu lat mozesz skladac podanie o dowod (ten wazny przez 10 lat)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
potrzebny kontakt do michała z lodzi.
|
Cytat:
Cytat:
a tak na poważnie tel. 0-602-680-365 gg: 3262481 |
Cytat:
|
Mam prośbę, mógłby ktoś "naprowadzić" mnie na jakąś stronę int. ewentualnie ma we własnym zbiorze jakąś prezentacje multimedialną (niekoniecznie multimedialną) o kampanii prezydenckich, lub język obietnic wyborczych itp? jak coś to priv. A i odrazu pisze, że google raczej słabo naprowadziło mnie. Z góry dzięki za pomoc.
|
Zna się ktoś tutaj na programowaniu w Pascalu??
BARDZO PILNE!!! Proszę o kontakt na priv. |
Cytat:
i ja bankowiec Ci radzę żebyś nie przyznawał się że złamałeś a że ukradli albo zgubiłeś - w niektórych bankach to przyśpiesza całą procedurę |
Pytanie do ludzi mających Simplusa. Czy jeżeli doładowalem konto za 10zł i ważne jest przez tydzień, to czy zakupiony pakiet smsów jest również ważny tydzień, czy miesiąc? W Orange jest tak, że jest on niezależny od doładowania.
|
W - dzieki wielkie:P
|
Potrzebuje kod aktywacyjny, do programu Opiekun Dziecka w Internecie
Ktos wie moze skad moglbym go wziasc..(w googlach przeszukalem wszystko ....i nic) Jakby ktos mial jakis pomysl,kod,link to bylbym wdzieczny. W Wiślackim pozdrowieniem |
Zna sie ktos na tym ??\
Próżniowy kondensator ma długość l=10cm a odległość pomiędzy płytkami kondensatora wynosi d=10 cm. W pobliżu krawędzi płytki naładowanej dodatnio wpada do pola elektron pod kątem = 60 satopni, z szybkością vo=2*10do3 km/s. Jak wielkie powinno być nap[ięcie pomiędzy płytkami, by eletron, wyleciał z pola tuż przy krawędzi płytki przeciwległej z prędkością równoległą do osi x? |
ile jest kibiców amiki w roterdamie?
|
oczywiście że 3 tysiące :P
|
ok.3 tysiecy
|
Cytat:
|
a ile Nas było 2 lata temu w roterdamie?
|
2,500-3000
|
ma ktos zdjecie Filipiaka w czapeczce Super Wisła ? :lol: (pytanie serio)
|
Cytat:
http://i13.tinypic.com/6gk4r4i.jpg |
dzieki
10 znaków |
Jakie polecacie buciki na sztuczną murawę?
|
jakaś stacja pokazuje jutrzejsze losowanie LM i UEFA Cup?? (godz. 13)
|
TVP Sport .....
|
Cytat:
http://www.futbolplanet.pl/_var/gfx/...ba352c10bb.jpg w sport-tiwie kupiłem je bodajże za 290 złotych,teraz chyba są tańsze,o proszę znalazłem na allegro całkiem tanio : http://allegro.pl/item499800811_prom...kora_r_42.html wiadomo każdy ma swoje upodobania,ale jeśli się pytasz to polecam Ci te buty. |
Nie ma ktoś przypadkiem nagranego finału Pucharu Zdobywców Pucharów z 1998 (13. maja, Rasundastadion, Sztokholm)??
Chelsea - VfB Stuttgart 1:0 Zola, 71. minuta Strasznie chciałbym obejrzeć ten mecz, bo go zapamiętałem jako jeden z lepszych jakie widziałem (a na pewno pierwszą połowę). Nie wiem dlaczego tak sobie ubzdurałem. |
Cytat:
Może w halówkach po deszczu ślisko ale szczerze to zależy od upodobań więc Żuraw wybierz coś pod siebie i będzie gitara. To w końcu nie jest żaden kosmos ta sztuczna nawierzchnia. :-) P.S. Osobiście polecam coś z NIKE, bo ostatnio kupiłem halówki Adidasa i po miesiącu użytkowania na hali dosłownie się rozleciały. I jeden i drugi but. Skandal. |
Jest już może lista FC końcowa ;) ?
|
Gdzie w Krakowie można pojeździć na gokartach?
|
Cytat:
http://www.daytona.krakow.pl/cennik.html fajnie i niedrogo ;) |
Cytat:
Uwielbiam sprzedawcow podrobek bo maja hasla niczym z PRLu :-) Oryginalnie zapakowane to nie to samo co buty oryginalne. |
Cytat:
Cytat:
|
Organizujemy ze znajomymi prywatkę sylwestrową. Czy ktoś mógłby poddać pomysł jakichś śmiesznych, integrujących zabaw na tę okazję? (jak ktoś ma proponować "zbyt integrujące zabawy" to lepiej nie ;] )
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl