![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Edit. Juz wyjaśnił, że chodzi o ciągła kontrole wydatków. |
Ten Sebastian M. z linka powyżej to Sebastian Myśliwiec. Poznajmy bliżej szefa naszego nowego właściciela :
http://www.7dni.com.pl/Aktualnosci/?...&addComment=no |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja jakoś mogę sobie to wyobrazić. Przy założeniu 3 ofert kupna, przeważnie wybiera się tą najwyższą. Załóżmy jednak, że te 2 firmy chciały przeprowadzić audyt, nim kupią klub, a ostatni chciał kupić bez jego przeprowadzania. W takim wypadku logicznym się stanie komu zostanie sprzedany klub, nawet za mniejszą kwotę. |
|
"Misiek"&Co.z wizytą u BCupiała, nowi właściciele na bakier z prawem, Wisła coraz bardziej przypomina kluby z Grecji . Czy leci z nami pilot? @TSmokowski
|
Cytat:
Cytat:
|
Ludzie trochę ogarnięcia... Czy wy naprawdę nie widzicie że zdecydowana większość z półświatka mediów chce naszą Wisłę zmieszać z błotem?? Jak do tej pory wszystkie informacje pojawiające się w mediach to spekulacje kłamstwa i podejrzenia które mają za zadanie zniszczyć Wisłę w kontekście medialnym. Komuś jest bardzo na rękę wyszukiwanie bądź co bądź nowych afer to z udziałem JM albo z innymi działaczami Wisły. Nasz klub jest komuś bardzo nie wygodny. A jedynym na to lekarstwem jest czekanie ze spokojem na dalszy rozwój wypadków i wypatrywanie rzetelnych i prawdziwych informacji a nie bajeczek wymyślanych tylko dla kliknięć i dla fejmu... A jeśli chodzi o ten link powyżej to od kiedy się wierzy redaktorzynie który babra się z TVN-em.. Pewnie 3/4 wyssane z palca powiązanie osób bo obaj są z Częstochowy...
|
tak jak pisałem wczęsnie by jego spółka mogła kupić klub na kredyt musiała się uwolnić o urzedu
https://pbs.twimg.com/media/CqJEfAIWcAAdN0j.jpg:large |
Jak rozumiem pan Sebastian zachomikował gdzieś kasę z VAT i chciałby ją wyprać? Czemu zatem nie w Wiśle? Tak ma wyglądać finansowanie klubu? Czy dobrze zrozumiałem?
|
Cytat:
Skąd czerpie takie informacje. Wydaję mi się że powinniście się obudzić i ogarnąć to kto chce źle dla Wisły a kto dobrze. Czy Bogusław Cupial i SKWK chce dobrze dla Wisły czy Stanowski, Smokowksi i Knura ? Napisal to Smowksi czyli ten sam dziennikarz który potrafial osłabiać skład Wisly przed ważnymi meczami z Legią. (wyciągał łokiec Bouguskiego i podsycał do teog aby został zdyskwalifikowany) edit: @wolfy: strzelam, że na bank nie wiesz gdzie jest stadion Wisły, możesz jedynie sobie klepać w klawiaturę te brednie bo na niczym się nie znasz. Zawijam się z tego forum, żałuje że wracałem bo nic się nie zmieniło a jest jeszcze gorzej. |
Cytat:
A zakonnica? Może jeszcze nie, ale gdzieś blisko... bo ksiądz rektor elitarnej Akademii Polonijnej w Częstochowie już się pojawił. |
Cytat:
|
Zapewne po to ta kontrola, żeby Wisła nie okazała się zwykłą pralką dla Pana Szanownego Jakuba M.
|
Robi sie coraz ciekawiej. Chyba w dzienniku pisało że kolejną transze JM ma płacić TF do końca września. Nie wiadomo jak jest skonstruowana umowa sprzedaży, bo jakby JM nie miał kasy to czy Wisła wroci do TF? Oczywiście na czas dopoki nie znajdą poważnego kupca a nie bajkopisarza gołodupca.
|
Cytat:
|
zastanawiam sie czy JM nie ma rozdwojenia jaźni.
publikuje pismo z 2015 roku mimo od godziny w necie krąży pismo je uchylające https://eszjot.files.wordpress.com/2...arzadzenie.png |
Cytat:
Pismo nie uchyla zajęcie jak rozumiem, tylko odrzuca wniosek o uchylenie zajęcia bo nie został w ciągu 7 dni dostarczony wraz z wnioskiem ze skarbówki o uchylenie, poprzedni wniosek o zajęcie. Meresiński pokazał pismo o uchyleniu przez skarbówkę, tamten Jadczak o odrzuceniu wniosku skarbówki przez sąd z powodów stricte formalnych. Dobrze rozumuję? |
Też to zauważyłem. Facet jest pod ścianą więc może tylko oddawać ciosy. I jak się okazuje to coraz bardziej ślepe.
I jeszcze te forumowe przydupasy... |
Komisja ds. Licencji Klubowych PZPN zapoznała się z bieżącą
Kod:
Na posiedzeniu w dniu 18 sierpnia br. Komisja ds. Licencji Klubowych PZPN zapoznała się z bieżącą sytuacją Wisły Kraków, związaną ze zmianami właścicielskimi w klubie. |
Cytat:
|
Kiedy on w końcu zrozumie, że się kompromituje?
Ile to jeszcze będzie trwało? Każdy następny dzień z p. Jakubem M. u steru to kolejny strzał w kolano Wisły... https://eszjot.wordpress.com/2016/08...-przeszloscia/ |
Co do dziennikarzy oni często lubią pisać źle o Wiśle no ale wiadomo sami dajemy konkretne tematy do plotek
|
Komisja wspomina o transferach i sponsorach więc coś się zacznie dziać na serio ;)
https://www.pzpn.pl/federacja/aktual...a-wisly-krakow |
Cytat:
|
Grunt, że nowi właściciele nie dali żadnej plamy za komicja licencyjną czyli jedno jest pewne Wisła może grać dalej
|
Cytat:
Komisja wspomina, ze w planie przedstawionym przez Gimnazjaliste mowa jest o transferach. Zeby ci to zobrazowac, ja na przyklad moge swojej zonie przedstawic plan, ze jutro pojedziemy na Seszele. Czy jest na to szansa? Niewielka. Zlapales analogie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl