![]() |
Cytat:
|
Nowy prefabrykowany element. A wydawało się, że rygle bedą jeszcze szalowane i zalewane betonem.
http://img196.imageshack.us/img196/8...a221631.th.jpg |
Budujemy się budujemy ; )
|
po malutku już sobie można wyobrażać jak bedzie wyglądal drugi poziom trybun. Na szybkiego machnąłem w paincie. Będzie mniej więcej tak. Ze schematu wynika że drugi poziom będzie sie kończył na takiej wysokości jak to zaznaczyłem, lub minimalnie niżej.
http://img31.imageshack.us/img31/337...ny1024w.th.jpg |
mam nadzieję, że ażtakiej przerwy między I i II poziomem nie będzie. Fajne są miejsca między trybunami na allianz arena. Przynajmniej fajnie na zdjęciach wyglądają ")P
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img195.imageshack.us/img195/1669/wisa.jpg |
Wydaje mi się czy trybuna zachodnia będzie budowana troszke inną techniką niż wschodnia. Widoczne juz są jakieś wykopy :)
|
A może po prostu wykruszają fundamenty? :P
|
a zauważyliście że w przeciwieństwie do D i E, dach nad trybuną C będzie... wygięty?
|
Nad D i E też nie jest całkowicie prosty. Podobnie jak na C pnie się w górę.
|
Cytat:
|
A co powiecie na temat oświetlenia ?
|
Cytat:
dla mnie jest OK! |
Mogłem, ale zapytałem. Jak dla mnie lepiej prezentują się wysokie słupy, które ładniej oddają wygląd stadionu ale to tylko plusy jeśli chodzi o estetykę, gdyż nie wiem które oświetlenie jest lepsze pod innymi względami.
|
Oświetlenie nie jest złe chociaż lepsze moim zdaniem by były na końcu dachu wzdłuż boiska.Generalnie stadion ma ciekawą bryłę i jest oryginalny.Ja się ciesze z naszego stadionu i już nie mogę się doczekać jak będzie gotowy :)
|
Cytat:
|
Czemu miałbym żartować. Takie jest moje zdanie, jeśli chodzi o wygląd stadionu.
|
Kto patrzy na oświetlenie w trakcie meczu?
|
Nie rozumiemy się. Chodzi o to, że np. z różnych miejsc Krakowa i okolic lokalizację stadionu umożliwiają nam słupy oświetleniowe, które na prawdę fajnie wyglądają. Przy nowym stadionie będą wbudowane w dach z wielu względów, nie wnikam. koniec w temacie.
|
Cytat:
hehehe brawo :D......... :-P |
Cytat:
|
zrezygnować z narożnikow na rzecz masztów?? a maszty są rzeczywiscie śliczne.. najlepszy przykład u sąsiadki.. jak pięknie psuje widok..
|
no i zaczęło sie. Pojawiają sie stopnie 1 poziomu trybuny, widać już 3-4 rzędy. Najdalej do piątku postaram sie pokazac efekty mojej pracy nad wizualką nowo budowanej trybuny.
|
Działa wam kamera skierowana na C?
|
Cytat:
123456789 |
Cytat:
Chyba tym minimalistycznym i kretyńskim tokiem rozumowania przy projektowaniu stadionu poszło miasto i pan Obtułowicz - dzięki temu taki Wrocław czy Gdańsk (ale nie tylko) będą nas po prostu w kwestii stadionów wyprzedzać o lata świetlne... Dodatkowo uznali oni jeszcze że nie trzeba budować na Reymonta stadionu na 40 - 45 tys. miejsc skoro teraz na Wisłę przychodzi max 20 tys. ludzi... No i dzięki temu naszemu prymitywnemu, krakowskiemu, myśleniu jesteśmy teraz w dupie - będziemy mieć kiepski stadion na ledwie 30 tys. miejsc (w dodatku jak wszystko dobrze pójdzie to po... ponad 6 latach budowy), nie mamy EURO 2012, a Wisła będzie przez rok czasu tułać się po jakichś pierdziszewach bo genialne urzędasy i władze klubu nie potrafiły zrobić co trzeba żeby grać na R 22 cały czas... |
Nic odkrywczego nie stwierdziłeś....niestety.
Ale i tak niektóre mądrale tutaj Cie zaraz zjadą snując ekonomiczne teorię że małe i brzydkie też jest ładne a najważniejsze nasze i wogóle kiedyś były dziury a teraz ...ameryka będzie , nawet krzesełka i dach :) :( |
Może ktoś poda kąt nachylenia starej C.Nowa ma 20 stopni.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl