![]() |
Dziekuje za kolejną kompromitacje pilkarza.. Moze ockna sie wkoncu ze sa nam juz tak duzo winny ze w kasie by sie nie wyplacili juz.. Spiewajac jestescie frajerami pasowalo by uwzglednic ze wieksza polowa nie jest polskojezyczna.. Frajerem oni juz byli i nie wiem jak to nazwac.. pomimo pieknych wakacji czlowiek usiluje ogladnac mecz niewiadomo gdzie a oni lece w ...
Głowacki , Marcelo dzisiaj zamiast tych wszystloch nowych nabytkow... i byloby lepiej |
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl
Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie. |
2 filary obrony sprzedane w najodpowiedniejszym momencie.
|
Cytat:
To nie Duch Święty, a Cupiał zatrudnił ponownie Kasperczaka żałując pieniędzy na lepszego fachowca z zagranicy. To nie masoni i cykliści wydali zgodę na rozpieprzenie obrony, kolejny rok sprowadzania tanich i marnych piłkarsko zawodników w miejsce największych gwiazd, tylko Cupiał. To postępowanie Cupiała sprawiło, że w klubie z czasem zanikły wszystkie niezbędne struktury od marketingu począwszy. Ostanie lata złej polityki sportowo-finansowej, powielania wciąż tych samych błędów i wadliwych ocen nie mogły zostać bez śladu i konsekwencji. Nauczka Lewadi nikogo nic nie nauczyła. Te konsekwencje wyglądają tak jak widzimy. |
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl
Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie. |
Cytat:
Jedyni, którzy coś tam robili to Wilk i Paweł Brożek (zaczął się przepychać). Bo to, co robił jego brat bliźniak w obronie woła o pomstę do nieba. Małecki ma drybling 3 na 1, strzał z prawej nogi, ale nie ma przyjęcia, dośrodkowania, a lewa noga służy mu do wchodzenia do Frantica. |
Popieram Tofika w 100%
te grajki to pierdo... błazny, patałachy... szkoda mi słow na tych oszołomów... |
|
Cytat:
|
Nasi zamiast trenowac przed sezonem wyjezdzaja na wakacyjne obozy, takii Kasperczak czy nawet "swietej pamieci" Maciej S boja sie na nich napierac bo pseudo pilkarzykom sie odechce grac i trener leci, Dan Petresku jest jednym z przykladow. To jest polska mentalnosc naszych pilkarzy, nienarobic sie i moze sie uda gdzies zaistniec. Zeby cos osiagnac w pilce trzeba przynajmniej miec sile zeby przez 90 minut biegac a nie grac chodzacego. Goscie sa leserami, a obcokrajowcy w naszych szeregach sie podporzadkowuja naszej normie.
|
Cytat:
|
Ja bym rozwiązał z tymi kutasami kontrakty za porozumieniem stron i spróbował poszukać jakichś piłkarzy z Ameryki Płd a nie brać tych drewniaków z Bałkanów.
|
Cytat:
bo to był POGROM jakby Tofiki nie bawiły się w II połowie , to by było 5-0 Fantastycznie , strzeliliśmy 2 bramki na 30 tysięcznym stadionie , wszyscy na rynek ! Kupić Repke i niech nadupca w szatni ile wlezie . Niektórym chyba się w życiu za dobrze powodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
p.s. I paralityk w Wiśle - Diaz Vice-paralityk - Boguski |
Pogrom i żenada @krakfilm
Ty inny mecz widziałeś, bramka brożka po kiksie a boguskiemu podał azer... |
Czy tylko ja uważam, że tej drużynie brakowało przygotowania fizycznego?Byliśmy zdecydowanie wolniejsi od Azerów i przgraliśmy KAŻDY pojedynek biegowy.
Zastanówcie się teraz, czy to normalna sytuacja. Zakład, że Wisła po 2, 3 kolejkach nabierze właściwego rytmu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedy i o której lądują w Balicach ?
|
Cytat:
Tak na marginesie to powodzenia w zapelnianiu stadionu. Ja nie dam sie naciagac na bilet zeby ogladac SKOMPROMITOWANE PO RAZ KOLEJNY GWIAZDY I ICH GOWNIANA GRE jest milion lepszych i ciekawszych sposobow jak spedzic weekend. Tak wiem zaraz bedzie ze jestem kibicem sukcesu dlatego uprzedzam zeby wszyscy kibice porazki i zenady nawet sie nie trudzili poruszac tego tematu. |
No to qrwa w niedziele się spotkamy z tymi gwiazdorkami...... I jak usłyszę, że nic się ni stało i że jesteśmy z Wami to się zerzygam.
Zarządowi dziękujemy za środek obrony.......... Gwiazdorkom dziękujemy za machanie rękami........ Kasperczakowi dziękujemy za ustawianie w obu meczach......... Generalnie rzecz umując WSZYSCY WY∏ERDALAĆ!! Yeahbane cwele od zarabiania kasy po STO TYSIĘCY MIESIĘCZNIE - to jest QRWA SKANDAL !!! |
Będzie miał Cupiał nauczek nie sprzedawać dwóch obrońców na raz
|
Cytat:
Odpekac w meczarniach ta runde i od zimy jedziemy z koksem po Mistrzostwo. |
Cytat:
Szkoda że Azerowie odpuścili i do tego potem każdy sobie chciał gola strzelić - tak 5, 6-0 to by oddawało to co na boisku się działo Dawno nie widziałem drużyny przegrywającej 3-0 i kurczowo broniącej się przed stratą 4 bramki:D |
Cytat:
Tu potrzeba kogoś, kto postawi ich na nogi fizycznie. A co do tego rytmu. Raczej będziemy grali z gorszymi paralitykami od siebie. |
brakowalo wszystkiego. I przygotowania, i presingu, i checi, i umiejetnosci po trochu takze. No i brakowalo porzadnego trenera. kurde Heniek sam szubienice sobie ukrecil tymi dziwnymi decyzjami.
Ciekawe czy chociaz teraz pokaze jaja i poda sie do dymisji? |
*******e to czy dostane bana czy co , ale mam już ****a serdecznie dość tych jebanych zmanierowanych cipek które się dają ruchać każdemu pod naszą banderą jaką jest WISŁA!!!
|
Cytat:
Popieram w 100% Nabierzemy rytmu a potem znowu będzie płacz że za często gramy, i oni chcą grać na zachodzie gdzie gra się sezony 1,5 raza dłuższe i mecze co 3 dni, no chyba że nie chcą wyjeżdżać. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl