![]() |
Cytat:
|
ale skąd ty możesz wiedzieć jak nie oglądałeś? :D
Ruski lub Ukraiński chociaż znasz? :D |
RAZ w niezłej formie nt. SKOK-ów i ich oddziaływania na tegoroczną kampanię wyborczą.
http://ziemkiewicz.dorzeczy.pl/id,57...czny-SKOK.html |
Cytat:
Zresztą nie ma sensu poświęcać zbyt wiele czasu kabareciarzowi w muszce, to zaledwie kilkuprocentowy kandydat :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Tymczasem lisweek uprzejmie donosi, że w 2002 roku Andrzej Duda udzielał się w Unii Wolności :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Hasło "Precz z komuną" dotyczy jak widać też Mikkego. |
Korwin w SD, Duda w UW, a Komorowski w UD, UW, KKL, SKL i AWS w przeszłości ;)
|
Nowy spot Dudy - Kto odbierze telefon w Warszawie ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=jW7b...ature=youtu.be |
IncognitoTSW "Jak na razie jedyny kandydat (nie wiem czy Komoruski i te jego zlożone podpisy to już oficjalnie?) lub jeden z dwóch"
mówią że połowa podpisów korwina zakwestionowana, na listach zamiast pesel wpisywali numer legitymacji szkolnej :lol: |
Kerim - a od kiedy to pesel przyznają dopiero po ukończeniu szkoły? żart chyba od Bronka wyszedł
Nie oceniam jego przynależności do UW, choć PiS-owska ekipa wyśmiewa tutaj wszystkich, którzy twierdzą, że zagłosowanie za wolnościowymi postulatami ekipy, która powstała niejako z UW, było niedopuszczalne. Myślę, że w takim razie Duda zasługuje na potępienie w takim samym stopniu. |
IncognitoTSW" Kerim - a od kiedy to pesel przyznają dopiero po ukończeniu szkoły? żart chyba od Bronka wyszed"
proste, nie mieli dowodu , a w legitymacji nie ma pesel ,dobrze wiesz o co chodzi z tym żartem , ani pesel ani legitymacja nie ma znaczenia |
Mikke nie tylko należał do sojuszniczego dla komunistów SD ale też był w komunistycznym ZMS-ie :). Jednym słowem typowo komunistyczna przeszłość. Nie dziwią więc jego zachowania i wypowiedzi prorosyjskie.
|
Cytat:
a które te wypowiedzi prorosyjskie dokładnie? |
Cytat:
Ale już jego komunistycznej przeszłości nie negujecie ? Sojusznika PZPR i ZMS-owca :-D |
Cytat:
W ZMS był od 14 do 16 roku życia. Zwłaszcza ten ZMS to okropna rysa na życiorysie :rotfl: PS Szukałem jakichś zdjęć Korwina na Kremlu ale coś mi słabo szło i znalazłem tylko Kaczyńskiego na Majdanie razem z banderowcami, to wolałem nie wrzucać. |
Cytat:
oj żydzie żydzie :) Z Polski nie wyciągniecie już ani grosza, bo wasz socjalizm już się powoli rozpada. Na szczęście młodzież nie taka głupia jak 25-30 lat temu, bo się kształci i rozumie zasady gospodarki, a wy zostaniecie syjoniści pogonieni razem z waszą zydokomuną Michnikowo-urbanowsko-platformianą oraz ruską lewicą demokratyczną :) Cytat:
Cytat:
Natomiast twoją działalność syjonistyczną pokręcona z żydo-komunistyczną możemy oglądać cały czas czytając to forum co objawia się np. pochwałą socjalizmu, banderyzmu, pochwałą okupacji Polski i pochwałą okradania polskich emerytur ;) Każdy żyd zawsze pragnął, by doprowadzić Polskę do zrzeczenia się suwerenności, by móc przez to okradać Polaków z ich majątku, więc nie dziwią mnie twoje posty które cały czas bezpodstawnie uderzają w człowieka, który od głębokiej komuny mówi, że należy uwolnorynkowić gospodarkę, by Polak był silny niezależny i bogaty ;) |
Cytat:
Chciałeś znaleźć proputinowskie brednie jakie wygłaszał, to masz: Cytat:
http://www.fakt.pl/polityka/korwin-m...ly,475459.html |
Śp. Paweł Wypych też swego czasu działał w Unii Wolności. Ktoś jest gotów zanegować jego pozytywny wkład w polskie życie polityczne? Prof. Gliński również przeszedł podobną drogę. Natomiast na poglądy Mikkego, co do Rosji nie tyle wpływ ma działalność w SD i ZMS, co historia Stronnictwa Polityki Realnej. Sama nazwa UPR wprost odwołuje się do tego prorosyjskiego stronnictwa działającego jeszcze przed powstaniem II RP.
|
No i co w tym proputinowskiego? :lol:
|
Cytat:
Cytat:
I co, ustalono już kto zestrzelił ten samolot? :D |
Cytat:
Zresztą najlepiej podsumowuje to ten cytat: Cytat:
Cytat:
|
|
bulu słabnie ,w porównaniu z ostatnim sondażem -8% , Duda + 8%, biorąc poprawkę na reżimową sondażownie która pokazuje 45 do 28 % myślę że jest 38 do 34 %, będzie się działo
|
Zaraz zaczną media pluć na prawo i lewo żeby uwagę odwrócić na co innego.
Warunkiem koniecznym jest 2 tura, głosowanie na 5 różnych kandydatów to jawne proszenie się o bul głowy w pierwszej turze. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Korwin wśród swojego nastoletniego elektoratu :D
http://wpolityce.pl/polityka/237316-...-mangi-zdjecia |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl