Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

Gwiaździsty 14.03.2015 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1394324)
żydzi nie rozróżniają ukraińskiej telewizji od putinowskiej, czy nie oglądali i komentują coś czego nie widzieli? :D

Ważne , ze w jednej i drugiej pier...li takie same smuty :lol:

palikot 14.03.2015 20:56

ale skąd ty możesz wiedzieć jak nie oglądałeś? :D
Ruski lub Ukraiński chociaż znasz? :D

emj10 14.03.2015 21:01

RAZ w niezłej formie nt. SKOK-ów i ich oddziaływania na tegoroczną kampanię wyborczą.
http://ziemkiewicz.dorzeczy.pl/id,57...czny-SKOK.html

Gwiaździsty 14.03.2015 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1394327)

Jak byś czytał uważniej wcześniejsze posty to byś wiedział, ale widać, ze masz problemy ze zrozumieniem :lol:

Zresztą nie ma sensu poświęcać zbyt wiele czasu kabareciarzowi w muszce, to zaledwie kilkuprocentowy kandydat :lol:

kerim1906 14.03.2015 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1394327)

he, he , jak nazywasz go żydem to wiedz że zna hebrajski , a Twój guru jak wynika z Twojej notki powyżej ni hu , hu z hebrajskim :lol:, po co ruski czy ukraiński ? dla taniej propagandy i lansu :haha:

IncognitoTSW 14.03.2015 21:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1394329)
Jak byś czytał uważniej wcześniejsze posty to byś wiedział, ale widać, ze masz problemy ze zrozumieniem :lol:

Zresztą nie ma sensu poświęcać zbyt wiele czasu kabareciarzowi w muszce, to zaledwie kilkuprocentowy kandydat :lol:

Jak na razie jedyny kandydat (nie wiem czy Komoruski i te jego zlożone podpisy to już oficjalnie?) lub jeden z dwóch.

Tymczasem lisweek uprzejmie donosi, że w 2002 roku Andrzej Duda udzielał się w Unii Wolności
:haha:

Smuga 14.03.2015 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1394335)
Jak na razie jedyny kandydat (nie wiem czy Komoruski i te jego zlożone podpisy to już oficjalnie?) lub jeden z dwóch.

Tymczasem lisweek uprzejmie donosi, że w 2002 roku Andrzej Duda udzielał się w Unii Wolności
:haha:

Wielkie mi halo. A Korwin-Mikke działał w okresie PRL w satelicie PZPR, czyli Stronnictwie Demokratycznym i co Ty na to?

Gwiaździsty 14.03.2015 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Smuga (Post 1394336)
Wielkie mi halo. A Korwin-Mikke działał w okresie PRL w satelicie PZPR, czyli Stronnictwie Demokratycznym i co Ty na to?

Czyli nazwijmy rzeczy po imieniu, działał do spółki z komuchami. Stąd zapewne te pochlebne opinie o tow. Jaruzelskim :-D
Hasło "Precz z komuną" dotyczy jak widać też Mikkego.

emj10 14.03.2015 21:48

Korwin w SD, Duda w UW, a Komorowski w UD, UW, KKL, SKL i AWS w przeszłości ;)

BlueBerry 14.03.2015 21:52

Nowy spot Dudy - Kto odbierze telefon w Warszawie ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=jW7b...ature=youtu.be

kerim1906 14.03.2015 21:57

IncognitoTSW "Jak na razie jedyny kandydat (nie wiem czy Komoruski i te jego zlożone podpisy to już oficjalnie?) lub jeden z dwóch"

mówią że połowa podpisów korwina zakwestionowana, na listach zamiast pesel wpisywali numer legitymacji szkolnej :lol:

IncognitoTSW 14.03.2015 22:04

Kerim - a od kiedy to pesel przyznają dopiero po ukończeniu szkoły? żart chyba od Bronka wyszedł

Nie oceniam jego przynależności do UW, choć PiS-owska ekipa wyśmiewa tutaj wszystkich, którzy twierdzą, że zagłosowanie za wolnościowymi postulatami ekipy, która powstała niejako z UW, było niedopuszczalne. Myślę, że w takim razie Duda zasługuje na potępienie w takim samym stopniu.

kerim1906 14.03.2015 22:12

IncognitoTSW" Kerim - a od kiedy to pesel przyznają dopiero po ukończeniu szkoły? żart chyba od Bronka wyszed"

proste, nie mieli dowodu , a w legitymacji nie ma pesel ,dobrze wiesz o co chodzi z tym żartem , ani pesel ani legitymacja nie ma znaczenia

Gwiaździsty 14.03.2015 22:13

Mikke nie tylko należał do sojuszniczego dla komunistów SD ale też był w komunistycznym ZMS-ie :). Jednym słowem typowo komunistyczna przeszłość. Nie dziwią więc jego zachowania i wypowiedzi prorosyjskie.

IncognitoTSW 14.03.2015 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1394345)
Mikke nie tylko należał do sojuszniczego dla komunistów SD ale też był w komunistycznym ZMS-ie :). Jednym słowem typowo komunistyczna przeszłość. Nie dziwią więc jego zachowania i wypowiedzi prorosyjskie.

I głosi pochwalę socjalizmu niczym PiS :lol:

a które te wypowiedzi prorosyjskie dokładnie?

Gwiaździsty 14.03.2015 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1394346)
I głosi pochwalę socjalizmu niczym PiS :lol:

a które te wypowiedzi prorosyjskie dokładnie?

To sobie poszukaj, nie mam czasu sie tym zajmowac, tymbardziej że co kilka dni się kompromituje.
Ale już jego komunistycznej przeszłości nie negujecie ? Sojusznika PZPR i ZMS-owca :-D

IncognitoTSW 14.03.2015 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1394347)
To sobie poszukaj, nie mam czasu sie tym zajmowac, tymbardziej że co kilka dni się kompromituje.
Ale już jego komunistycznej przeszłości nie negujecie ? Sojusznika PZPR i ZMS-owca :-D

W 1981 opublikował swoje postulaty na XII Kongres Stronnictwa Demokratycznego w broszurze pt. Mała niebieska książeczka. Wezwał członków SD do odrzucenia ideologii PZPR i wprowadzenia w Polsce zasad wolnego rynku. Nawoływał również do przyjęcia nowych wzorców ideowych i oparcia programu tej partii na twórczości ekonomisty Adama Krzyżanowskiego, dawnego członka SD. Podjęcie postulowanych przez niego działań miało doprowadzić – jego zdaniem – do przekształcenia SD w dużą partię konserwatywno-liberalną. Nowe władze SD nie podjęły żadnego z przedstawionych przez niego postulatów

W ZMS był od 14 do 16 roku życia.

Zwłaszcza ten ZMS to okropna rysa na życiorysie :rotfl:

PS Szukałem jakichś zdjęć Korwina na Kremlu ale coś mi słabo szło i znalazłem tylko Kaczyńskiego na Majdanie razem z banderowcami, to wolałem nie wrzucać.

palikot 14.03.2015 23:00

Cytat:

Dokładnie, postuluje za wysyłką pieniędzy polskich emerytów dla kombatantów rosyjskich ;)
oj żydzie żydzie :) Z Polski nie wyciągniecie już ani grosza, bo wasz socjalizm już się powoli rozpada. Na szczęście młodzież nie taka głupia jak 25-30 lat temu, bo się kształci i rozumie zasady gospodarki, a wy zostaniecie syjoniści pogonieni razem z waszą zydokomuną Michnikowo-urbanowsko-platformianą oraz ruską lewicą demokratyczną :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1394345)

Zapomniałeś dodać jeszcze, że był w ambasadzie :lol:

Cytat:

Niestety nie neguje, bo nie ma nawet tematu jego działalności komunistycznej, co zresztą udowodnił kolega IncognitoTSW powyżej :)
Natomiast twoją działalność syjonistyczną pokręcona z żydo-komunistyczną możemy oglądać cały czas czytając to forum co objawia się np. pochwałą socjalizmu, banderyzmu, pochwałą okupacji Polski i pochwałą okradania polskich emerytur ;)
Każdy żyd zawsze pragnął, by doprowadzić Polskę do zrzeczenia się suwerenności, by móc przez to okradać Polaków z ich majątku, więc nie dziwią mnie twoje posty które cały czas bezpodstawnie uderzają w człowieka, który od głębokiej komuny mówi, że należy uwolnorynkowić gospodarkę, by Polak był silny niezależny i bogaty ;)

Gwiaździsty 14.03.2015 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1394351)

W ZMS był od 14 do 16 roku życia.

Zwłaszcza ten ZMS to okropna rysa na życiorysie :rotfl:

Tak znałem wielu ludzi co się nie dali zapisać do ZSMP (kontynuatora ZMS-u) za co spotykały ich szykany a tu "opozycjonista" Korwinek członkostwo a jakże w komunistycznym ZMS-ie i jak widzimy dalej umacniał władzę ludową w SD sojuszniku PZPR. Dlatego te jego opowieści o socjaliźmie to może sobie w buty wsadzić, sam go budował i umacniał.

Chciałeś znaleźć proputinowskie brednie jakie wygłaszał, to masz:

Cytat:

Wiele wskazuje na to, że za zestrzeleniem samolotu linii Malaysia Airlaines na Ukrainie stoją prorosyjscy separatyści. Zupełnie inne zdanie na ten temat ma lider Nowej Prawicy Janusz Korwin-Mikke, który za sprawcę tragedii uważa Ukrainę
W czwartek doszło do zestrzelenia malezyjskiego samolotu pasażerskiego na Ukrainie. W katastrofie zginęło 298 pasażerów. Według wielu informacji za atak odpowiada grupa prorosyjskich separatystów lub nawet sami Rosjanie. Jednak nie wszyscy są tego zdania. Na pewno nie Janusz Korwin-Mikke. – Jaką korzyść miałby pan Putin z zestrzelenia tego samolotu? Człowiek, który podejrzewa o to Rosjan albo separatystów, ma nie po kolei w głowie – powiedział lider Nowej Prawicy w wywiadzie dla Onetu. – Najbardziej prawdopodobna hipoteza jest taka, że Ukraińcy mieli zestrzelić samolot z panem Putinem – dodał.
P.S. Nieźle je....ty, prawda ? :)

http://www.fakt.pl/polityka/korwin-m...ly,475459.html

Smuga 14.03.2015 23:17

Śp. Paweł Wypych też swego czasu działał w Unii Wolności. Ktoś jest gotów zanegować jego pozytywny wkład w polskie życie polityczne? Prof. Gliński również przeszedł podobną drogę. Natomiast na poglądy Mikkego, co do Rosji nie tyle wpływ ma działalność w SD i ZMS, co historia Stronnictwa Polityki Realnej. Sama nazwa UPR wprost odwołuje się do tego prorosyjskiego stronnictwa działającego jeszcze przed powstaniem II RP.

palikot 14.03.2015 23:18

No i co w tym proputinowskiego? :lol:

IncognitoTSW 14.03.2015 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1394357)
Tak znałem wielu ludzi co się nie dali zapisać do ZSMP (kontynuatora ZMS-u) za co spotykały ich szykany a tu "opozycjonista" Korwinek członkostwo a jakże w komunistycznym ZMS-ie i jak widzimy dalej umacniał władzę ludową w SD sojuszniku PZPR. Dlatego te jego opowieści o socjaliźmie to może sobie w buty wsadzić, sam go budował i umacniał.

[/url]

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1394357)

Nie ma to jak oceniać 14-latka. :rotfl: może się przyjeb do Kaczyńskich, że grali w filmie za komuny budując piękny obraz komunizmu :rotfl:

I co, ustalono już kto zestrzelił ten samolot? :D

Gwiaździsty 14.03.2015 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1394360)
Nie ma to jak oceniać 14-latka. :rotfl: może się przyjeb do Kaczyńskich, że grali w filmie za komuny budując piękny obraz komunizmu :rotfl:
:D

Więcej 14 - latków w Polsce nie zapisało sie niż zapisało do tej komunistycznej organizacji w przeciwieństwie do Mikkego. Widać, że mu się tam spodobało bo potem został sojusznikiem PZPR-u przez 20 lat.

Zresztą najlepiej podsumowuje to ten cytat:

Cytat:

Choć Mikke w latach 1962-82 pławił się w dobrobycie jaki przysługiwał lizusom PZPR, to obecnie ma czelność kogokolwiek nazywać KOMUCHEM.

Cytat:

I co, ustalono już kto zestrzelił ten samolot?
Ulgłeś hibernacji i teraz jesteś ledwo co po rozmrożeniu, że nie wiesz co się na świecie dzieje ? :rotfl:

Smuga 15.03.2015 10:30

kerim1906 15.03.2015 11:14

bulu słabnie ,w porównaniu z ostatnim sondażem -8% , Duda + 8%, biorąc poprawkę na reżimową sondażownie która pokazuje 45 do 28 % myślę że jest 38 do 34 %, będzie się działo

Kocur 15.03.2015 11:23

Zaraz zaczną media pluć na prawo i lewo żeby uwagę odwrócić na co innego.

Warunkiem koniecznym jest 2 tura, głosowanie na 5 różnych kandydatów to jawne proszenie się o bul głowy w pierwszej turze.

kerim1906 15.03.2015 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1394388)
Zaraz zaczną media pluć na prawo i lewo żeby uwagę odwrócić na co innego.

Warunkiem koniecznym jest 2 tura, głosowanie na 5 różnych kandydatów to jawne proszenie się o bul głowy w pierwszej turze.

pewnie tak będzie , ale symptomy są , reżimowa publiczna wycofała się z planów kompromitującej debaty"młodych kandydatów" i ogłosiła dzisjaj że będzie propozycja debaty z ich strony przed pierwszą turą , a to daje do myślenia , przecież bulu kontroluje publiczną

IncognitoTSW 15.03.2015 11:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1394362)
Ulgłeś hibernacji i teraz jesteś ledwo co po rozmrożeniu, że nie wiesz co się na świecie dzieje ? :rotfl:

No to kto zestrzelił? Bo jakbyś nie zauważył do tej pory nie ustalono.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1394389)
pewnie tak będzie , ale symptomy są , reżimowa publiczna wycofała się z planów kompromitującej debaty"młodych kandydatów" i ogłosiła dzisjaj że będzie propozycja debaty z ich strony przed pierwszą turą , a to daje do myślenia , przecież bulu kontroluje publiczną

Słusznie zauważono, że skoro dostanie zaproszenie i nie przyjdzie, to będzie "puste miejsce". A to zdecydowanie na jego niekorzyść.

kerim1906 15.03.2015 14:58

Korwin wśród swojego nastoletniego elektoratu :D

http://wpolityce.pl/polityka/237316-...-mangi-zdjecia

IncognitoTSW 15.03.2015 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1394413)
Korwin wśród swojego nastoletniego elektoratu :D

http://wpolityce.pl/polityka/237316-...-mangi-zdjecia

Ziarno warto zasiewać.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl