![]() |
A ja mam takie wrażenie że robimy tyle transferów, bo nikt a w szczególności Cupiał nie chce już więcej przeżywać takich chwil.
http://www.youtube.com/watch?v=H4SwP1ZRCRg&feature=fvsr |
Mysle ze w srodku powinien grac Sobol z Wilkiem-takich 2 walczaków w środku.
http://www.youtube.com/watch?v=u9mrOAwKsMU |
Skorża teraz pewnie ****uje pod nosem, że trzy lata tu spędził a nikogo mu nie kupowali, samym szrotem musiał grać. Odszedł w niesławie grając gówno adekwatne do poziomu materiału ludzkiego jakim dysponował, a tu nagle wielkie kupowanie.
|
Soblo z Wilkiem będą grać wymiennie, dodatkowo należy pamiętać o tym ze Sobolewski często w meczach łapie żółte kartki. Wtedy w 60-70 minucie można będzie wpuszczać Wilka.
Ależ ja się cieszę że mamy taki problem i dyskutujemy kto będzie grać w ataku, na skrzydłach, w pomocy. |
Cytat:
|
Jak do tej pory wydalismy ok 1.3mln E prawie tyle co Legia zapłaciła za jednego Ivice Vrodljaka. Oby tylko wieksza czesc tych transferow była trafiona.
|
Cytat:
|
Cytat:
E tam zaraz urwuje... jest w Legi i tam mu kupuja na jakosc jakiej potrzebuje, ciekawy jestem jak tam sie sprawdzi jego pomysl na gre na wysokiego napadziora... ;) Trzeba czekac do ligi.. |
Codziennie nowe transfery i to niezłych zawodników. Tego w Wiśle chyba jeszcze nie było
|
srodek mamy git - guła sobol i jak cos to jirsak wilk na ławce, nie wiem jest jeszcze krzysiu maczynski?? czy poszedl do łks-u??
|
Cytat:
|
Myślę, że Pan Kracik, żeby się odróżnić od swojego przyszłego konkurenta w wyborach Krakprezydenckich stanie na uszach, a załatwi temat w dwie minuty :-D. Trzeba tylko najpierw...podpisać tego Chaveza. A nie wiemy, czy i kiedy on się do nas po ten kontrakt wybiera.
|
Mamy Riosa moim zdaniem nie potrzebny nam Tiboni, chyba ze naprawde koleś umie pograć i w gre wchodzi transfer a nie wypozyczenie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z 2 relacji wynika że Elsner najlepszy.Jego CV było ciekawe, ale trzeba poczekać.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przyda się taki gracz! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mamy 4 godziny żeby zakontraktować obrońce .
|
Cytat:
|
Zieniu - UEFA wprowadziła nowe prawo - można zgłosić jednego zawodnika do 24 godzin przed meczem - czyli tak naprawdę mamy jeszcze kilka dni
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No tak mój błąd . Zwracam honor . :P Ale by się przydało zrobić to wcześniej i najwyżej później wykorzystać to prawo do innego zawodnika .
|
Wiadomo coś odnośnie obrońcy i Tiboniego?
|
Wasza polityka to brać garsciami ,ludzie tu trzeba z rozsądkiem brać tylko najlepszych a nie zapychać!!!
Teraz to Makinwa by się przydał lub ktoś podobnej klasy |
Cytat:
|
Żaden z testowanych przez Wisłę zawodników nie zachwycił. Małym usprawiedliwieniem dla nich może być fakt, że w takim zestawieniu Wisła zagrała po raz pierwszy i prawdopodobnie ostatni, w związku z czym na murawie rządził chaos.
Najgorsze wrażenie z testowanych piłkarzy zrobił Mendy. Trudno jednak wyrokować czy jego postawa to wynik marnych umiejętności czy też tego, że w pierwszej połowie nie wystąpił na swojej nominalnej pozycji stopera, tylko na prawej obronie. Christian Tiboni, oprócz strzelonej bramki nie wyróżnił się niczym szczególnym. z wislasoccer.com :-/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl