![]() |
Cytat:
Ciekawe czy ten uraz Garguły to kontuzja czy "kontuzja". |
Cytat:
PGE zostaje w Bełchatowie |
Cytat:
Cytat:
|
Ale tam pisze ze pozostaje ze Skrą to na 100%, a z GKS jeszcze nie wiadomo
|
Powiem szczerze ze sytuacja na Lazinkowskiej siegnela absurdu. Zamiast probowac sie dogadywac to dzialacze(w ogole co to za slowo: "działacze"? ) probuja :uchować" kibica poprzez mowienie mu co moze a co nie mowic. Ja osobiscie nie identyfikowalbym sie z taka druzyna i dalbym sobie siana. Zaczalnym chodzic na sporty gdzie Legia to rzeczywiscie Legia. Bo napychac kabze temu dziadowi Walterowi to woda na młyn. Jak bedzie po 2-3 tysie na meczu to sie moze nauczy BARAN JEDEN!
|
Co do Legijnego zakazu:
1. Ciekawe, co by zrobił Cupiał, gdyby na Wiśle leciały bluzgi o Tele-fonice czy n/t jego osoby. Pewnie też by mu się nie podobało... 2. Właściciel klubu ma pełne prawo decydować, kto na stadion wchodzi, a komu tego zabronić. Jeśli Walter z Wejchertem uznają, że na stadion Legii wstęp jest tylko w marynarce i krawacie - to nie ma sprawy. Albo kibic się dostosuje, albo nie wejdzie. 3. Natomiast zupełnie osobną kwestią jest: a) realność tego zakazu - jak zacznie skandować 3 tys. osób, to przecież wszystkich zakaz nie obejmie b) sensowność tego zakazu - tego typu obostrzenia mogą zadziałać na kibiców Legii niczym płachta na byka Specom z zarządu Legii zalecam lekturę Cialdiniego i krótki kurs psychologii społecznej, zanim wymyślą kolejne głupstwo. |
Cytat:
Stadion Legii jest stadionem miejskim, który klub wynajmuje i właściciel klubu nie może powiedzieć "tego wpuszczę a tego nie". |
Czyli jak ktos wynajmie stadion na koncert to tez nie bedzie mial nic do powiedzenia a propos kogo wpuscic, nie wpuscic albo wyprosic?
|
Jak wynajmuje, znaczy się placi za to,że może na nim grać to chyba logiczne,że decyduje kto i co. No chyba,że płaci a miasto i tak może decydować na równi z tym co płaci. Jak to w tym kraju w praktyce wyglada?
|
Kupujesz bilet to wchodzisz.
Chyba, że nie spełniasz warunków regulaminu w stylu jesteś naprany jak dzika świnia albo coś w ten deseń. To wszystko jest zapisane w ustawie o imprezach masowych, ale taka sytuacja, że nie wpuszczą Cię, bo np nie podoba im się twój krawat, koszulka albo uznają Cię za "potencjalnego sprawcę" nie ma prawa zaistnieć. Cytat:
|
Cytat:
lub będzie przeszkadzał kolor w realizacji transmisji. Kamera nie będzie go lapac:) |
Cytat:
nie osmieszaj sie moze dlatego, ze w czasie meczu w miescie P. padal intensywnie snieg ? |
uznałem, że to odpowiedni temat, gdyż rzecz dotyczy zespołów które za tydzień rozpoczną rozgrywki w Ekstraklasie :)
pamiętam mecz któregoś ze Stambulskich klubów w rozgrywkach europejskich, gdy w czasie meczu śnieg padał b. intensywnie, a mimo to boisko było zieloniutkie. czyli śnieg to nie powód (mecz był albo w Stambule, albo w Niemczech) |
Cytat:
takie kluby pewnie zakazy ominą, ale będą musiały bardziej kombinować, ale też o większej zrzucie na klub nie mam mowy :-) |
Cytat:
|
Żywiec Ekstraklasa nowym sponsorem naszej ligi.
Grupa Żywiec SA została nowym sponsorem Ekstraklasy SA. Umowa sponsorska zostanie podpisana w trakcie środowej konferencji prasowej. Tego samego dnia zostanie też zaprezentowana rozbudowana propozycja programowa telewizji Canal+ i plany stacji na najbliższe miesiące.
Tak więc, nasza Wisełka będzie występować w Żywiec Ekstraklasie. Osobiście nie przepadam za Żywcem, ale jak ich oferta była najlepsza to się ciesze, bo to kolejne pieniądze dla naszej drużyny :) |
info telefoniczne? :D
Cytat:
|
|
Żywiec dla mnie numer 1 wśród piw, więc się cieszę :D
|
żywiec był jest i będzie najlepszy.teraz trza zwiększyć konsumpcje,co właśnie idę uczynić
|
Nazwa zostanie zmieniona na Żywiec Ekstraklasa?
|
To co będzie ze stacją Orange Sport?Do kiedy oni mają prawa do emitowania polskiej ekstraklasy?
|
Dobra wiadomość:) ...lubię Żywca...ciekawe jakie są warunki kontraktu.
|
jesli nazwa zostanie zmieniona to bedzie jakas totalna wioska...
nazwa ligi powinna byc jedna ( tak jak na przyklad w Anglii) a nie co pol roku sie ja zmiania.. Idea, Orange, dupa rozmaryna.. ja wiem ze w Polsce sponsor zastrzega sobie prawo to tego ale to jest troche przesada... takim sposobem to my sobie marki nie wyrobimy w Europie ( moze za duzo powiedziane z ta europa;P) heh no ale jak maja dawac kase to trzeba jakos przezyc ta nazewnictwo..;) |
Cytat:
Cytat:
|
Tylko się nie podniecajcie tymi pieniędzmi bo inne drużyny też dostaną więc wyjdzie na to samo.
|
Rozumiem że to będzie na koszulkach też więc mam pytanie: Co z takimi drużynami jak Lech Poznań który ma na koszulce już Warkę i wyglądało by to dosyć śmiesznie gdyby reklamowali dwa piwa na raz.
|
Jeśli już, powinno to brzmieć 'Ekstraklasa Żywiec', chociaż po prostu Ekstraklasa byłoby najlepiej. A tak naprawdę to powinno się to nazywać Polska Super Liga ;]
|
Cytat:
Warka należy do Grupy Żywiec. Tak samo jak Tatra, Specjal, Strong, Królewskie, Kujawiak, Leżajsk, Freeq i Heineken . |
Żywiec Ekstraklasa... eh strasznie tandetnie to brzmi.
|
ulubione moje to Heineken ale Żywcem nie pogardzę......ale żeby liga się tak zwała....ajć :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie za bardzo... Już Tyskie było ładnym sponsorem Wisełki :-) A Żywiec Ekstraklasa??? Zobaczymy...
|
Cytat:
I "Coca Cola Championship" (odpowiednik naszej I ligi) dla potwierdzenia. Link do oficjalnej strony ligi angielskiej: http://www.premierleague.com/page/Home/0,,12306,00.html |
Cytat:
ale to nie zmienia faktu ze w Polsce nazwa ligi zmienia sie prawie co pol roku... a w Anglii to sponsor jest jeden i ten sam chyba juz od kilku lat.. (napewno powyzej 3) |
Żywiec ekstraklasa :D nie najlepiej ale piwko dobre ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
Coca Cola Championship prawie jak Żywiec Ekstraklasa..." Prawie robi wielką różnice" I tyle w temacie. |
Cytat:
ale mi chodzi tylko i wylacznie o nazwe tejze ligi.. tak tylko poruszyłem ten watek z nazwa.. ale ja rowniez nie mam nic przeciwko sponsorowi dobrze ze sie wkoncu jakis zdecydowal podpisac kontrakt:-) bo wczesniej to roznie bywalo. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl