![]() |
Cytat:
Dziala w ogóle ?bo mi pokazuje że kanal jest wylączony |
kto to .......i takie smuty przy linii ?
|
Wielki obrażony na trenera gwiazdor Żurawski
|
Cytat:
|
Żaden Żurawski tylko Dziewicki, którego nie da się słuchać.
|
Cytat:
Co ty chłopie piszesz? Jaki Żurawski? Piotr Dziewicki tak komentuje. |
panowie nie widzę w wykonaniu Wisły dynamicznych ruchów
ja .......ę |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie dość, że komentatorzy mówili że to Dziewicki, to jeszcze na początku kamera go pokazała i było napisane, że to Dziewicki.
|
Przeciez to byl Dziewicki ....
|
Ludzie ... czy was też denerwuje ten biały paproch na ekranie (prawy dolny róg ) w trakcie transmisji meczy ligowych CYFFRY ???
Gdy zawodnicy mają białe stroje jest to wkurzające .... |
Czy ktoś wie czy rewanż z Litexem będzie na otwartym Polsacie czy na Polsat Sport tylko ?
|
Cytat:
To jest grafika T-Mobile ekstraklasy narzucona odgórnie na wszystkich stacjach. |
Cytat:
|
Cytat:
20:00 Świat według Kiepskich odc.: 274 - Złota rączka |
Jak zawsze - polszajs, mistrz dezinformacji ^^
Ja tam się nie martwię, zobaczę mecz na żywo na R22 |
yyy, przecież było zapowiadane, nawet przez naszą oficjalną, że będzie na otwartym i sądzę, że znów Polsat ma nieaktualną ramówkę
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rtym_polsacie/ |
Specjalnie dla Was.
WItamy, Na transmisję meczu Wisła Kraków - Litex zapraszamy 3 sierpnia o godz. 19.30 od Polsatu Sport oraz Polsatu Futbol, a od godz. 20.30 również do kanału otwartego oraz Polsatu HD. Pozdrawiamy Dział kontaktów z widzami I nie róbcie takiego chłamu jak przy okazji pierwszego meczu :D |
Do:
Dział kontaktów z widzami Od której minuty meczu tym razem na otwartym Polsacie zacznie sie transmisja? Pozdrawiamy Kibice Wisły |
Cytat:
Do: Kibice Wisły DW:Zygmunt Solorz W związku z pytaniem o godzinę rozpoczęcia transmisji rewanżowego meczu III rundy eliminacji do LM pomiędzy mistrzem kraju Wisłą Kraków a Litex Lovecz uprzejmie informujemy iż godzina rozpoczęcia transmisji przewidziana jest na godzinę 20.31 i 13 sekund w przerwie pomiędzy reklamami. Pozdrawiamy Dział kontaktu z widzami |
Aaaa bo na Polsacie puszczają reklamy, a tylko w przerwach zdarzy się jakiś mecz czy film :D
OGLĄDAM SOBIE REKLAMY, A TU MECZ! :O |
Cytat:
|
Jakby ktoś był zainteresowany,to na polsacie sport leci własnie powtórka meczu z Litekxem.
|
A swoja droga to ktora stacja transminowała by mecze Wisły w LM? a ktora w LE?
|
Wszystkie mecze LM są w N,Le chyba też ale nie wiem czy już od tego sezonu czy następnego,pewnie polsat też jakby Wisła grała w środę pokazywałby nasze mecze,w LE pewnie na polsat sport i tv4 tak jak rok temu Lecha.
|
Cytat:
|
Polsat to dno jak można spóźnić się z transmisją????? Chociaż oni mogą ;) jak oglądałem reklamy na Polsacie nagle wyskoczył meczyk Wisełki ale byłem zaskoczony ;)
|
Cytat:
O co chodzi z tym spóźnieniem z transmisją? BTW. nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś TVP wyemitowało mecz bodajże Groclinu z 30 minutowym opóźnieniem, bo puszczali przed tym bodajże "Barwy Szczęścia" ( El do PUEFA to był) |
Czy znacie jakiś pub w Gdańsku na Długim Targu/ Długiej gdzie można będzie w środę mecz obejrzeć ??
|
Podobne pytanie dotyczące Katowic, najlepiej knajp przy Mariackiej.
|
Aktualnie przebywam w Wiedniu. Czy zna ktoś jakąś polską knajpkę w której mógłbym tutaj obejrzeć mecz? :)
|
Problem! Wracam z pracy o 23, jak mógłbym obejrzeć powtórkę meczu odrazu po przyjściu do domu? Ipla wyemituje powt jakies 2 dni pozniej, a polsatsport we czwartek o 16:10 jak ja pracuje od 14:30! Lipa.
Macie jakiś pomysł jak mi pomóc? PS: nie mam nagrywarki DVD :( |
Mecz w Polsacie otwartym ale dla tych co nie mają do dostępu do Polsatu np:są zagranicą podaje link z wykazami transmisji 20:30 03.08.2011 Wisła Kraków-Litex Łowecz - el:LE w necie III runda http://.................../viewtopic.php?t=6527 |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko uważaj, bo w centrum są dwa Irish Puby, żeby na ten drugi nie trafić (tamten jest na Korzennej, ale trochę dalej). |
A jeśli chodzi o Kraków, to zapraszam do Sesji! :)
Pokażemy mecz, a Wam oferujemy Warkę za 4zł lub Żywca za 6zł :) Ul. Warszawska - kolo Loch Nessu i Polibudy ;) http://www.facebook.com/PubSesja |
Cytat:
|
Mają dekoder UPC, czy z pakietem C+ - nie mam pojęcia. Musiałbyś napisać maila lub zadzwonić. Tu masz dane kontaktowe: http://www.pubirish.pl/kontakt.php
|
Cytat:
O 22:40 na Polsat Sport Extra jest w programie "Piłka nożna: Liga Mistrzów - mecz 3. rundy kwalifikacyjnej". Bardzo prawdopodobne, ze to będzie właśnie retransmisja meczu Wisła-Litex. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl