![]() |
Cytat:
To się głównie tyczy biletów. Strasznie jest to irytujące. "Od jutra bilety na Arke", eh. Nie tak to chyba powinno wyglądać. |
dobra...
Karnety na 2 trybuny od czwartku w środe poznamy ceny, możliwe że w trakcie sezonu będziemy miec 3 i 4 trybune. + zapraszam na orange sport info cały dzień z Wisła transmisja z treningu rozmowy z prezesem i zawodnikami PS. Bramkarz z Esonii pojedzie jutro bądź dojedzie dzień po wyjeźdze do Turcji na 2 zgrupowanie. I to może nie byc ostatni transfer jak powiedział pan Adrian jak się trafi okazja napewno będziemy chcieli jeszcze ściągnąc 1 zawodnika. PS.2 Cytat:
wiec sprzedaż będzie dla każdego tylko znów zaczynamy z Młynem na G i pewnie do konca sezonu tak będzie ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie no mam karte ale to info się sprzyda dla niecierpliwych karnety od czwartku tylko gdzie młyn i jak my sie potem przeniesiemy na gwiazde ? może ktoś z odpowiednich osób sie wypowie
|
Wygląda na to, że wszystko zostaje po staremu.
|
Młyna tak jak w tamtej rundzie na pewno na G, natomiast jak w trakcie rundy otworzą C to myślę że nie będzie problemów żeby się przenieść bo inaczej tego nie widzę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Działa wam ta strona bilety.wisla.krakow.pl ? Udało wam się zalogować?
|
Strona bilety.wisla.krakow.pl będzie dostępna wkrótce
Masz napisane na dole. :) |
Nadal cisza na glownej ws. karnetow . . .
|
ja bym się wolał dowiedzieć od osób decyzyjnych czy młyn zostaje na sektorze G na rundę wiosenną 2011 ?
|
Bez sensu jest przenoszenie młynu na rundę. Otworzą trybunę niewiadomo kiedy i kupuj tu człowieku karnet.
Dajmy na to, że ktoś kupi karnet na G5 i co? Zrobią tam zapewne miejsce na sektor gości? Już widzę, jak sobie śpiewam "Jebać żydów sku***synów, Wisełka!" i dostaję kosy od pejsów. |
Cytat:
Chociaż z takimi wpisami to najlepiej nie idź na młyn...Będzie podane info to będziemy się wszyscy martwić |
Cytat:
|
slaba ta ironia, w sumie to wcale jej nie zauwazam...
wracajac posrednio do tematu, czy tak trudno wpasc na to, ze skoro nie otwieraja C, to mlyn zostaje na G ? przeniesienie sie w trakcie sezonu na C, jak go otworza - z logistycznego punktu widzenia nasz zarzad(klub) moglby temu zadaniu nie podolac ;) |
|
Wyżej to karnety
A tu info o biletach http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zie_wiosennej/ Pytania zadawać na http://www.facebook.com/WislaKrakow |
Czyli jak mam 18 lat a jestem uczniem chodze do technikum to nie przysługuje mi zniżka??
|
Ekstra! :) Jutro uderzam po KK i karnet za jednym zamachem ;)
Ceny i system zniżek są baaardzo przystępne. W porownaniu z Lechem/Legią są naprawdę atrakcyjne. Sorry 9 meczów za 145 zl nieraz to wrecz promocja. Na takim poziomie, w takich warunkach. |
No to teraz czas na spłatę transferów :lol: Pojebało ich z takimi cenami :shock:
//E nie tak zle, przegladalem forum przez PDA i mi zkrzaczylo i wyszlo ze karnet na G kosztuje 320 :/ |
Dla porównania ceny karnetów na .. Podbeskidzie
Cytat:
Porównań z cenami na Lechu , Legii i reszcie nawet nie będę robił. Wisła znowu poszła na rękę i dała śmiesznie niskie ceny.. |
Cytat:
|
Ludzie ! Spokojnie ! Skoro nie ma otwartej trybuny C logicznie jest o, że młyn będzie na G. A jego serce będzie na G3 tak jak było to do tej pory. Ceny karnetów oczywiście dla niektórych są wysokie dla innych nie. Nie każdy zarabia krocie i nie każdego utrzymują rodzice : )
Cytat:
Jeśli chcesz otrzymać pewną odpowiedz najlepiej zadzwoń do Wiślackiego Świata tam CI powiedzą co i jak. |
jak ktoś miał abonament np.tylko na 2 ostatnie mecze rundy jesiennej to też może jutro już się wybrać po karnet?
|
Czy bede mogl kupic karnet koledze zabierajac jego Karte i np. dowod tozsamosci ?
|
Cytat:
Przysługuje Ci zniżka. Cytat:
|
16zł/mecz za ulgowy karnet to w porównaniu z np Legią śmieszna cena.
Wydaje mi się, że ceny dobre. |
ale jest też "dzieciom i młodzieży uczącej się do 18. roku życia"
|
i jak cała runda na G (Młyn) a dopiero na jesienną na C (Młyn) przenosimy się bo ch*j wie czy mam kupic karnet ?
@@już wiem W przypadku otwarcia trybuny C (trybuna z gwiazdą) w trakcie trwania rundy wiosennej, jeżeli będzie istniała taka możliwość techniczna klub zaoferuje kibicom przeniesienie miejsc karnetowych z trybuny G na C. |
kuurde ceny są zajebiste...szkoda tylko że nie miałem karnetu na jesieni, bo boje się że teraz karnetu na młyn nie dostane;( trzeba było kupić karnet na jesieni bo i tak byłem na większości meczów....
|
Jestem na tym forum nowy więc jeśli to nie ten temat to przepraszam:)
Zbliża się mecz Arka- Wisła. Jestem kibicem Lechii i chciałbym się wybrać z Wami na ten mecz, czy istnieje szansa kupna biletu? |
Jak masz jakichś ogarniętych kolegów co udzielają się na Lechii to nie będziesz miał problemów.
|
Karnet w wolnej sprzedaży muszę kupić osobiście ?
|
Mieszkam kilkaset km od Krakowa...Czy kumpel będzie mógł mi kupić bilet jeśli nie mam jeszcze wyrobionej Karty Kibica ? Chcę ją nabyć dopiero przy okazji meczu z Ruchem...Panowie jak to jest?
|
Cytat:
|
Wiem wiem tylko nie wiedziałem jak to jest z biletami skoro się nie mieszka w Krakowie a jeździ na mecze z daleka...Bo np abonamentu bym już nie dostał...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl