![]() |
Łobo w tym sezonie jest jednym z naszych najlepszych graczy. Ale Łobo to Łobo i nawet jak by grał jak CRonaldo to by były wyzwiska.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
fajnie ,że chłop zaczyna coś grać ale na pewno nie jest wyróżniającym się graczem w tym sezonie. Kirm miał dobry początek sezonu a teraz mało go widać na boisku.Nie mam pojęcia jaka jest tego przyczyna. |
Z Kosą nie chciał się dogadać Cupiał. Myślę, że taki kontrakt jak ma Łobo Kosa by wziął z pocałowainem reki.
A dodatkowo nie trzeba byłoby wydawać 400k euro na odstępne. Wydał więcej pieniędzy i ma gorszego zawodnika. I gdzie tu logika u naszego monarchy ? |
Tym Łobodzińskim to możemy za długo się nie pocieszyć. Jak donoszą media, na razie Łobo miał zeznawać w prokuraturze. O zarzutach nie ma jeszcze mowy... ale skoro miał niby być w szatni gdzie składano się na sędziego oraz grać w sprzedanym meczu to trochę dziwne jakby wyszedł z tego cało... czterech piłkarzy już otrzymało zarzuty ciekawe co wie a czego nie wie Lobo?
|
Cytat:
PS. Swoją drogą ciekawe jak Łobo by grał na środku pomocy jako taki rozgrywacący :D |
Ayala, czemu piszesz że Wisła jest niewolnikiem takich piłkarzy jak Dawidowski i Cantoro? Dawidowski - ok, ale Mauro? Już wszyscy zapomnieli jak dobrze Mauro grał przez tyle lat? Ja nie rozumiem jak można go teraz mieszać z błotem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z Lobodzinskim to chyba jakies zarty.
Chlop za tyle pieniedzy ile miesiecznie pobiera powinien biegac od pola karnego do pola karnego pelne 90 minut. Tymczasem Wojtek jest "zajebany" a pozytkow z jego dosrodkowan to tak jedno na 10 ,jest dobre.I to ma byc prawy pomocnik???2 gole z Lechia dajace nam majstra -ok super ,ale to juz bylo i czas pokazac cos wiecej. Nie mam nic do niego,ale niech sie chlop ogarnie i otrzezwieje albo pooglada na jutjube wyczyny prawdziwych prawych pomocnikow zeby zobaczyc jak to sie gra na prawde, |
też nie jestem wielbicielem Łobo ale jednak pare razy zagrał nie źle(mecz z Lechią w zeszłym sezonie) tak więc dajcie mu jeszcze szanse, może sie w końcu przełamie do dobrej gry na dłużej
|
Cytat:
Wtedy bylo by przesuwanie Alvareza do przodu, bądz robienie z Diaza tym razem prawego skrzydłowego. Łobo to idealny, polski skrzydłowy.Zapierdala tak ze po 50 minutach juz zdycha, kiwka na prawą, % udanych dośrodkowań to numer na plecach. Ale walczy, potrafi przebić główkę czasem na walizke kogoś zrobi. Inaczej po europejsku,średni piłkOrz |
Nie rozumiem jak mozna mieszac z błotem Majdana ;/ prawda jest taka ze nawet Dolha był gorszy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A wyborcza już by chciała, żeby wywalili Łobo z klubu
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,70...Zaglebia_.html Ciekawy jestem czemu o Iwańskim cisza? |
Cytat:
|
Nie powiem, zebym nie kibicowal udzialowi Lobodzinskiego w korupcji lubinskiej. Pozytek z niego jako pilkarza jest zaden. A obciazenie budzetu olbrzymie.
Z podobnym albo i lepszym pozytkiem moze grac pewnie i Burliga. Niech tylko dostanie tyle szans na pokazanie sie co ta fajtlapa. |
Cytat:
|
do czego to dochodzi...kibice życzą swojemu piłkarzowi udziału w korupcji...dramat...
bo słabo gra...dobrze by było udowodnić coś jeszcze Cantoro i Cwielongowi...bo też ostatnio źle się prezentują... |
Cytat:
|
Cytat:
Lobodzinski jest rowniez zawstydzony pobierajac wynagrodzenie nijak nie licujace z jego umiejetenosciami. PS Z przyjemnoscia odszczekam "lamage" gdy tylko Wojtus zacznie chociaz w zarysach przypominac PILKARZA. |
Cytat:
i wiosną 200304 /: http://www.90minut.pl/kadra.php?id_s...=1&id_klub=439 Iwański nie grał w ZL tylko http://www.90minut.pl/kariera.php?id=2815 w Szczakowiance może zanim podniesie się larum że w naszych biją a w innych nie Trzebaby sprawdzić?? |
Cytat:
Teraz szczekaj... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
W poprzednich latach Lobodzinski w takiej formie (niech bedzie, ze to nie sa jego mozliwosci : )) ) nie mial by prawa nawet na lawce usiasc. Facet sie plasuje gdzies pomiedzy drugim Brasilia a Belotte. Ja mu slicznie dziekuje za 2 asysty z Parchami i 2 gole z Lechia, ale to troche za malo jak na 2 lata gry..... Podejrzewam, ze wieksza furore u nas by zrobil Budka z Widzewa. za jakies 5 razy mniejsze pieniadze. Cytat:
|
Dla mnie Wojciech Łobodziński w tym sezonie ,jest zawodnikiem wyróżniającym na plus z pośród całego zespołu.
Oczywiście trzeba zaznaczyć ,że cała drużyna nie gra rewelacyjnie mimo wyrażnego prowadzenia w lidze. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl