Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Mila 13.09.2010 06:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 19olej06 (Post 978569)
Witam! kto byłby tak miły i mógłby kupić mi bilety. nie mam możliwości nabycia biletów osobiście, gdyz mieszkam ponad 200 km od krk, a chcialbym pojawic sie na tym meczu. Info na priv.

Witam
moge ci kupić bilety :) Info PW

DJ Hazel 13.09.2010 09:08

Jadę na ten mecz z kumplem niemal 400 km mam nadzieję że dziś znajomy bileciki będzie miał w kieszeni i nie będzie takich problemów jak chociażby w Gdańsku że potrzebne było jeszcze zdjęcie bo wiadomo że nie każdy ma możliwość osobistego stawienia się po wejściówkę.Ale skoro piszecie że sam PESEL wystarczy to git ; ) Bardziej martwię się jednak o to czy czasem nie zabraknie już na G...Bądź co bądź ciśnienie jest ogromne!!

puzzy 13.09.2010 10:34

Jest dobrze. :)

Podobno po bilety zaje...sta kolejka. :)

sandbender 13.09.2010 10:49

Potwierdzam. Kolejka aż na parking.

aNouc 13.09.2010 10:51

Nie straszcie ludzi bo się zniechęcą, owszem, kolejka jest, ale każdy chętny zakupi bilet, byle tylko na wszelki wypadek już dziś, teraz wyszedł z domu na Reymonta a będzie miał 100% pewność że kupi, tylko przygotujcie lepiej 30, 40 i 50 zł, trybuna G zaraz się zapełni, a z trybun E (dawne C) jest również zajebisty widok, wysoki komfort oglądania meczów, także z narożników

Donki 13.09.2010 10:56

Jaka jest szansa, że kupie dzisiaj okolo 16 bilet na G ??

igortsw, tak taka jest kolejka już od 10:20 :)

gris 13.09.2010 11:02

Robotnicy po łopaty stoją bo chcą pracować :D A tak na serio to pewnie dziś skończą się bilety na młyn. A jeszcze nie wiadomo ile biletów na FC pójdzie.

rafal777 13.09.2010 11:20

Ile mniej więcej teraz się czeka w kolejce? Pytanie do tych co juz kupili. Chce się wyrwac z pracy tylko nie chcę przegiąć, max 1h mogę postać....

AXEL75 13.09.2010 11:22

Tak kolejka jest dość dluga, dziś zwątpiłem jak przyszedłem.Godzina rafal777 na ta chwile , hmmm mało. Jutro ide już o 6 rano może uda mi się kupić to co zostało :D

Sensej 13.09.2010 11:25

Aktualnie kolejka na dobrze 1:30h stania. Według mnie powod - zlikwidowanie opłaty manipulacyjnej. Duzo ludzi z chipami kupuje bez nich, bo np jak kupujesz komus to nie oplaca Ci sie jechac po niego.

Według mnie konieczne wprowadzenie. 1 dzein sprzedazy dla samych chipow lub kasy dla ludzi z chipami.

Biletów dużo niema co panikować, ale kolejka sie dziś bez szału poruszała. Według mnie środa ostatnim dniem sprzedazy

zig 13.09.2010 11:53

Zastanawia mnie dlaczego zrezygnowano z przedsprzedaży dla karnetowców? Osoby, które jeździły do Sosnowca czy do Huty, wspierały swój klub przez cały ten wariacki czas teraz muszą się stresować czy dostaną bilet, bo nagle tysiące chcą iść na mecz. Ciekawe gdzie te tysiące (naście) były jak trzeba było ruszyć dupę na choćby Suche Stawy?!

Gwiaździsty 13.09.2010 12:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zig (Post 978960)
Zastanawia mnie dlaczego zrezygnowano z przedsprzedaży dla karnetowców?

Dlatego, że w tym sezonie nie ma karnetowców bo nie ma karnetów. Tylko bilety.

Leonardo_da_Vinci 13.09.2010 12:06

Nie ma ktoś do sprzedania biletu na G? Bo nie dam rady wpaść przed środą do Krakowa? Kolejka podobno sięga budki z hamburgerami Big Food:rotfl:

Wichar87 13.09.2010 12:07

W tym sezonie czy w tej rundzie?

Mareq 13.09.2010 12:11

Cytat:

Zastanawia mnie dlaczego zrezygnowano z przedsprzedaży dla karnetowców? Osoby, które jeździły do Sosnowca czy do Huty, wspierały swój klub przez cały ten wariacki czas teraz muszą się stresować czy dostaną bilet, bo nagle tysiące chcą iść na mecz. Ciekawe gdzie te tysiące (naście) były jak trzeba było ruszyć dupę na choćby Suche Stawy?!
Tez mnie , to trochę ,,zabolało''.
Mam nadzieję , że kwestia posiadania karnetów na Sosnowiec lub SS będzie uwzględniona przy zniżkach na karnety wiosenne tj traktowana jako przedłużenie , wzorcem sezonów poprzednich.
Bo na obecną chwilę sytuacja prezentuje się następująco ; zrobiliście swoje , a teraz pocałujta w dupę wujta.
Klub w jakiś sposób powinien uhonorować osoby , którym chciało się ruszyć dupę czy to do Sosnowca czy na Nową Hutę . Przykładowo możliwością zakupu biletu w przedsprzedaży , aby uniknąć tego iż ktoś komu chciało jeździć do Sosnowca , czy na Nową Hutę nie dostanie biletu kosztem kogoś dla kogo np. na Suchych Stawach było zimno,szaro,źle i straszno.
Generalnie ja już kupiłem sobie bilet na Koronę w sobotę , ale domyślam się , że może być jakaś grupa osób która była z Wisła w czasach ,,emigracji'' , a biletu na młyn nie dostanie.

Erich Zann 13.09.2010 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zig (Post 978960)
Zastanawia mnie dlaczego zrezygnowano z przedsprzedaży dla karnetowców? Osoby, które jeździły do Sosnowca czy do Huty, wspierały swój klub przez cały ten wariacki czas teraz muszą się stresować czy dostaną bilet, bo nagle tysiące chcą iść na mecz.

Po co? Nie warto!
Ile osób kupiło karnet na jesień w Sosnowcu? 70!
Co było gratyfikacją za mecz z Lubinem, który odbył się bez publiczności? Wejście na PP z Lechią, który i tak był wliczony w karnet wiosenny na SS!!!
Jak zwykle robiłem sobie nadzieje, że po przyjściu Basałaja będzie inaczej... Jasne. Biznes jest biznes, a klub jest spółką, która sentymenty i szacunek ma w dupie, chyba, że im się to przyda do PR.

zig 13.09.2010 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 978965)
Dlatego, że w tym sezonie nie ma karnetowców bo nie ma karnetów. Tylko bilety.

Czy aż tak trudno zrozumieć o co chodzi? :-/

MatMario 13.09.2010 12:20

Kolejka jest spora. Będąc przed otwarciem trochę po 10 kupiłem bilet ok 12:30.

Kolejka stoi za bramą w połowie parkingu tak prawie środek drogi między kasami na stare B a C.

Tutaj widać kolejkę ale nie całą

http://kamera2012.eu/kamera/krakow1.jpg?1284376671410

tommiyacht 13.09.2010 12:32

jakby ceny byly wyrownane mniej wiecej a nie przeskok 100% to by nie bylo takiej kolejki.Ja sie wybieram kolo 16 po pracy, ciekawe czy cos zostanei na G, piszcie kto moze ile gdzie zostalo

rafal777 13.09.2010 12:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 978988)
jakby ceny byly wyrownane mniej wiecej a nie przeskok 100% to by nie bylo takiej kolejki.Ja sie wybieram kolo 16 po pracy, ciekawe czy cos zostanei na G, piszcie kto moze ile gdzie zostalo

Kurde myślisz, że kupisz jak o 16 tam staniesz? Ja się boje że jak się o 15 wyrwę to i tak nie dojde do 18 do WŚ...Co za organizacja. Ale mnie to boli cholernie...

!!IRIVER!! 13.09.2010 12:37

Jak zwykle, zamiast otworzyć 4-5 okienek, aby rozłożyć kolejkę na 5, gdzie bilety byłyby w różnych cenach, a co za tym idzie - ktoś, kto chciałby zapłacić 40/50 zł i mieć święty spokój mógłby podejść i załatwić sprawę, bo tam kolejka byłaby mniejsza - to nie, im to przecież obojętne, że wszyscy stoją w jednej zajebistej kolejce i wszyscy mają czas stać po 4 godziny za jednym biletem.

Forenza 13.09.2010 12:38

Człowiek jeździł do Sosnowca, Huty, karnet posiada już od kilku dobrych lat i co? Teraz musi się stać w kolejce kilka dobrych godzin żeby oglądnąć Wisełke? Gdzie byli wtedy Ci kibice?
Panie Basałaj gratuluje sprawiedliwości..

podszywacz 13.09.2010 12:42

Jak w normalnym białym, cywilizowanym klubie powinna funkcjonować sprzedaż biletów przez internet. Klikasz, przelewasz, odbierasz przez kuriera. Myślę że ta kolejka wcale nie oznacza że w piątek będzie komplet. Kolejka oznacza że wszyscy wybrali się dziś po bilety. Pewnie na G jutro już nie będzie ale na inne sektory kupi się spokojnie bez kolejki.

toomek1906 13.09.2010 12:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 978994)
Jak zwykle, zamiast otworzyć 4-5 okienek, aby rozłożyć kolejkę na 5, gdzie bilety byłyby w różnych cenach, a co za tym idzie - ktoś, kto chciałby zapłacić 40/50 zł i mieć święty spokój mógłby podejść i załatwić sprawę, bo tam kolejka byłaby mniejsza - to nie, im to przecież obojętne, że wszyscy stoją w jednej zajebistej kolejce i wszyscy mają czas stać po 4 godziny za jednym biletem.

tak wszystko ładnie pięknie ale jak chcesz na G i będzie jedna kasa to będziesz stał cały dzień..

Mar85 13.09.2010 12:47

Może ktoś napisać jak czynne są jutro kasy?

mlynek 13.09.2010 12:48

Też tak mysle jak kolega wyżej, z cenna 40, 50 zł na niedokończony stadion i trybune troszkę przesadzili !

rav 13.09.2010 13:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Erich Zann (Post 978974)
Po co? Nie warto!
Ile osób kupiło karnet na jesień w Sosnowcu? 70!
Co było gratyfikacją za mecz z Lubinem, który odbył się bez publiczności? Wejście na PP z Lechią, który i tak był wliczony w karnet wiosenny na SS!!!
Jak zwykle robiłem sobie nadzieje, że po przyjściu Basałaja będzie inaczej... Jasne. Biznes jest biznes, a klub jest spółką, która sentymenty i szacunek ma w dupie, chyba, że im się to przyda do PR.

Przedsprzedaż dla 70 osób to bezsens, ale można to było rozwiązać elegancko. Chociażby prawem zakupu bez kolejki i 10-złotową zniżką.

MatMario 13.09.2010 13:09

Na dzień dzisiejszy jesteśmy skazani na to co mamy czyli takie a nie inne kolejki. Są 4 stanowiska, a biletów 19tys na każdego przypada 5 tyś biletów, z takich pobieżnych obliczeń wynika że trzeba sprzedać 2 bilety na minutę aby wszystkie poszły. To jest organizacyjnie pomyłka, przy wpisywaniu peselu itd to te kolejki beda stały cały tydzień

bakiagh 13.09.2010 13:10

Czy ktoś wie ile zostało jeszcze biletów na sektor G??

zig 13.09.2010 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 979014)
Przedsprzedaż dla 70 osób to bezsens, ale można to było rozwiązać elegancko. Chociażby prawem zakupu bez kolejki i 10-złotową zniżką.

Przecież ostatnie karnety były na Hutnika!

Odniosłeś się pewnie tylko do zakupu karnetu wiosennego, sorki. Niemniej jednak szacunek należy się również, a może tym bardziej tym 70 osobom (72 chyba ;-) ).

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl