![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pisze na tym forum pierszy raz. sledze je od kilku lat .Kilka reflekcj .1 Najlepszym transferem zpewnoscja jest nowy derektor sportowy .i w nim cala nadzieja.2 Ci 4 kadydaci tez wyglondaja niezle. Moze jedynie ja mam takie odczucja ale Sziwakow przypomina sposobem gry Kamila i szczerze uwarzam ze to jest jego miejsce w WISLE JAKO PRAWY POMOCNIK. Melikson to technika i szybkosci na swietnym poziomie ,ale psychika sami zobaczycie ,albo bedzie gwiazda tej ligi ,albo ucieknie z WISLY ZOBACZYCIE.
|
Cytat:
|
w ramach ciekawostek bo chyba nie było
oficjalna strona Hapoelu: Cytat:
PS: news oczywiście nie z dzisiejszego dnia. |
^na tym zdjeciu wyglada jakby szedl na ukrzyzowanie.
|
Cytat:
|
Gdzieś czytałem ,że Maor ma polskie obywatelstwo!! U Żydów to normalne ;-) Ciekawe czy jak przyjdzie do konferencji i prezentacji to zaskoczy wszystkich polszczyzną. "Dlaczego nie rozumieć , my wszystko rozumieć, Pan spocznie, Pan się rozpłaszczy , Pan się herbata napije".
|
Fajnie by było Bronex :P Ale niestety Maor nie zna ani słowa po polsku...Tak więc przychodzi tu jako regularny obcokrajowiec i trudny proces aklimatyzacji go nie ominie.
|
Cytat:
Już mieliśmy w drużynie ślicznych pajaców, którzy zamiast grać przesiadywali w galeriach |
Cytat:
|
Cytat:
No i Smuda nie oglosil wczesniej ze go nie powola a on tylko takich powoluje:) Peskovic: bardzo chcialem grac w Wisle http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
|
Bramkarz Benfiki Lizbona na celowniku Wisły
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Kolejny bramkarz przymierzany do Wisełki :P Jak dla mnie ten zawodnik jest za słaby żeby być nr 1 |
Peskovic twierdzi ze handlowanie meczami to nic takiego i przecież juz grał po fakcie w Polsce. Czyli nie dość ze mentalność prostytutki to jeszcze klasyczny debil.
Powinien pójść za miedze. Raz ze kupczace szmaciary szukają golkipera, dwa - idealnie sie chłop wpisuje w ten klubik: handlarz-idiota pokrzywdzony przez Wisle. Z takim cv ma szanse stać sie bohaterem trybun i naloznica filipiaka. |
Cytat:
|
że mu parę meczy wyszło to nic takiego
Pawełek tą rundę też miał dobrą :P a i tak uważam go za słabego bramkarza |
Głowacki znów kontuzja...Dobrze, że go pchnęliśmy.
Oby nasz nowy +30 tak podatny nie był. |
Sprawa z pozyskaniem bramkarza w moim przekonaniu jasno sygnalizuje, że nie mamy większych pieniędzy aby zatrudnić kogoś lepszego od Pawełka. To co było zostało już wydane tj; 1,2 -1,5 mln euro i na tym koniec. Tak samo nie wierzę by kogoś zatrudniono do ataku poza Bułgarem - a my musimy mieć napastnika do pierwszej 11-stki, jeżeli gość zamiast trenować z nami będzie jeździł na jakieś zgrupowania to nic nam po nim - chyba że podczas kolejnego zgrupowania dojedzie ktoś na testy. Nie róbmy transferów na siłę gdy nie mamy pieniędzy - liczy się jakość to odnośnie bramkarza.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://pl.soccerway.com/matches/2011...nchal/1051057/ |
Hmm, ja wolałbym kogoś kto gra w miarę regularnie. Jeśli nie pierwszy bramkarz, to chociaż drugi.
Nie skreślam go, ale przyznaję, że te jego kontuzje kolan mnie nieco przerażają... |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=TJtor-z20tM Dziś o godzinie 16:00 holenderski obrońca zostanie przedstawiony jako nowy gracz Białej Gwiazdy. |
Dziś prezentacja Kewa, ciekawe czy pokażą jeszcze kogoś.. albo coś ciekawego powiedzą o przyszłych transferach;-)
|
co ma za uszami Peskovic to ma, ale jesli to prawda ze dla Wisly rozwiazal kontrakt z Cluj, to wyszlo to cholernie malo po dzentelmensku. Zmieszalismy goscia z blotem jak Dana. Bylo sie nie zabierac za ta kandydature wogole. Zaczynam podejrzewac ze o przeszlosci Peskovica dowiedzieli sie z tego forum. Bo inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Chyba ze wiedzieli i zwisalo im to, ze Peskovic byl w cos tam zamieszany. nie wiadomo ktore mniejsze zlo. masakryczna masakra
|
Cytat:
|
A ja nie wiem skąd wy bierzecie swoją pewność, że Pesković był na testach medycznych w Wiśle? Wywalili gościa z Cluj, to zaczął jego manager grę medialną, aby gościa ktoś chciał wziąć. Cupiał zablokowałby gościa w pierwszej chwili, gdy tylko Valckx podał jego nazwisko. Sądzicie, że Cupiał dowiaduje się o zawodnikach w kręgach zainteresowania dyrektora sportowego dopiero, gdy przychodzi do podpisania umowy?
Zdecydowanie wolę wierzyć Wiśle, niż pismakom. Oficjalna strona nie podała informacji o nim? Nie. Dla mnie sprawy w ogóle nie było. |
|
jak by nie było i tak Peskovic jest sam sobie winien... jak każdy z Was dostanie kiedyś paragraf 52 do świadectwa pracy, trzeba się z tym liczyć że w przyszłości nie raz i nie dwa będzie to stanowiło problem dla potencjalnego pracodawcy... choćbyście przeszli i 5 wstępnych rozmów kwalifikacyjnych....życie....
|
Cytat:
sytuacja z 3:10 mogła się dla Benfici skończyć źle... bramkarz wypluł przed siebie piłkę, eee to dupa nie bramkarz... |
Cytat:
|
Tak czy inaczej ja wolę widzieć w wiślackiej bramce Moreirę, chociaż nie kojarzę go za bardzo i nie mam pojęcia jak gra, niż jakiegoś Peskovicia. Ale i tak czuje, że zarząd sprawi nam jakąś niespodzianke i zakontraktuje zupełnie innego zawodnika ;) Pożyjemy, zobaczymy.
|
Cytat:
Czekam na jakies info w sprawie Meliksona i Genkowa bo widze ze nastala cisza grobowa. |
Cytat:
Z tymi informacjami prasowymi mam pewne wątpliwości,czy ich źródłem nie jest czasem to forum. Bo jakoś dziwnym trafem zawsze w gazetach przewija się nazwisko w kontekście wzmocnień Wisły,które padło tutaj na forum. Nigdy odwrotnie. Najpierw nazwisko, później jakaś gazeta to powtarza i kółko się nakręca oraz zamyka. |
Taką interwencję to i u Casillasa można znaleźć, nie przesadzajmy. Poza tym tak jak tomasz_19 napisał - gość nie gra, wchodzi raz na jakiś czas i ewidentnie nie ma rytmu meczowego. Nie oszukujmy się - nie stać nas na wyciągnięcie dobrego bramkarza, który gra cały czas.
|
Cytat:
Dokladnie, tez juz kilka razy zwracalem na to uwage ze te niby newsy z gazet sa jakos dziwnie podobne do tych wypowiedzi ktore mamy na tym forum. Co do bramkarzy, obojetnie kogo by nie zatrudnili to ufam ze Stan sprowadzi gracza takiego jakiego oczekuja od Niego Maaskant i ktory bedzie na odpowiednim poziomie. A czy tak sie stanie faktycznie to sami mam nadzieje niedlugo sie przekonamy. |
jeżeli chodzi o Moreirę, to wyczytałem, że jest po operacjach obu kolan i to może być przyczyna dla której powypadał ze składu i nie gra. Tyle tylko, że skoro ma problemy z kolanami to jak chce u nas grać?
|
Tak sobie analizuję te inne okienka transferowe i to teraz i widzę parę rzeczy wysoce pozytywnych.
1) Jest kasa , przychodzą ciekawi zawodnicy. 2) Widać pomysł Stana na komponowanie zespołu. 3) Melikson , Genkov czy Jaliens to są piłkarze ,którzy zachowując odpowiednie dla naszej ligi miary , coś sobą prezentują. 4) Cupiał sporo posprzedawał ale inwestycja tych środków jest czego wcześniej nie było. 5) Ufam ,że Stan i solidnego bramkarza znajdzie za Pawełka (który , nie oszukujmy się , oszałamiający to nie był). 6) Jeszcze w drodze jest Michaił Shivakov ,który też może okazać się całkiem ciekawym uzupełnieniem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl