![]() |
Mam pytanie czy kwestia Kornela Salaty jest dalej aktualna?
|
Cytat:
|
Cytat:
Przykro widzieć, że najwyraźniej nic Cię to nie nauczyło. Cytat:
Wierzę natomiast w to, co nie tylko ja mogłem zaobserwować podczas gry Peskovica w naszej lidze, gdzie bronił najwyżej bardzo przeciętnie. Nie przez jeden miesiąc, a kilka lat. To jest ten drobny szczegół, który umyka Twojej ubogiej percepcji i sposobowi myślenia. Na szczęście nie ma sensu ciągnąć dalej tej dyskusji, bo Peskovica najpewniej jednak u nas nie będzie. Ja się z tego cieszę. |
Cytat:
Nie jest aktualna od dawna |
no na FB piszą że niedługo ładne zdj się pojawią więc może wreszcie ich podpiszą :)
|
kurde ile tak chwila będzie trwala ? ale emocje... musi chodzić o transfery...tylko ilu ich zobaczymy ?
|
Cytat:
|
Kew Jaliens podpisał właśnie kontrakt z Wisłą. Zawodnik związał się z klubem 2,5 letnią umową.
Ładne zdjęcia, które pojawią na stronie, będą oczywiście fotografiami nowego piłkarza Białej Gwiazdy! |
Kew dotarł najpóźniej, a podpisał najszybciej. Coś dziwne mi się to wydaje, jeśli chodzi o Meliksona i Genkova.
|
Przemoo nie zrozumiałeś ;)
Celowo wrzucił to na swoją stronę - inaczej spam. PlacekTSW Melikson już podpisał. Nie gorączkujcie się, każdy z nich podpiszę inaczej by tu nie przyjezdzali bo dogadywać mogliby się poprzez tel / fax / internet. Dzień uznaje za udany. A teraz wszyscy na halę! |
no dobrze to zabić go ;)... Melikson jeszcze nie podpisał. Przynajmniej poki oficjalnie nie będzie przekazane. liczę na to, że cała trójk ajż juro będzie w Hiszpanii, więc dziś powinien być dniem by wszyscy zostali ogłoszeni oficjalnie. póki co 1/3 :)
|
OFICJALNIE : Kew Jalines związał się z Wisłą 2.5 letnim kontraktem.
|
Cytat:
Cytat:
|
"Wisła Kraków Jak widzicie, od razu, gdy zawodnik podpisuje kontrakt z Wisłą, zaraz o tym informujemy.
Wniosek więc jest prosty: pozostali piłkarze nie podpisali jeszcze kontraktów z Białą Gwiazdą" Za facebookowym kontem Wisły |
Cytat:
|
jeden kamień z serca mniej. :D
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dnikiem_wisly/ oficjalna potwierdziła.
|
Cytat:
|
a oficjalna o Maorze milczy.... Czyżby co dzień jeden transfer ukazywali:D
|
Najpóźniej przyjechał, a najwcześniej podpisał :)
Ciekawe co z dwoma pozostałymi gagatkami. |
No i przynajmniej wiemy, że mamy już jednego zawodnika. Zastępstwo za Clebera już jest. Czekamy na resztę.
|
No to już można powiedzieć. Skoro Wisła podpisuje z takimi graczami jak Kew Jalines to znaczy że zaczyna się nowy dział w naszej historii. Zaczynają przychodzić do nas "nazwiska" i jest szansa, że wreszcie Europa nie będzie aż tak odległa.
|
Wszystko fajnie ale gdzie reszta , mam nadzieje że jutrzejszy termin prezentacji wynika z tego że klub ma do zaprezentowania "coś" więcej jak tylko Jaliensa
|
Super że zaczynają podpisywać
Jutro mamy konferencje & prezentacje? "Prezentacja zawodnika odbędzie się w czwartek 27 stycznia o godz. 16:00." A w piątek? :) a w piątek jest samolot do Hiszpanii wiec chyba wszyscy polecą :) |
Martwi Mnie to, że Kew już podpisał, a nie mamy Genkowa... :/ Niepokojące są te doniesienia, że dostaje oferty z innych klubów. Mam nadzieję, że nie sprzątnie nam go nikt sprzed nosa.
|
90minut.pl już kilka razy zbyt wcześnie wpisało zawodnika do kadry
podobnie było z kontuzjami, kiedy na oko sprzed TV dali informacje, o rodzaju kontuzji... też chciałbym mieć taki rentgen w oczach ...poza tym, widocznie z Maorem czy Genkowem coś nie wypaliło |
Cytat:
Czyli tylko Kewa chcą zaprezentować ? dziwne coś długo badają Gienka i Meliksona :-/ |
Co raz bardziej jestem pewien, że napiszą newsa: Melikson i Genkov jednak NIE zagrają w Wiśle.
|
Nie chcę siać zamętu i powtarzać przedmówców ... ale dziwne jest to, że Kew przyjeżdża ostatni i podpisuje jako pierwszy. Zbymak ... poratuj jakąś informacją w.s. Meliksona i Genkova.
|
Cytat:
|
niestety
Cytat:
|
Dobra nie świrujcie!!! Cvetan i Maor to nasi piłkarze.
|
transfermarkt Cventan i Jaliens mają nr koszulek a Maor jeszcze nie
|
Cytat:
cyrk??? bo co?, bo trzeba wykazać trochę cierpliwości???? |
Płaczki będą płakać dalej, że nie ma transferów itp. :P Według mnie Kew to na następca Clebiego i mam nadzieję to udowodni a Gordon weźmie się do roboty.Ciekawy środek obrony będzie Chavez- Jaliens.Jeszcze bramkarz,według mnie potrzebny jest obrońca lewy bo Dragan nie da rady (według mnie),napastnik Genkov i jest ok.Dobrze, że nie trafi do nas Pesković cieszę się dla mnie to słaby bramkarz, ale ma już swoje lata.Ciekawe kogo można było by sprowadzić na lewą stronę obrony?
|
Cytat:
|
Ciekawe zdjecie bramkarza ktory byl na testach w Wisle a przymierzany jest do Arki. Sam bym z checia go zobaczyl w naszej druzynie. Moze ten watpliwy news o bramkarzu grajacym w portugali to on??? Marcelo Moretto.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ark...147,1,786.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl