Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

mrKrolik 26.01.2011 14:57

Mam pytanie czy kwestia Kornela Salaty jest dalej aktualna?

Kibic1928 26.01.2011 14:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1041315)

No fakt, Peskovic to sobie faktycznie narobił reklamy, tyle że - anty.

Narobił koło siebie zamieszania, przypomniał o sobie a to juz cos:-) nie wszyscy maja jakies "ale" przy zatrudnianiu sprzedawczykow.

Markus 26.01.2011 14:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sopranos (Post 1041128)
Wypominanie w kółko tego Magiery jest delikatnie mówiąc żenujące, w dodatku ja doskonale pamiętam co o nim pisałem, więc po prostu skończ powielać te bzdury. Poza tym nie o statystyki tu chodzi.

Nie żenujące, tylko znamienne dla Twojego toku i sposobu myślenia. Teraz analogia polega również na tym, że i w tamtym przypadku powoływałeś się na statystyki jednego w miarę udanego sezonu Magiery w barwach ŁKS-u, gdzie grał sporo od 1 do ostatniej minuty. I zdarzyło się nawet, że czasem ktoś go pochwalił...

Przykro widzieć, że najwyraźniej nic Cię to nie nauczyło.

Cytat:

Widziałem wystarczająco wiele by wiedzieć, że prezentował się tam kapitalnie, wyciągał niesamowite piłki i był jednym z najlepszych zawodników zespołu, co zaowocowało tytułem najlepszego zawodnika ligi w grudniu 2008 i późniejszym transferem do Cluj.
Przykro mi, ale nie wierzę w ani jedno Twoje słowo na ten temat. Może poza tym, że miał udany grudzień 2008, gdzie być może faktycznie dostał wyróżnienie. Pawełek również miał ostatnio udany nawet nie jeden miesiąc, a 3 i też dostał nagrodę dla najlepszego bramkarza. To bynajmniej nie czyniło go wybitnym golkiperem.

Wierzę natomiast w to, co nie tylko ja mogłem zaobserwować podczas gry Peskovica w naszej lidze, gdzie bronił najwyżej bardzo przeciętnie. Nie przez jeden miesiąc, a kilka lat. To jest ten drobny szczegół, który umyka Twojej ubogiej percepcji i sposobowi myślenia.

Na szczęście nie ma sensu ciągnąć dalej tej dyskusji, bo Peskovica najpewniej jednak u nas nie będzie. Ja się z tego cieszę.

Mar85 26.01.2011 14:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mrKrolik (Post 1041496)
Mam pytanie czy kwestia Kornela Salaty jest dalej aktualna?

http://www.transfermarkt.de/de/korne...ler_74725.html

Nie jest aktualna od dawna

Kluvi 26.01.2011 15:21

no na FB piszą że niedługo ładne zdj się pojawią więc może wreszcie ich podpiszą :)

zielak14 26.01.2011 15:34

kurde ile tak chwila będzie trwala ? ale emocje... musi chodzić o transfery...tylko ilu ich zobaczymy ?

aNouc 26.01.2011 15:36

Cytat:

Kew Jaliens podpisał właśnie kontrakt z Wisłą. Zawodnik związał się z klubem 2,5 letnią umową.Ładne zdjęcia, które pojawią na stronie, będą oczywiście fotografiami nowego piłkarza Białej Gwiazdy!
http://www.facebook.com/pages/Wisla-Krakow/185885066281

zielak14 26.01.2011 15:36

Kew Jaliens podpisał właśnie kontrakt z Wisłą. Zawodnik związał się z klubem 2,5 letnią umową.
Ładne zdjęcia, które pojawią na stronie, będą oczywiście fotografiami nowego piłkarza Białej Gwiazdy!

PlacekTSW 26.01.2011 15:40

Kew dotarł najpóźniej, a podpisał najszybciej. Coś dziwne mi się to wydaje, jeśli chodzi o Meliksona i Genkova.

aNouc 26.01.2011 15:44

Przemoo nie zrozumiałeś ;)
Celowo wrzucił to na swoją stronę - inaczej spam.

PlacekTSW Melikson już podpisał. Nie gorączkujcie się, każdy z nich podpiszę inaczej by tu nie przyjezdzali bo dogadywać mogliby się poprzez tel / fax / internet.

Dzień uznaje za udany. A teraz wszyscy na halę!

Przemoo 26.01.2011 15:47

no dobrze to zabić go ;)... Melikson jeszcze nie podpisał. Przynajmniej poki oficjalnie nie będzie przekazane. liczę na to, że cała trójk ajż juro będzie w Hiszpanii, więc dziś powinien być dniem by wszyscy zostali ogłoszeni oficjalnie. póki co 1/3 :)

Tomasson 26.01.2011 15:49

OFICJALNIE : Kew Jalines związał się z Wisłą 2.5 letnim kontraktem.

PlacekTSW 26.01.2011 15:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1041534)
Przemoo nie zrozumiałeś ;)
Celowo wrzucił to na swoją stronę - inaczej spam.

PlacekTSW Melikson już podpisał. Nie gorączkujcie się, każdy z nich podpiszę inaczej by tu nie przyjezdzali bo dogadywać mogliby się poprzez tel / fax / internet.

Dzień uznaje za udany. A teraz wszyscy na halę!

Nie podpisał:
Cytat:

Wisła Kraków Jak widzicie, od razu, gdy zawodnik podpisuje kontrakt z Wisłą, zaraz o tym informujemy.
Wniosek więc jest prosty: pozostali piłkarze nie podpisali jeszcze kontraktów z Białą Gwiazdą
Tak główna pisała na FB. Tylko według izraelskich mediów podpisał,

Billy 26.01.2011 15:51

"Wisła Kraków Jak widzicie, od razu, gdy zawodnik podpisuje kontrakt z Wisłą, zaraz o tym informujemy.
Wniosek więc jest prosty: pozostali piłkarze nie podpisali jeszcze kontraktów z Białą Gwiazdą"

Za facebookowym kontem Wisły

emjot 26.01.2011 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PlacekTSW (Post 1041537)
Nie podpisał:

Tak główna pisała na FB. Tylko według izraelskich mediów podpisał,

wg. 90minut.pl takoż podpisał

Ofsajd 26.01.2011 15:52

jeden kamień z serca mniej. :D

mitmichael 26.01.2011 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emjot (Post 1041540)

Nie ma to jak ufac polskim i zagranicznym mediom/gazetom niz informacji od własnego klubu :-/

qkrzysiekq 26.01.2011 15:54

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dnikiem_wisly/ oficjalna potwierdziła.

Proud 26.01.2011 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emjot (Post 1041540)

90minut.pl jako źródło podał izraelskie media. Więc to ta sama informacja.

jendrus 26.01.2011 16:04

a oficjalna o Maorze milczy.... Czyżby co dzień jeden transfer ukazywali:D

tofik 26.01.2011 16:07

Najpóźniej przyjechał, a najwcześniej podpisał :)
Ciekawe co z dwoma pozostałymi gagatkami.

PhantomRanger 26.01.2011 16:10

No i przynajmniej wiemy, że mamy już jednego zawodnika. Zastępstwo za Clebera już jest. Czekamy na resztę.

Edo 26.01.2011 16:13

No to już można powiedzieć. Skoro Wisła podpisuje z takimi graczami jak Kew Jalines to znaczy że zaczyna się nowy dział w naszej historii. Zaczynają przychodzić do nas "nazwiska" i jest szansa, że wreszcie Europa nie będzie aż tak odległa.

wojteqs80 26.01.2011 16:13

Wszystko fajnie ale gdzie reszta , mam nadzieje że jutrzejszy termin prezentacji wynika z tego że klub ma do zaprezentowania "coś" więcej jak tylko Jaliensa

Rafee 26.01.2011 16:22

Super że zaczynają podpisywać

Jutro mamy konferencje & prezentacje? "Prezentacja zawodnika odbędzie się w czwartek 27 stycznia o godz. 16:00."
A w piątek? :) a w piątek jest samolot do Hiszpanii wiec chyba wszyscy polecą :)

januszek888 26.01.2011 16:35

Martwi Mnie to, że Kew już podpisał, a nie mamy Genkowa... :/ Niepokojące są te doniesienia, że dostaje oferty z innych klubów. Mam nadzieję, że nie sprzątnie nam go nikt sprzed nosa.

szczebrzeszcz 26.01.2011 17:10

90minut.pl już kilka razy zbyt wcześnie wpisało zawodnika do kadry

podobnie było z kontuzjami, kiedy na oko sprzed TV dali informacje, o rodzaju kontuzji... też chciałbym mieć taki rentgen w oczach

...poza tym, widocznie z Maorem czy Genkowem coś nie wypaliło

Teqcontroller 26.01.2011 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rafee (Post 1041567)
Super że zaczynają podpisywać

Jutro mamy konferencje & prezentacje? "Prezentacja zawodnika odbędzie się w czwartek 27 stycznia o godz. 16:00."
A w piątek? :) a w piątek jest samolot do Hiszpanii wiec chyba wszyscy polecą :)

Prezentacja zawodnika odbędzie się w czwartek 27 stycznia o godz. 16:00."

Czyli tylko Kewa chcą zaprezentować ?

dziwne coś długo badają Gienka i Meliksona :-/

PlacekTSW 26.01.2011 17:33

Co raz bardziej jestem pewien, że napiszą newsa: Melikson i Genkov jednak NIE zagrają w Wiśle.

Edłardo Da Sylwia 26.01.2011 17:39

Nie chcę siać zamętu i powtarzać przedmówców ... ale dziwne jest to, że Kew przyjeżdża ostatni i podpisuje jako pierwszy. Zbymak ... poratuj jakąś informacją w.s. Meliksona i Genkova.

Teqcontroller 26.01.2011 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Edłardo Da Sylwia (Post 1041600)
Nie chcę siać zamętu i powtarzać przedmówców ... ale dziwne jest to, że Kew przyjeżdża ostatni i podpisuje jako pierwszy. Zbymak ... poratuj jakąś informacją w.s. Meliksona i Genkova.

No nie wiem strasznie to jest dziwne :-/ wiecznie jakiś cyrk w tym klubie się dzieje ja .......e :rotfl:

ciesla093 26.01.2011 17:43

niestety

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PlacekTSW (Post 1041596)
Co raz bardziej jestem pewien, że napiszą newsa: Melikson i Genkov jednak NIE zagrają w Wiśle.

Także mam takie złe przeczucie:-/

Bronex 26.01.2011 17:46

Dobra nie świrujcie!!! Cvetan i Maor to nasi piłkarze.

PODpalacz 26.01.2011 17:50

transfermarkt Cventan i Jaliens mają nr koszulek a Maor jeszcze nie

dadek 26.01.2011 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Teqcontroller (Post 1041606)
No nie wiem strasznie to jest dziwne :-/ wiecznie jakiś cyrk w tym klubie się dzieje ja .......e :rotfl:

właśnie podpisaliśmy kontrakt ze świetnym zawodnikiem a na forum tradycyjnie - histeria...
cyrk??? bo co?, bo trzeba wykazać trochę cierpliwości????

brylant17 26.01.2011 17:55

Płaczki będą płakać dalej, że nie ma transferów itp. :P Według mnie Kew to na następca Clebiego i mam nadzieję to udowodni a Gordon weźmie się do roboty.Ciekawy środek obrony będzie Chavez- Jaliens.Jeszcze bramkarz,według mnie potrzebny jest obrońca lewy bo Dragan nie da rady (według mnie),napastnik Genkov i jest ok.Dobrze, że nie trafi do nas Pesković cieszę się dla mnie to słaby bramkarz, ale ma już swoje lata.Ciekawe kogo można było by sprowadzić na lewą stronę obrony?

Blaszczu16 26.01.2011 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1041615)
Płaczki będą płakać dalej, że nie ma transferów itp. :P Według mnie Kew to na następca Clebiego i mam nadzieję to udowodni a Gordon weźmie się do roboty.Ciekawy środek obrony będzie Chavez- Jaliens.Jeszcze bramkarz,według mnie potrzebny jest obrońca lewy bo Dragan nie da rady (według mnie),napastnik Genkov i jest ok.Dobrze, że nie trafi do nas Pesković cieszę się dla mnie to słaby bramkarz, ale ma już swoje lata.Ciekawe kogo można było by sprowadzić na lewą stronę obrony?

Dokładnie też tak myślę. Cieszę się z dotychczasowych i przyszłych wzmocnień, ale dlaczego mało kto pamięta o pozycji na której mamy kompletny wakat. Nie mamy w kadrze żadnego nominalnego lewego obrońcy, bo Paljić to lewoskrzydłowy. Może z Młodej Ekstraklasy, albo z juniorów komuś dać szansę? Jednak optymalnym rozwiązaniem byłoby znalezienie piłkarza na tę pozycję klasy Jaliensa.

arbuz 26.01.2011 18:22

Ciekawe zdjecie bramkarza ktory byl na testach w Wisle a przymierzany jest do Arki. Sam bym z checia go zobaczyl w naszej druzynie. Moze ten watpliwy news o bramkarzu grajacym w portugali to on??? Marcelo Moretto.

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ark...147,1,786.html

wolfy 26.01.2011 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1041553)
Najpóźniej przyjechał, a najwcześniej podpisał :)
Ciekawe co z dwoma pozostałymi gagatkami.

I dobrze. Ze wszystkich naszych (potencjalnych czy już dokonanych) transferów to on ma najlepsze CV.

martonas 26.01.2011 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 1041635)
lepiej być miło zaskoczonym, niż niemiło zawiedzionym ;-)

Jest jeszcze trzecia opcja: nie nastawiać się w żadną stronę i najzwyczajniej w świecie poczekać na rozwój wypadków ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl