![]() |
Ależ ja dostrzegam, że padają zarówno z jednej, jak i drugiej strony ;)
Mają jedną bardzo mocną kartę przetargową, mianowicie ich jedyny przedstawiciel w Sejmie (Wipler) zagłosował przeciw tej ustawie. Dostrzegam, że również 1 z PiSu zagłosował przeciw. Nie mniej jednak w procentach to jest 100 do 0 coma coś procenta. |
Cytat:
oglądnij Staszka Michalkiewicza. Staszek odpowie dlaczego głosowałem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=DMcgBs9qsXk Palikot przytoczył to głosowanie odnośnie żydowskich emerytur, kamikaze to europarlamentarne odnośnie Palestyny. Negujemy fakty? Tłumaczymy się jak Kurski na zakończeniu kadencji w 2007, że się "guziki pomyliły"? |
Cytat:
wiem wiem, potrzebujecie mieszkań, naszych emerytur, najlepiej publicznych pieniędzy i wszystkiego proszę pana :) |
Cytat:
2. Ciekawe. Do wcześniejszego postu załączyłem link. 3. Pomimo tego że Żyd? Czy masz coś wspólnego z lobby izraelskim? Czyżbyś był z PiS? 4. Nie zawsze. Tylko wtedy gdy "fakty" na to zasługują. 5. A to sorry. Dopiero się uczę tej nowej geopolityki. 6. Fakt. Taki sam jak to ze ci którzy głosowali inaczej to islamiści. |
Cytat:
|
wislak68 - ty naprawdę jesteś ograniczony. Nie rozumiesz, że chodzi o to, że liczy się to jaki interes ktoś reprezentuje, jakimi wartościami się kieruje a nie to jakich miał dziadków :). Wolę żyda/Niemca/Ruska, który będzie głosował w interesie mojego narodu niż jakiś pseudo przeupnych Polaków co tylko przetargi robią na łapówki kto im więcej w kopercie da ;)
|
Cytat:
palikot "wiem wiem, potrzebujecie mieszkań, naszych emerytur, najlepiej publicznych pieniędzy i wszystkiego proszę pana" oceń ten tekst palikota, wiem że jest nakręcony ale to śmieszne |
Cytat:
Cytat:
Zaraz korwinowcy powiedzą, że to niemożliwe. A ja powiem, że jak najbardziej możliwe. Pewnie Przemek był po kilku głębszych i nie wiedział, co mówi. :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No super, że kasa z moich podatków sobie poleci do Mosze czy Aarona. W końcu to MY jesteśmy NARODEM SPRAWCÓW! Gdzie tam naziści, czy nie bawiąc się w słowne gierki NIEMCY. Europarlamentarne zaś niosą za sobą zwiększenie ryzyka ataku terrorystycznego. I to jest problem, choć jeden czy drugi może go bagatelizować czy umniejszać prawdopodobieństwo. A ze względu na naszą "murzyńskość" będziemy latać wszędzie gdziekolwiek zażyczą sobie Jankesi (a tutaj wkraczamy w robienie im laski). Napisałem zwiększenie, albowiem zagrożenie to już od dawna nas dotyczy. |
Cytat:
Wszyscy doskonale wiedzą, że to karierowicz jak wszyscy zawodowi politycy i również w partii Korwin tacy są. Tego nie unikniemy. Mówił, co mu wódz kazał i tyle. W każdym razie wy ciągle o tym co nieistotne, co kto mówił, kto gdzie był na jakim bankiecie w jakiej ambasadzie, kto ma jakiego dziadka, ale to jak wasi PISowcy głosują to już nie napiszecie ;) No właśnie... Cytat:
Zaraz jakaś kur... z PO wyskoczy i powie, że trzeba Niemcom wypłacić zadośćuczynienie... korzystne dla Polski skur,wyyy... |
Cytat:
|
O kuerwa. Apogeum.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
2. Jakie będzie obciążenie budżetu z tego tytułu? 3. Nie. To Ty jesteś ..pojeb... Bez żartów i uśmieszków. 4. Niech wyskoczy. |
wislak te wyzwiska oraz inwektywy dyskwalifikują niektórych udzielających się tu użytkowników. Świadczą tylko o ich poziomie moralnym i intelektualnym. Szkoda tych ludzi, że nie miał ich, kto wychować. Niech mają pretensje do swoich rodziców. Sami się zatrują własnym jadem. Naprawdę żal mi tych ludzi.
|
Cytat:
|
Kabaret. Jeden tlumaczy drugiemu o inwektywach gdzie wypowiedz wczesniej ten, ktoremu tlumaczy rpbi to samo :lol:
|
Cytat:
|
Ale bieda.
|
Cytat:
„Cham na zawsze pozostanie chamem na wieki wieków. Amen.” :alleluja: |
"Spieprzaj dziadu":lol:
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Kukiza i jego "geopolitykę" zachęcam do dalszego studiowania tego frapującego tematu. Jestem przekonany że z ogromnym zainteresowaniem użytkownicy zapoznają się z referatem opisującym zmiany jego zapatrywań na te kwestie. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl