![]() |
Cytat:
W dodatku - gdyby to był facet, który broni jak Casillas, dyskusja bylaby inna. Ale my dyskutujemy o przeciętnym bramkarzu, który na domiar złego był umoczony w korupcję. Po prostu brakuje argumentów za. Gdyby Wisła prowadziła program resocjalizacyjny dla skruszonych oszustów, to bym jeszcze rozumiał. |
Ile można czekać na jakiś transfer - ile mogą testy medyczne trwać ?
Oficjalna wydała by jakieś oświadczenie, bo ludzie zejdą na zawał. Kiedy się nowi zgrają z drużyną ? Całe życie. Było kiedyś okienko, w której zawodnicy dołączyli 1 dnia na zgrupowanie ? Całe życie w trakcie dochodzą... |
Genkow woli Wisłę od Liteksu
Cytat:
ciekawe, ciekawe : ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak zrobiono z Reissem i on tego nie podpisał, kto jak kto jeśli chodzi o prasę to Amica bije nas w tym elemencie dosyć znacząco. |
Ten brak jakichkolwiek informacji powoli mnie dobija. Niby zawodnicy są ale ich nie ma, oficjalna milczy.Co z Meliksonem i resztą przyjechali i ślad po nich zaginął. Trochę to wszystko dziwne, mam nadzieje iż w tym tygodniu ogłoszą jakąś konferencje i przekażą nam konkrety
|
|
Cytat:
Maor Mlixon podpisali wczoraj w nocy (między poniedziałek i wtorek) Wisła Kraków przez agenta David Dahan, a zakończył długotrwałe sagi. Izraelskich kontekście polskiego klubu elity zagra na 4 i pół roku i ma zarabiać milion euro w tym okresie. (...)wczoraj przeszedł wszystkie niezbędne badania lekarskie pomyślnie. Na co czeka oficjalna :D czyżby na Kew'a ? http://img341.imageshack.us/img341/4592/maor.png |
No pisze, że Melikson podpisał.
|
przetłumaczyłem translatorem tytuł tego co kolega qchar90 wkleił linka w języku hebrajskim i wyszło:
"Mlixon podpisana w Krakowie dołączyć do obozu szkoleniowego" |
Cytat:
|
Cytat:
Basałaj chyba planuje zrobić jedną wielką konferencje, pewnie z TV bo osobiscie dostrzegłem współprace z Orange Sport, Wiadomo kto tam jest prezesem. |
Cytat:
NIe wiem czy coś więcej sprzedawał - ale raz wziął kasę. Wystarczy. NIech się wykazuje w jakiejś innej lidze, innym zespole, ale nie w Wiśle Kraków. |
Jeśli to prawda, to ja jestem zadowolona, ze pierwszy transfer już jest, ale oczywiście czekam aż info pojawi się na oficjalnej. Choć wydaje mi się, że napiszą coś dopiero po podpisaniu (lub nie) przez Kew'a i Genkova.
|
Mam wrażenie, że Ci trzej piłkarze już z nami podpisali kontrakty. Prasa Holenderska mówi o podpisanym kontrakcje, Izraelska i Bułgarska. Chyba Wisła zastanawia się nad bramkarzem między dwoma opcjami i chce wszystkich czterech zaprezentować. Dla mnie to trochę głupie, jesli rzeczywiście podpisali i czekają na tego czwartego to nie ma na co czekać i trzymać tej trójki w Krakowie, bo sterczą bezczynnie zamiast się zgrywać z zespołem.
|
|
|
Cytat:
|
Jeżeli w innych krajach media są tak rzetelne jak u nas, to nie ma co przywiązywać do tego większej wagi...
|
Cytat:
Trzeba czekać i trzymać kciuki za pomyślność negocjacji z bramkarzem NIE-Peskovicem. |
Cytat:
|
http://www.wisla-online.pl/news/dwoc...ualizacja-1520
Wiem to juz bylo dawno ale moze wie ktos o jakiego bramkarza chodzi? |
o casiliasa...
|
o ha ha ha jaki dowcipny jestes ;D
a jak chcesz zartowac to naucz sie pisac Casillas ;) |
http://www.sport5.co.il/articles.asp...=93087&lang=he
Tam można obejrzeć filmik wyświetla się skrót meczu z Beitarem, widziałem tylko trochę z tego meczu bo transmisja strasznie mi się cieła. Jakoś tam pod koniec Melikson zagrywa idealną piłeczkę do kolegi z drużyny. W meczu z Hapolem też taką zagrał. Trzeba przyznać że jego prostopadłe podanie to jest takie coś jak w stylu Stilica, nie za mocne, nie za lekkie, po prostu idealne, wszystko w tempo, to jest rzadkość u nas w lidze. Melikson według mnie nakryje Stilica czapką bo ten chłopak ma znacznie więcej walorów. Na taki transfer czekałem od lat. Wcześniej wydawało mi się że Marko Milnković może być takim piłkarzem, teraz uważam że Melikson to jest zawodnik bardziej kompletny. |
Cytat:
Otóż zdradzimy Wam, że to zdjęcie robił Stan Valckx w poniedziałek rano w pawilonie medialnym w ramach zwiedzania stadionu z Maorem. Kew ma takie samo zdjęcie ze swoim menedżerem. I nie oznacza to, że umowy z zawodnikami zostały podpisane. Jak rzeczywiście tak będzie, to będzie informacja |
Cytat:
|
Nie każdy dostaje realną szansę w reprezentacji. Ktoś pamięta "przypadek Frankowskiego"?
|
Cytat:
Jak już wcześniej pisałem Melikson i jego menager sprawiali wrażenie ostrożnych także tym bardziej dziwne jest to wszystko. |
podobno jutro ma być konferencja prasowa z prezentacja całej trójki? ZBYMAK czy możesz to potwierdzić? dzięki
|
Cytat:
|
Cytat:
|
spokojnie panowie, wiadomo że wszystko jest dogadane, gdyby tak nie było napewno takie zdjecia by sie nie ukazały :)
|
Skoro odzywa się tutaj Biuro Prasowe, to mam pytanie niezwiązane z tym akurat tematem. Czy dzieje się coś w sprawie kiosków gastronomicznych dla kibiców na trybunie wschodniej i południowej? I prośba - mogłyby zostać umieszczone w internecie zdjęcia nowych kas biletowych, wybudowanych na trybunie wschodniej?
|
Cytat:
|
Cytat:
1.Ktoś się podpalił z dwójki menago, Melikson i przed wcześnie wysłał fotkę chcąc się pochwalić. 2. Menago Meliksona chce narzucić większą presję na działaczy Wisły. 3. Wszystko jest już dogadane. Najbardziej prawdopodobny scenariusz według mnie -3. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zdaję sobie sprawę z takich kwestii jak jego wiek czy to jak jego udział w aferze korupcyjnej może wpłynąć na wizerunek klubu, dlatego jestem przeciwny podpisywaniu z nim kontraktu, ale pisanie, że to słaby bramkarz w sytuacji, kiedy tak naprawdę niewiele się o nim wie jest grubą pomyłką. Oceniaj obiektywnie i przekrojowo, a nie na podstawie przesłanek i tego co sobie sam wbijesz do głowy. |
Cytat:
|
co z Genkowem ?
nie sledzilem tematu przez 4 dni tyle bylo newsow, zdjec, ciagle brakuje najwazniejszego info mialem ograniczony dostep do netu i liczylem, ze jak wroce to jakies oficjalne transfery juz beda, a narazie to jest (prawie) Melikson ale prawie to on byl 2 tygodnie temu |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl