![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
kurcze nic wam się nie podoba... |
Cytat:
|
Cytat:
|
no i jeżeli wierzyć słowom agenta Chaveza, to Honduranin będzie w weekend w Krakowie, więc na to wygląda, że będziemy mieć aż pięciu ŚO
|
Przy czym wydaje mi się że główny wybór jest między Mendy'm a Elsnerem, a Esposito jest tu na wypadek gdyby oboje okazali się do dupy grajkami. Pamiętajcie że Wisła chce się odmładzać ;)
|
Cytat:
|
Jesli nawet Chavez przyleci to nie bedzie pewne ,ze dołaczy do naszej kadry.Najpierw niech przyleci.Teraz negocjujemy z agentem Tiboniego
|
Cytat:
|
Cytat:
podobno jednego zawodnika mozna zglosic na 3 r nawet 24 h przed meczem i wtedy zostanie zgloszony nowy stoper, wiec dzis pewnie Tylko Wilk zostanie zgłoszony. |
Zbymaku, czy Tiboni ma być na takiej samej zasadzie jak Rios? Jesteśmy jednak na niego zdecydowani bo skoro negocjują z managerem?
|
AS82 no też mi się to wydaje niemożliwe ale tak to poiwnno wyglądać :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Skoro przyleciał do nas to znaczy, że jesteśmy nim zainteresowani. Teraz ustalamy warunki, a po meczu podejmujemy decyzję. Logiczne. |
Marco Esposito - zespół: BC Mantua, Obrońca, Włoch, ur.02.08.1980 w Massafra, 185 cm, 82 kg.
Sezon Zespół Liga Występy Bramki 1998-1999 MEDA D 32 2 1999-2000 MEDA C2 27 2 2000-2001 A.Ş. CITTADELLA B 23 - 2001-2002 A.Ş. CITTADELLA B 31 - 2002-2003 A.Ş. CITTADELLA C1 31 1 2003-2004 Ancona Calcio A 12 - 2004-2005 BC Chievo Verona A 19 2 2005-2006 A.Ş. BARI B 30 - 2006-2007 A.Ş. BARI B 17 - 2007-2008 A.Ş. BARI B 25 2 2008-2009 A.Ş. BARI B 31 - 2009-2010 BC Mantua B 7 - |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To są tylko moje spekulacje, zobaczymy jak będzie wieczorem :) |
Cytat:
śliczne dzięki za ifo, szukałem ale widocznie słabo;p pozdrawiam:) |
A ilu z tych ośmiu kupionych(wliczam Chaveza,Wilka i Riosa) będzie mogło grać w 3 rundzie el. LE?
|
Jesli chodzi o konfe to jeszcze nie wiadomo moze byc dzis lub jutro.Z Tibonim raczej bedzie roczne wypozyczenie z prawem pierwokupu.Generalnie tak robimy z transferami wypozyczamy jak sie nie sprawdzi rezygnujemy bo musimy zrobic miejsce na zimowych zawodnikow
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak Cupiał uzależni to od tego czy Smuda to wygadał czy nie. Śmiechu warte. |
Cytat:
no w zimie ma byc jeszcze wieksza ofensywa transferowa:-D Smuda tak mowil w Polsacie , bo Cupial wierzy , ze w koncu uda sie awansować do LM... zreszta w zimie juz bedziemy mieli siatke scoutów dyrektora sportowego duzo latwiej bedzie znalezc swietnych zawodnikow za nie ogromne pieniądze :-) Do 2 tygodni ma byc chyba ten szef scoutingu. |
Dobry pomysł jest z tym wypożyczaniem. Mam tylko takie pytanie. Czy w momencie uzgodnienia takiego wypożyczenia, z opcją pierwokupu, kluby od razu ustalają za jaką sumę dany zawodnik może zostać wykupiony? Czy np. po udanym sezonie mogą sobie zaśpiewać dowolną sumę??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl