Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Teqcontroller 25.01.2011 12:27

Krew mnie zalewa jak słyszę info o tym całym Peskovicu a pisamki mordę cieszą jak my w ogóle wyglądamy w mediach ? to ma ludzi przyciągać na stadion ??!

Mam nadzieję że to nie będzie prawda bo strona główna nie podała takiego info a zawsze jak ktoś jedzie na testy to na oficjalnej mówią.

Jazon 25.01.2011 12:29

Liczę na szybkie wystąpienie Ochalika w sprawie Peskovica, niech ta sprawa się skończy jak najszybciej

rikut1906TSW 25.01.2011 12:39

Jak słyszę o Peskoviciu to mnie głowa zaczyna boleć
Jeśli Zatrudnią go to mają zryty beret

zyla86 25.01.2011 12:42

Jeśli Peskovic miał być straszakiem na bramkarza, z którym negocjujemy, to był to bardzo nietrafiony wybór. Jeśli natomiast spekulacje prasowe okażą się prawdą, to cały pozytywny obraz zimowych wzmocnień (jeśli do nich dojdzie) w postaci Genkova, Meliksona i Jaliensa zostanie zaprzepaszczony angażem dla człowieka splamionego w aferze korupcyjnej. Szkoda słów, mam nadzieję że to tylko gra pozorów na potrzeby negocjacji z innym zawodnikiem.

bonawentura 25.01.2011 12:46

Ale chciałem się spytać, kiedy Peskovic rzekomo brał łapówki? Miał swoją ciemną stronę ale to za czasów Szczakowianki Jaworzno, co było dawno temu, chyba prawie 10 lat, więc nie rozumiem dlaczego nie dać człowiekowi drugiej szansy...

Tenzen 25.01.2011 12:46

Peskovic - niech to będzie tylko przykry żart... Przecież u nas nie częstuje się sędziów nawet wodą jak to mówił Petrescu,- co się stało z takim podejściem do tematu. Jakim cudem w ogóle mógł się pojawić taki temat.

Ja wolałbym postawić na bramce Kurto niż słabego, starego, skorumpowanego Peskovicia.

Ciekawe czy Wisła na prawdę interesowała się pozyskaniem Grzegorza Sandomierskiego.

zyla86 25.01.2011 12:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1040929)
Ale chciałem się spytać, kiedy Peskovic rzekomo brał łapówki? Miał swoją ciemną stronę ale to za czasów Szczakowianki Jaworzno, co było dawno temu, chyba prawie 10 lat, więc nie rozumiem dlaczego nie dać człowiekowi drugiej szansy...

Może to nie po chrześcijańsku:) Ale nie jestem zwolennikiem dawania drugich szans sportowcom, którzy sprzedawali/ kupowali mecze. A już na pewno nie w Wiśle. Zresztą Peskovic dostał już swoje drugie szanse, nie wiem ile dokładnie, bo nie śledziłem w ilu klubach grał po Szczakowiance.

rikut1906TSW 25.01.2011 12:59

a ja go mam głęboko w DU^^ i jeśli na prawdę ma podpisać ten kontrakt to Ja dziękuje

Johnny B 25.01.2011 13:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 1040936)
a ja go mam głęboko w DU^^ i jeśli na prawdę ma podpisać ten kontrakt to Ja dziękuje

i przestaniesz pisać posty na forum? Szkoda, że takim kosztem...

ten drugi koleżka, no gratuluje. Co jeszcze ktoś wymysli. Może pośmiejmy się z Bunozy, że mial na jednym zdjeciu sweterek babuni...

A co do Peskovica mam nadzieje, że klub tymi badaniami( domniemanymi, bo kto poza pismakami takie informacje potwierdził, a oficjalna w tym okienku wyjątkowo ochoczo dzieli się informacjami transferowymi) gra tylko na zmiękczenie lepszego kandydata.
A no tak Pesovic powiedział, że przeszdł testy... no tak wiarygodne

mic 25.01.2011 13:11

Znajac stosunek Bossa do sprzedawczykow to nie ma bata zeby Peskovic zagral w Wisle.

Jazon 25.01.2011 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1040929)

Chłopie, odpowiedź masz już w dzisiejszych mediach, nagłówki w stylu "Bohater afery korupcyjnej blisko Wisły Kraków", i tego typu newsów będzie więcej. Odpowiedz sobie, czy na prawdę opłaca nam się przekreślić nasz dobry wizerunek poprzez ściągnięcie gościa, który nawet nie gwarantuje wysokiego sportowego poziomu. Dać mu drugą szansę, owszem, ale nie przy Reymonta. Niech idzie na drugą stronę Błoń na przykład, pewnym klubom nic już w ich ogólnym wizerunku nie zaszkodzi, ale my się szanujmy.

Zienczuk8 25.01.2011 13:14

mam nadzieję, że z tym Peskoviciem to jakiś żart.. Oficjalna zawsze podawała ostatnio info jeśli rzeczywiście było coś na rzeczy, ale te informacje pochodzą przecież nie z byle jakiego źródła, bo z TWSD, jest napisane: "Według naszych informacji". Tak, więc mam nadzieję, że po tej nagonce jaka się rozpętała nawet jeśli miano podpisać z nim kontrakt to klub się z tej decyzji wycofa.

piter86 25.01.2011 13:23

No to Chavez będzię miał z kim o Bogu pogadać, tylko ciekawy jestem w jakim języku będą się dogadywać :P

http://www.sport.pl/sport/1,67926,89...a_w_Wisle.html

MaThEuS 25.01.2011 13:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1040904)
Na FB Wisły napisano o kartach kibica.
Ale wszystkie komentarze dotyczą sprawy Peskovica. Myślę, że klub teraz już wie, że to jest persona non grata przy R22.

myślę, ze to tak zwana "zasłona dymna", bo na głownej nie podano zadnej informacji o karnetach, ani kartach kibica..mam nadzieję, że jest tak jak jeden użytkownik napisał odnośnie tej informacji:

FB Wisła Kraków:
"W związku z licznymi pytaniami, a także pojawiającymi się nieprawdziwymi plotkami informujemy oficjalnie:
nowe Karty Kibica będą wydawane przed rundą wiosenną. Szczegółowe informacje o Kartach i karnetach pojawią się na 90% do końca stycznia"

odp.użytkownika:
"Czy nie widzicie, że jest to jest wiadomość zakodowana: na 90% do końca stycznia będzie nowy bramkarz w Wiśle i nie będzie to B. Pesković "

murray 25.01.2011 13:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaThEuS (Post 1040961)
myślę, ze to tak zwana "zasłona dymna", bo na głownej nie podano zadnej informacji o karnetach, ani kartach kibica..mam nadzieję, że jest tak jak jeden użytkownik napisał odnośnie tej informacji:

FB Wisła Kraków:
"W związku z licznymi pytaniami, a także pojawiającymi się nieprawdziwymi plotkami informujemy oficjalnie:
nowe Karty Kibica będą wydawane przed rundą wiosenną. Szczegółowe informacje o Kartach i karnetach pojawią się na 90% do końca stycznia"

odp.użytkownika:
"Czy nie widzicie, że jest to jest wiadomość zakodowana: na 90% do końca stycznia będzie nowy bramkarz w Wiśle i nie będzie to B. Pesković "

Heh, nie patrzyłem na to z tej strony ;)
Ciekawe spojrzenie na sprawę.

westersyl 25.01.2011 13:45

Przypominam sytuację z Andrzejem Blachą asystentem Skorży jak dowiedziano się, że w przeszłosci miał "coś" na sumieniu to podziękowano mu za współpracę.
Teraz chcemy podpisać gościa z taką przeszłością ? Wierzę że to plotka i mam nadzieję, że klub nie zmieni swojej taktyki w bezwzględnym traktowaniu korupcji. W Poznaniu wywalili swoją ikonkę klubu Piotra Reissa na zbity pysk jak się dowiedzieli że "coś" było mimo że jeszcze mu niczego tam nie udowodniono. Zakontraktowanie kiepskiego bramkarza i umoczonego w korupcji gosica będzie trudne do przełknięcia, ale jeszcze trudniejsze będzie zostanie z Jovaniciem w bramce.

szprotson 25.01.2011 13:47

dobrze jednak ze u Nas te testy medyczne trwaja kilka tygodni.
Klub informuje o testach i następnie przez tydzień śledzi forum kibiców by sprawdzić czy targetowi podoba sie nowy zakup.W przypadku negatywnych komentarzy, testy są oblewane,zawodnik wraca do wakacji.

Naprawde ciężko w to uwierzyc by boss podpisał sprzedawczyka. Nie po to w epoce korupcji zdobywał punkty legalnie,by teraz splendor obciążył jego własną firmę.Bo on mógł pójść drogą koszernych, nie kupować zawodników a punkty,jednak wybrał droge fair w sporcie.Oby żaden z jego "za(d)ufanych" doradców nie wciskał mu Słowaka na siłe, bo chyba tylko wtedy pan P. może złożyć parafkę.

Borisie,jakby nie było, dziękuje Ci za udział w korupcji.

FraMat 25.01.2011 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter86 (Post 1040952)
No to Chavez będzię miał z kim o Bogu pogadać, tylko ciekawy jestem w jakim języku będą się dogadywać :P

http://www.sport.pl/sport/1,67926,89...a_w_Wisle.html

sorry za OT, ale:
Cytat:

Chavez to mocno wierzący katolik. W ojczyźnie zapraszany jest do prowadzenia katechez, rozpoczął też kursy, które pozwolą mu zostać pastorem
Chavez, gdyby był katolikiem nie mógłby zostać pastorem. Ale to świadczy o poziomie naszego dziennikarstwa.
A żeby nie było OT to, radzę do wszystkich kwestii poruszanych przez pismaków (w tym transferów Wisły) podchodzić równie krytycznie.

zordon 25.01.2011 14:14

Cytat:

Naprawde ciężko w to uwierzyc by boss podpisał sprzedawczyka. Nie po to w epoce korupcji zdobywał punkty legalnie,by teraz splendor obciążył jego własną firmę.Bo on mógł pójść drogą koszernych, nie kupować zawodników a punkty,jednak wybrał droge fair w sporcie.
W 100% się zgadzam. Choćby to był Casillas a miał łapy umaczane w korupcji nie powinien grać w naszym klubie.
Od wypłynięcia afery korupcyjnej jestem dumny, że Wisła miała honor i nie zniżyła się do poziomu tego ścierwa. Ściągnięcie piłkarza, który ma udowodniony udział w tym procederze to zaprzepaszczenie całego wysiłku włożonego w dbanie o czystość herbu Wisły.
Apeluję o konsekwencję!

rozan 25.01.2011 14:17

No bez żartów, Kosa ma swoje lata, a ostatnio z formą u niego słabo. W szatni mamy komików do rozładowywania napięcia, więcej nie potrzeba.

Kiedyś byłem wielbicielem jego talentu ale to było kilka lat temu, teraz Kosa nie wniósłby nic do drużyny (a wyniesie worek pieniędzy!).

GacekCCM 25.01.2011 14:23

To są jakieś jaja.
I nie, nie chodzi mi tu o propozycję zatrudnienia Peskovicia, tylko o śmieszne, komiczne, wręcz groteskowe reakcje kibiców na ten transfer.
Jestem przekonany o tym, że Pesković do klubu nie trafi, a zamiast niego wyląduje w nim bramkarz, dla którego Słowak jest zasłoną dymną, jeśli jednak tak się nie stanie, to również będę zadowolony.
Klub dostanie bardzo solidnego bramkarza, z niskimi wymogami finansowymi, doświadczonego, znającego polskie realia, zdolnego do pogodzenia się z ławką, który może sporo nauczyć Jovanovicia. Że był zamieszany w korupcję? A kto w polskim światku nie był? Kupiony z Zagłębia Łobodziński nikomu nie przeszkadzał, a przecież w Lubinie meczów kupowano na potęgę. Jakoś potrafił Słowak znaleźć zatrudnienie w Portugalii i w Rumunii, gdzie nikt normalny jego rolą w polskich układach i aferach się nie przejmował - bo to po prostu solidny bramkarz, z dużymi umiejętnościami. Ze sportowego punktu widzenia same plusy.
Z marketingowego? Reakcje mediów i kibiców na jego transfer ze względu na jego udział w aferze korupcyjnej widzę tak samo szkodliwymi, jak zatrudnienie Meliksona (Żyda!) w Wiśle - nikt normalny, poważny nie będzie się tu czepiał i wymyślał problemów.

Bo udział w aferze korupcyjnej Słowaka lata temu jest tak samo poważnym problemem, jak zatrudnienie Meliksona, który zdaniem niektórych pewnie lepiej pasowałby do Cracovii. To drobiazgi nie warte uwagi, raczej należy się cieszyć, że do Wisły trafiają coraz lepsi zawodnicy, lepsi od tych, którzy z niej odeszli.

martonas 25.01.2011 14:29

Tylko widzisz, Peskovic to bramkarz co najwyżej średni, owszem grał dobrze sezon w Portugalii, ale tak samo Pawełek miał dobrą rundę u nas, czy to nagle robi z niego świetnego bramkarza? Wbrew temu co niektórzy tutaj wygadują to wcale nie.
Co do afery korupcyjnej to już nawet nie chodzi o reakcje kibiców tylko o politykę klubu w tej materii, dlatego zgadzam się z tobą, że do Wisły to on jednak raczej nie trafi.

Ar222 25.01.2011 14:32

Popraw mnie, jeśli źle zrozumiałem... Widzisz problem w zatrudnieniu solidnego grajka - Żyda, polskiego pochodzenia - a nie widzisz problemu w zakontraktowaniu przeciętnego grajka, który sprzedawał mecze? Nie obraź się, ale chybaś upadł na głowę...

marcin19876 25.01.2011 14:48

Czy wiadomo coś o konferencji gdzie zostaną przedstawieni nowi zawodnicy?ile mogą trwać te testy medyczne??? Oby Cupiał był na tyle inteligenty żeby zablokować ten transfer tego niechcianego bramkarza...

Edłardo Da Sylwia 25.01.2011 14:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcin19876 (Post 1040993)
Czy wiadomo coś o konferencji gdzie zostaną przedstawieni nowi zawodnicy?ile mogą trwać te testy medyczne??? Oby Cupiał był na tyle inteligenty żeby zablokować ten transfer tego niechcianego bramkarza...

Na temat konferencji, testów nie wiadomo NIC ;/
Ewentualne przedstawienie pewnie odbyłoby się jak zwykle w pawilonie

westersyl 25.01.2011 14:52

Nie wiem co tym klubie jeszcze robią... niech się określą co do tego Peskovicia, (pewnie gdyby nie było nic na rzeczy raz dwa by to zdementowali) Wiadomo, że prasa jest u nas średnia. Zamiast o 3 dobry transferach pismaki piszą teraz o umoczonym w korupcji Peskoviciu, a tego chyba nie chcemy ?

W przeglądzie na pierwszej stronie Murawski po czym otwierasz gazetę i masz artykuł o skorumpowany Peskoviciu i obok znowu Murawski.

Ar222 25.01.2011 14:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1040996)
Ciekawe ilu piłkarzy zamieszanych w korupcję gra spokojnie dalej w ekstraklasie. Np. w Jagielloni Hermes i Lato a tam jak widać nikomu z klubu nie mówiąc już o kibicach do głowy nie przychodzi aby ich pogonić z klubu.

I w mojej opinii jest to jedna z tych rzeczy, jakie powinny nas - jako Wisłę, odróżniać od innych. Ale to oczywiście moja prywatna opinia.

marcin19876 25.01.2011 14:55

o jakich 3 transferach mówisz?? bo jak narazie zadnego nie ma!! wiadomo tylko ze zawodnicy przyjechali na testy a to nie oznacza ze są juz piłkarzami Wisły. wiec jak narazie ciągle jest stosunek 0 - 3 . 0 - zawodników przyszło , 3 - odeszlo...

jason wiślak 25.01.2011 14:57

Dołujące jest już to czekanie na transfery...Naprawdę nie można nigdy załatwić czegoś szybko?
Aj...i zajmą się tymi trzema- czterema zawodnikami juz awizowanymi do przyjścia do klubu, a o reszcie ani słowa. W sumie odeszło od nas 4 zawodników, 4 przyjdzie, czyli jak zwykle "wymiana towarowa". Jedynie zastępcy....czy my nigdy nie możemy się wzmocnić? Zawsze tylko zastępstwo.

Mar85 25.01.2011 14:58

W klubie panuje cisza, trochę to dziwne, badania niby trwają, zawodnicy są...najgorsza ta sprawa z bramkarzem, mam nadzieję że Stan pójdzie po rozum do głowy i nie zatrudni golkipera z taką przeszłością...niech się trzyma słów że lepiej nikogo nie sprowadzać niż słabego grajka bo takich jest mnóstwo...

picasso 25.01.2011 15:07

Cupiał przychodząc do Wisły powiedział,że nie am miejsca na korupcję,a każdego który choćby spróbował "tego chleba" wywali na zbity ryj.mam nadzieję,że będzie konsekwentny i czlowieka w korupcję zamieszanego do klubu nie wpusci.bez wzgledu na jego klasę sportową.przez caaly okres TF nasz wizerunek w tej jednej sprawie był zawsze czysty i wolalbym,by tak juz zostało.

bonawentura 25.01.2011 15:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jazon (Post 1040947)
Chłopie, odpowiedź masz już w dzisiejszych mediach, nagłówki w stylu "Bohater afery korupcyjnej blisko Wisły Kraków", i tego typu newsów będzie więcej. Odpowiedz sobie, czy na prawdę opłaca nam się przekreślić nasz dobry wizerunek poprzez ściągnięcie gościa, który nawet nie gwarantuje wysokiego sportowego poziomu. Dać mu drugą szansę, owszem, ale nie przy Reymonta. Niech idzie na drugą stronę Błoń na przykład, pewnym klubom nic już w ich ogólnym wizerunku nie zaszkodzi, ale my się szanujmy.

Strasznie nie lubię takiego zbywania. Co on zrobił, prócz tego "barażowego przekrętu"?

joshi 25.01.2011 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1041013)
Strasznie nie lubię takiego zbywania. Co on zrobił, prócz tego "barażowego przekrętu"?

a jest jakieś większe przestępstwo w piłce nożnej niż sprzedanie meczu? Jeśli raz przehandlował mecz, to jakie masz gwarancje, że nie zrobi tego drugi raz już (nie daj Boże) w barwach Wisły?

Killler 25.01.2011 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez joshi (Post 1041015)
a jest jakieś większe przestępstwo w piłce nożnej niż sprzedanie meczu? Jeśli raz przehandlował mecz, to jakie masz gwarancje, że nie zrobi tego drugi raz już (nie daj Boże) w barwach Wisły?

Na początku (żeby nie zostać zlinczowanym) zaznaczę że jestem w 100% przeciwny jego zatrudnieniu w Wiśle.
Muszę jednak powiedzieć że wszyscy tak napieprzają a ciekawy jestem czy nie zdarzyło Wam się nigdy czegoś w życiu spaprać? Czy to oznacza że gość nie ma prawa dostać szansy???

Jeszcze raz podkreślam, że jestem przeciwko ale ze względów sportowych bo nie sądzę żeby raz jeszcze czegoś takiego spróbował.

WIELKI_CZŁOWIEK 25.01.2011 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1041013)

Polityka transferowa Cupiala jest (albo byla) w tej kwesti jasna jak sloneczko. Tu masz cytat ''Kiedy okazało się, że jeden ze współpracowników naszego trenera mógł mieć nieczystą przeszłość w innym klubie, natychmiast rozwiązaliśmy z nim umowę o pracę. W takich przypadkach jesteśmy zawsze konsekwentni.'' <- to sa slowa Cupiala

bonawentura 25.01.2011 15:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez joshi (Post 1041015)

A daj mi dowód na to, że on sprzedawał te mecze po 2001, czy tam 2002 roku... Swoje już odpokutował, zrobił głupotę i chyba zrozumiał, bynajmniej nic nie piszą o jakichś późniejszych przekrętach.

A tak poza tym, to PS nie pisał, jak zatrudniali go np. w Górniku, że "bohater afery barażowej" zatrudniony w Górniku. Po prostu odgrzewają stare kotlety. Gdyby nikt Wam tego nie napisał, pewnie nawet byście o tym nie pamiętali. Przecież Wisła to drużyna innego pokroju niż jakiś tam Świt Nowy Dwór czy Szczakowianka Jaworzno. I zupełnie inne czasy. Sam mam mieszane uczucia, ale odnośnie jego wieku, czy umiejętności bramkarskich, ale napewno nie co do jego przeszłości korupcyjnej. To tak, jakby przekreślić działalność Lecha Wałęsy w latach 80' przez to, że przez 6 lat w latach 70' był tajnym współpracownikiem i więcej szkody narobił niż Peskovic za jeden głupi mecz, w którym popełnił pewnie kolosalny błąd, którego potem sam nie mógł sobie wybaczyć?

picasso 25.01.2011 15:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1041016)
Tak sobie czytam ostatnie 2-3 strony w tym temacie i jestem zdumiony jak ludzie widzą w cudzym oku drzazgę a w swoim belki to już nie... loża szyderców, którzy nigdy nie popełnili w życiu błędu, którzy zawsze postepują wg kodeksu moralnego i ogólnie przytjętych zasad etyki. Szkoda słów na was. Jak łatwo zmanipulowanym newsem doprowadzić do stanu wrzenia gawiedź która osądza od czci i wiary innego człowieka. Pal licho że Boris być może żałuje tego co zrobił, pal licho że każdemu należy dać drugą szansę, pal licho wreszcie że to całe zamieszanie z borysem to pewnie pic na wodę. Jeden portal podał kontrolowany wyciek, podchwyciły to inne portale i gazety i powstał fakt medialny... to już nie o to chodzi. Aż się rzygać chce czytając waszych wynurzeń i w kółko powtarzanych tych samych zwrotów.Uderz w stół a nożyce się odezwą...

a zależy Ci na wizerunku klubu,czy też jest Ci to zupełnie obojetne i liczy sie tylko ajk kopią piłkę?poczytaj sobei ten artykuł.mimo,że nie dotyczy on Wisly (a wręcz przeciwnie):
http://www.sport.pl/sport/1,67926,89..._Cracovii.html

Markus 25.01.2011 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sopranos (Post 1040577)
A co z jego interwencjami w Coimbrze Wielki Specu? Tego już Twoja wybiórcza pamięć nie odnotowała?

Widzisz, odróżnia nas od siebie to, że staram się patrzeć na karierę zawodnika w sposób długofalowy, a nie pod kątem statystyk jednego sezonu, które podobnie jak w przypadku Mariusza Magiery (pamiętasz "specu"?) kompletnie nie muszą nic oznaczać.

O grze Peskovica w Portugalii się nie wypowiadam, bo jej nie widziałem, podobnie zresztą jak Ty. I dlatego w przeciwieństwie do Ciebie nie buduję na niej żadnej opinii (Ty budujesz, bo chcesz tą sprawę uwzględniać nie mając o niej kompletnie bladego pojęcia), tylko na meczach z udziałem Peskovica, które widziałem. Popełniał w nich wiele poważnych błędów, bronił słabo, nie osiągnął nic istotnego. I o tym mówię. Zresztą nawet w tej Portugalii, której tak Ci brakuje, czy Rumunii też dość szybko się na nim jak wiadomo poznali.

Samo negocjowanie z tego typu zawodnikiem już jest kompromitacją Wisły, co trzeba z przykrością zauważyć.
Nie powinno się zatrudniać piłkarzy słabych, ani tym bardziej skazywanych za korupcję. Jeśli takimi zawodnikami marketing pragnie przyciągać ludzi na stadion, to ktoś w klubie (stawiam na Zdzisia) faktycznie kolejny raz upadł na głowę. Peskovic może przynieść Wiśle jedynie szkody, szczególnie wizerunkowe.

Teqcontroller 25.01.2011 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1041022)
Peskovic może przynieść Wiśle jedynie szkody, szczególnie wizerunkowe.

...a co za tym idzie takze i finansowe.

Dla mnie to jest zasłona dymna i tyle Stan na pewno taki głupi nie jest a Cupial ma na pewno ostatnie zdanie w transferach i koniec kropka.

Czekajmy na rozwój sytuacji i nie dajmy się oszaleć.

joshi 25.01.2011 15:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1041020)
A daj mi dowód na to, że on sprzedawał te mecze po 2001, czy tam 2002 roku... Swoje już odpokutował, zrobił głupotę i chyba zrozumiał, bynajmniej nic nie piszą o jakichś późniejszych przekrętach.

A tak poza tym, to PS nie pisał, jak zatrudniali go np. w Górniku, że "bohater afery barażowej" zatrudniony w Górniku. Po prostu odgrzewają stare kotlety. Gdyby nikt Wam tego nie napisał, pewnie nawet byście o tym nie pamiętali. Przecież Wisła to drużyna innego pokroju niż jakiś tam Świt Nowy Dwór czy Szczakowianka Jaworzno. I zupełnie inne czasy. Sam mam mieszane uczucia, ale odnośnie jego wieku, czy umiejętności bramkarskich, ale napewno nie co do jego przeszłości korupcyjnej. To tak, jakby przekreślić działalność Lecha Wałęsy w latach 80' przez to, że przez 6 lat w latach 70' był tajnym współpracownikiem i więcej szkody narobił niż Peskovic za jeden głupi mecz, w którym popełnił pewnie kolosalny błąd, którego potem sam nie mógł sobie wybaczyć?

A Ty jesteś jego menadżerem kumplem czy z rodziny, że tak go bronisz? Skąd wiesz co on myśli, czy ma wyrzuty sumienia?Ja uważam za skandaliczne same negocjacje z Peskovicem, które już rzutują na wizerunek naszego Klubu. A to, że Tobie to nie przeszkadza to Twoja sprawa.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:45.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl