![]() |
Kto wie o ktorej dzis konferencja?
|
Cytat:
|
Mam takie pytanie z innej beczki..
orientuje się może ktos z Was, komu w najblizszych 2 latach kończa sie kontrakty w Wiśle? |
Kurcze a ja się zastanawiam, czy mimo wszystko to nie są wzmocnienia na jeden sezon.
Zauważcie, że większość to wypożyczenia z opcją.... Z jednej strony dobra sprawa, bo można na przestrzeni sezonu zawodników sprawdzić po każdym kątem, a z drugiej jest jakaś lampka, że za rok się skład znowu posypie... |
Cytat:
|
Cytat:
pozdr |
Wilk i Chevez w Wisle ;> ?
|
Cytat:
Jovanic Boguski Czerwiec 2014: Kirm Małecki Bunoza Garguła Czerwiec 2013: Brożek Paweł Burliga Czerwiec 2012: Łobodziński Paljić Jirsak Kowalski Czerwiec 2011: Diaz Sobolewski Singlar Cikos (wypozyczenie) Rios (wypozyczenie) Zurawski (opcja przedluzenia o rok) Grudzień 2010 Cleber Pawełek Tak to wyglada. Nie wiem jak ma sie sprawa z Maczynskim (chyba 06.12) i Piotrem Brozkiem. |
|
Marco Espostio - podstawowy zawodnik drużyn z serie B
Wygląda dosyć ciekawie |
esposito ma 30 lat i juz nie jest takim podstawowym zawodnikiem z serie B xD a poza tym nie wiadomo na jakiej dokładnie pozycji gra
|
Ławe grzał ale i tak moze byc ciekawy
|
to jest ta pozytywna neispodzianka? myslalem ze Wilk... a jest jakas konferencja o tej 9:00 czy to tylko plota?
|
Pieniadze poszly juz wczoraj, dzis jest ostatni termin zeby go zglosic wiec mysle ze zrobia wszystko zeby dzisiaj konferencja byla
|
Panowie zapiszcie sie na stronę Wisły na FB będziecie na bieżąco ze wszystkim
|
Dzisiejsze testy, moze poza Tibonim o ktorym sie mowilo, i podobno basalaj byl go ogladac, nie mozna nazwac inaczej jak łapanka stopera na ostatnia chwile.
|
Mnie bardziej przekonują zarówno Elsner jak i Chavez. Są młodsi i mogą mieć większy potencjał, a Esposito miał znikomy kontakt z serie a dużo sezonów w serie b i jeden czy dwa sezony w serie c. Jego największym plusem jest długa i regularna gra w Bari.
|
Esposito i Mendy na papierze wygladaja soldinie...
|
Nie wiem ile piłkarzy nowych bedzie , ale Kasperczak nie bedzie mial latwo ich poustawiac ze soba
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Esposito ? ten Esposito,który swego czasu był okrzyknięty najszybszym zawodnikiem serie A? czy to tylko zbieżność nazwisk ?
|
życzę Heniowi mniejszego bólu głowy niż ja mam dziś ... :/ auć... przez wczorajsze świętowanie :/ pomocy!
|
|
Cytat:
Pij dużo kefiru .!xd:D http://www.tuttocalciatori.net/Esposito_Marco Może ktoś przetłumaczyć? |
Cytat:
|
Dzisiejszy sparing zamknięty dla kibiców :/
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,81..._wojewoda.html Polskie piekiełko odsłona 24 xD Znów lech z jednym dobrym napastnikiem :p jedyna ich szansa taka, że Wichno wytrzyma już te 80 minut na murawie
|
Ten Esposito z Mantovy ,to bym sobie duzo nie obiecywal po nim
Tiboni tez w zasadzie gral w Serie B Tego Namaie Mendego wogole nie ma w skladzie Lorient na transfermarkt.de A Rok Elsner gra w jakims arabskim klubie |
Można spokojnie powiedzieć że zawodników, którzy przyjechali na testy nikt z działaczy Wisły na oczy nie widział jak grają - jeżeli prawdą jest że zimą czeka nas ofensywa transferowa w postaci klasowych piłkarzy dobrze wyselekcjonowanych przez nowy pion sportowy z dyrektorem sportowym i szefem skautów na czele to postępowanie w letnim okienku transferowym daje się zrozumieć - bez szaleństw łatamy dziury, sprowadzamy na wypożyczenie zawodników, których nikt inny nie chce etc... - teoretycznie prezentujących określony poziom...
Co do nowych nabytków na tle Litwinów prezentujących poziom środka tabeli pierwszej ligi w porywach nie trudno było dobrze się zaprezentować a i tak do momentu gdy grali pełnym składem wyglądało to słabiutko z naszej strony... Cikos jest surowy technicznie i to jest fakt - ja się dziwię że nie mając dobrych boków obrony wciąż preferujemy grę 4 obrońcami z tyłu to bardzo szybko się na nas zemści jak przyjdzie się zmierzyć z lepszym przeciwnikiem.... Rios to zawodników, który ostatnio nie grał w piłkę także to co z niego będzie czas pokarze oby był lepszy niż Chritov... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl