![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Trafna uwaga ;]
|
Nie wiem jak wy, ale ja tam dzisiaj będę za Interem ;)
Jakoś tak żal by mi było że my przez tyle lat starań gówno mamy, a oni z marszu do LM wejdą i taką kasę zgarną... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
AIK sztokholm zremisował... pamieta ktos wynik 1 meczu?
|
Cytat:
Wygral 1-0, ale i tak slaby wynik z Luksemburczykami. |
^^ a my mowimy ze Polska liga to dno...
|
Bo to dno.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Od kilku sezonów obserwuje nie tylko wyniki polskich drużyn ale też innych ekip w europie i widać że teraz na chodząco nie wygra się nawet z drużyną z San Marino. Jeszcze kilka lat temu było 20 państw na poziomie a reszta państw to była amatorszczyzna, gdy dochodziło do starć drużyn państw z pierwszej 20 z państwami poza 20 wyniki były po 5-0 a teraz to oczywiście zdarzają się takie wyniki ale rzadko, to świadczy że w państwach które do tej pory prosiły o jak najmniejszy wymiar kary poziom gry poszedł w góre. |
dobra ale Litwinow pyklyśmy na stojąco i moglismy bardziej okazale... Zresztą nigdy tak nie bylo jak mowisz: przyklad : Dinamo Tbilisi - pare lat temu tez mozna bylo dostac z byle kim... Dzis tez sie wygrywa z amatorami 5:0 i tez z nimi mozna przegrać... Ta Levadia i poprzedni sezon pucharowy przycmila nam troche rzeczywistość... Nie jest tak strasznie źle... ale pewnie tez nie jest dobrze, jest duzo do zrobienia... więc dnem bym tego nie nazywał, ja wiem ze mamy ambicje itd, ale co mają powiedzieć te wszystkie kraje pod nami w rankingu? Problem jest taki, ze jak ktos gra na chodząco to potem sie takie rzeczy dzieją jak Levadia... gdyby grali normalnie to juz w Sosnowcu bylo by 3-4:0 i po zwodach moze by była liga mistrzów, i dzis nie roztrząsalibysmy poziomu naszej ligi...
|
Co by nie mówić o stadionie Lecha, trzeba przyznać, że zajebistą akustykę mają w tym Poznaniu...
|
Areo UEFA Nie robi problemu z grą Wisły w europejskich pucharach na R22 za to chłołopaki z ZPN już tak i teraz pytanie czy IV runda też będzie na Hutniku czy znowu Wisła zawita Do Sosnowca zamiast na R22
|
oni tez graja Jabulani? bo to chyba nie murawa jest tak nierowna.. ta pilka to demon, grac nia po ziemi to samobojstwo
co do meczu, teraz widzimy co to znaczy grac u siebie na swoim stadionie.. ruch napedowy od poczatku |
Nie. Grają tą nową przeznaczoną dla ekstraklasy "pumy"...
|
Cytat:
|
Dupa jasia, co po chwile podskakuje.. to samo bylo na Litwie, Amice zycze jak najgorzej wiec nie zamierzam ich usprawiedliwiac zeby nie bylo
|
Levadia juz wygrywa Zilina tz zdobyła gola tak jak Sparta
|
Czemu Amika gra piłkami ekstraklasowymi, a my w w LE gramy Jabulani? To wszystko się kupy nie trzyma ;)
|
szczęściarze ci Azerowie, już 3 sety poznaniacy mieli, bramkarz gości jak Casillas przez te 10 minut broni.
A w jakich kolorkach przeważnie Sparta gra, bo trochę nudny ten biało-niebieski i niebiesko-biały ton na ekranie? |
Im sprzęt dostarcza puma, nam adidas
|
Jak tam drezyniarz bo nie mam dostępu do Polsatu a na komórce to justina tez nie obejrze
|
Cytat:
|
Cytat:
W ogóle nie widać tej nowej piłki pumy;/ Te duże czarne łaty to nie wiem kto wymyślił... jak ta piłka się obraca to raz większa, raz mniejsza się wydaje, ciężko się to ogląda;/ |
Do Wisły tego Złatinowa. :D
|
emailowiec chcesz wiedzieć czemu?? pytaj sie sponsorów technicznych Pumy(Lech) i Adidasa(Wisła) na pocieszenie coś mi mówi że w nagrode w następnej rundzie Wisła zagra Jabulani
|
Co na koszulkach Lecha robią te PL flagi?
|
Koniec pierwszej polowy. Z taka gra Amika nie ma zadnych szans ze Sparta Praga.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ze Spartą będą inaczej grali. Ale na razie to niech ten Inter przejdą, bo wcale nie jest miło i przyjemnie.
Gdyby nasi mieli taki wynik i taką pierwszą połowę mielibyśmy w Krakowie to chyba bym na serce odjechał o te zmarnowane setki i ściśnięty żołądek ze strachu przy tej ledwo 1 bramkowej przewadze. |
Totalnie absurdalne w tym temacie pytanie ale jest popularny a ja jestem zdesperowany )) -pomóżcie- czy może ktoś się orientuje czy jest jakas "polska" knajpa w Budapeszcie ( Węgry )))) gdzie ewentualnie mozna zobaczyc mecz Wisły ?
Odpowiedzi poprosze na priv zeby nie zasmiecac tematu . |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl