![]() |
Też bym tak chciał ale:
1.Trzeba czekać,że wyjdą jakieś kwiatki 2.Szwaby okażą się oszustami lub nie wiarygodni 3.Dopierdzielą nam taką karę,że się nie pozbieramy przez parę lat |
Cytat:
Cytat:
|
swoją drogą...dziennikarstwo lezy i kwiczy...bo prawdziwe to jest "hard work" a nie .......enie na tweeterach czy facebookach...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Coś ty taki nerwowy okresu dostałeś czy co ?
|
a Ty taki spokojny ? ważą się losy TS-u...
|
Cytat:
Wiele faktów nie pasuje do siebie i wygląda to na średnio wymyślony deal. |
Akurat M. Karoń to porządny dziennikarz. Napisał świetną biografię o Radku Kałużnym. Po co odrazu tak obrażać?
|
....a nesta jaki ty jesteś głupi.... To że napisał fajna biografie o Kaluznym musi oznaczać że to porządny dziennikarz?
Nigga please |
Cytat:
Gdybym miał to jednak zrobić w ramach wykonywania obowiązków zawodowych, zwłaszcza jako zewnętrzna obsługa prawna i od strzała zaryzykować utratę 24 milionów złotych bez dochowania wszystkich aktów staranności, w tym dokładnego sprawdzenia wiarygodności oferty i oferenta, to sorry, ale moje ubezpieczenie mogłoby nie wystarczyć na pokrycie odszkodowania, gdyby jakimś cudem okazało się, że gość miał te 40 baniek cholera wie skąd, może i z uprawy pieczarek w Donbasie... Klientowi może zwisać pochodzenie tych pieniędzy, jeśli tylko miałyby się znaleźć i tylko sprawiać pozory legalności. Czym bym się bronił potem przed sądem? Tym, że z internetu, paru wygrzebanych artykułów i przecieków na forum albo innym twitterze wynikało, że oferta była niepoważna, a mnie się nie chciało czekać aż upłynie nawet nie przewidziane umową klienta 60, ale 7 dni? |
Cytat:
Haha, ale co wy znowu chcecie od Karonia? Przecież to już zaczyna zakrawać na jakaś paranoje... facet jest dziennikarzem więc w tak gorącym okresie rywalizuje o jak najlepsze newsy. Skontaktował się z tym całym Bernatzkim, spisał dwa zdania i opublikował. Przecież to nawet nie jest korzystna dla tego Niemca wypowiedź. Że też Karonia zwerbowali :D? |
Ts z Panią Marzeną niech sie uspokoją z nerw i wyślą do TF przysłowiowe "sprawdzam". Bo TF im dalej brnie w powage tej oferty tym bardziej sra we własne okablowane gniazdo. Mereś v2 jak nic.. ci prawnicy w TF to na prawdę łebskie typy
|
ten karoń to ja nie wiem na jaki .... wrzucił to swoje wypracowanie.
|
Cytat:
Nazywasz to, co zrobił p. red. Karoń "dziennikarstwem", a efekt jego pracy "wywiadem"? Czytaj sobie, jakie media chcesz, nic mi do tego. Ale ja np. wymagam od dziennikarzy większej rzetelności i rozeznania w temacie, wtedy wiem, że czytając ich artykuły, jestem lepiej poinformowany. Od wywiadu wymagam natomiast jakiejś myśli przewodniej. Zamysłu, który wyrażony byłby w układzie pytań i odpowiedzi układających się w wątek. To, co opublikowano na stronie tvp.pl to jest rozmówka, wymiana dwóch zdań (które note bene nie wnoszą do stanu wiedzy nic nowego, a zapowiadane były jako bomba). To się ma tak do wywiadu jak pojedynczy news z PAPu sprzed dwóch tygodni do artykułu w gazecie. |
Przede wszystkim ta wiadomość osiągnęła jeden cel. Kibice znowu zostali podzieleni na dwa obozy.
Cytat:
Cytat:
|
Ja pierdyle to jeszcze są osoby na forum które wierzą ze biznesmeny się zjawia ? O matko i córko
|
Cytat:
A nie takie pierdy. A mój post dotyczył sugestii Czerepacha, a nie tego wywiadziku, który oczywistym jest, że jest denny. Całe dziennikarstwo leży. I ta sprawa to dobitnie pokazuje. |
Cytat:
|
Takich dziennikarzy mamy ogarniętych ze jak była konferencja TS to pytania jak by za kare zadawali zero przygotowania dno dna .
|
Już więcej nowości jest na krakowskiej Wyborczej
Cytat:
|
Cytat:
|
Hej, jestem tu nowy... powiem tyle, jutro lub w poniedziałek będzie GRUBO.
Pamiętacie wyjazdy Smudy na Zarabie do Bossa i negocjacje w zaciszu chłodnego pokoju przy buteleczce? To teraz, taki tam sobie, się dzieje, taka tam imprezka, rozmówiki przy wódeczce i sushi... po hehmiecku. Takie tam, info. Niesprawdzone, ale pewne. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nowy artykuł redaktora Bialonskiego na Interii :D
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...an,nId,2422201 |
Cytat:
Nawet jeżeli gość nie jest do końca profesjonalny, to i tak takie pesymistyczne artykuły są warte więcej niż lanie wody Janeksa i Migi, według mnie przynajmniej. |
Piszesz o kolesiu który całą swoją wiedzę czerpał z fake konta na Twitterze. Wszyscy mu pisali że to fake ale on dalej cytował kolesia.
|
nie jest pesymistyczny, jest racjonalny
|
A nawet optymistyczny.
|
O Boże pan Bialonski racjonalny. "Czy Joerg Loeser już przyjechał?", "Kiedy Loeser przyjedzie i.wykupi Wisłę" - dociekają na forach kibice.
Widać czyta to forum bardzo często :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
To już jego drugi tekst utrzymany w podobnym tonie. Jestem zszokowany.
|
Pal licho jego inną działalność - bo nie śledze - ale ten artykuł jest ok
|
janexxx się skończył! Prawdziwe info tylko u eWiślaka!
|
Cytat:
|
Tymi Niemcami dupcy przekrętem juz na kilometr. Tweety Dukata jednoznacznie o tym świadczą, a nawet ostatnie oświadczenie TF jakieś takie niemrawe było... Może kolarz za tym stoi i znalazł sobie ziomków w niemczech?
|
Poczytajcie sobie wpisy D. Dukata:
https://twitter.com/DamianDukat/with_replies Wygląda na to, że to wszystko lipa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl