![]() |
Wszyscy źli ,ze wszystkich śmiech ale przyjdzie ostatni weekend lutego wyjdą ci sami piłkarze na ligowe boiska i znowu będą Bogami,oh ah Patryś Małecki i reszta.Nie wiem czego wy się spodziewaliście że będą grać jak Barcelona? Przecież to jest zbieranina(przepraszam za słowo) ludzi którzy grają ze sobą po raz pierwszy w takim składzie,no i proponuje teraz wyjechać z mroźnej Polski gdzieś w ciepłe rejony i zapierdzielać cały czas na wysokich obrotach,nie da się organizmu nie oszukasz.
Co do oceny meczu to na plus mimo wszystko Glik i Mierzejewski,a nie Mierzejewski nie może być dobry bo jest z Cracovii.., na minus sędzia,no ale tolerancja wobec czarnego udzieliła się i komentatorowi pod sam koniec gdy powiedział że sędziemu trzeba po prostu wybaczyć. |
Poziom meczu żenujący, Lewandowski i Małecki jak gwiazdorzy.
|
Wszystkie bramki, plik bez hasła
Kod:
http://hotfile.com/dl/25030170/155eea6/2010-01-20_Tajlandia-Polska_1-3.zip.html |
komentator moim zdanie powinien skupić się głównie na komentowaniu . Niektórzy zdecydowanie za dużo oceniają to piłkarzy, to zespół , przez co potrafią rozkojarzyć a przy tym sugerują (trudno odsiać póżniej te głupoty ).
Dla mnie to jest dobry trening aby przy ich zrzędzeniu zachowac spokój i oglądać mecz . Te mecze są o tyle dobre że Smuda przejży kadre B,C ,bo tak poza tym to niewiele one znaczą . Ja tak czy inaczej zawsze oglądam mecze Polski bo po prostu lubie . |
co za kiepy tam sedziuja z tym Singaporem to w szoku
Pawełek = Przyrowski żal tvp my nie mamy obroncow. no nie mamy. |
komentator dostosował się do poziomu tego turnieju...
|
dobrze że nie kupiliśmy Sadloka i Glika toż to drewienko że ho ho
a co grają to szkoda słów hehe |
ale sa jaja
niedowiary co mamy słabą kadre |
Pamiętajmy że wszyscy nasi piłkarze są jeszcze przed okresem przygotowawczym stąd być może te ogólnie złe wrażenia?
|
Dajcie spokój naszym, przerwali im gre w PES-a, Smuda kazał im wyjść na boisko a biednym się nie chce, dziewczyny daleko w Polsce, brak galerii handlowych po co biegać ? nie ma motywacji. Dobrze że niezapomnieli wziąść z Polski żelu do włosów bo głupio by sie prezentowali w TV. Po meczu już koniec zgrupowania wieczorem będą mogli porzucać ananasami w okna
|
Cytat:
|
Zal jak się słyszy jakiegoś chłopca, który mówi w studio ,że Glikiek interesują się zespoły z Anglii:) a Jodłowiec miał ofertę z Napoli. Jakieś mimimum przyzwoitości,bo o rzetelności nie ma co mówić.
|
Nowak zmarnowal juz dwie setki w tej polowie.
|
haha Pietia prawą nogą...ale ten przeciwnik mocny
|
Widac Mały jest w formie.:D
|
Malecki pudlo sezonu ;)... z 3m i pilka nad poprzeczka :D. Ale to przeciez jego poczatki w kadrze, poza tym poczatek okresu przygotowawczego. Gleszych wnioskow nie nalezy wyciagac.
|
Wiesz 8mln Euro(Lewandowski) by sobie zapewne nogę przy tym strzale złamał więc nie jest źle :P
|
Noi Mały strzelił bramę chyba chciał dośrodkować ale liczy sie że strzelił :D
|
Ten Tomasz Nowak to rezerwowy Polonii Bytom :D? Widac, widac...braki w technice porazajace...
Smuda fajnych pilkarzy powoluje ;). Nie ogladalem pierwszej polowy, ale po drugiej, to mozna smialo stwierdzic, ze Singapur mialby problemy w naszej IV lidze...to amatorzy tam graja? |
Czy tez wyjazd cos potwierdzil? Chyba tylko to ze slabi zawodnicy sa jeszcze slabsi.
|
Szkoda że nie wpuścili Mariusza :) Wtedy każdy Wiślak miałby gola na koncie w tym meczu :)
|
Komentarz o 1B i meczu z nią na Ursynowie mnie zmiażdżył:rotfl:
|
Gra Małeckiego woła o pomstę do nieba. Jemu nic , kompletnie nic nie wychodziło. Nie strzelił chyba z metra do pustej bramki, nawet lekkie dośrodkowanie z boku pola karnego mu nie wyszło dzięki czemu strzelił bramkę , kilka razy podął do przeciwnika , czasami nie wiedział co zrobić z piłką nawet raz przeszkodził Pietii w dojściu do piłki, sam Piotrek Brożek miał do małego kilka razy spore pretensje że ten mu źle podał albo nawet nie podał i w ogóle porażka. Nawet piłkarz Mistrza Polski bez przygotowania powinien coś sobą reprezentować, chyba że nie wytrzymał "presji" :D Jak się nie poprawi to czego go ława w Wiśle, nic więcej .
|
Razi mnie ta nonszalancja w grze naszych reprezentantów.
To piętka, to jakieś dziwne zagrania, jakby byli mistrzami świata. Smuda powinien przywrócić ich na ziemie... |
Nie rozumiem narzekania.
Czy wy naprawde sie spodziewaliście, że zbieranina kopaczy z polskiej ligi, oderwana w środku zimy od PESa(jak ktoś to ładnie ujął wcześniej) zagra tu pare piłek z klepki, zaprezentuje kombinacyjne akcje itp? Że Małecki, który w szczycie formy nie potrafi przyjąc dobrze piłki teraz będzie czarował jak Messi? Tosik, Sadlok, Nowak jeden z drugim, itp itd zagrali tak jak umieją, czyli słabo. Nie widzę powodów do narzekania, wszak cały turniej przebiegł planowo! Bęcki od w miare rozgarniętych Duńczyków, wygrane z amatorami. Poziom przewidywalny, wyniki oczywiste, wystarczyło sobie poprostu nie robić nadziei na jakieś przejawy wirtuozerii. |
Co Wy narzekacie, przed strzeleniem bramki przez Piotrka Brożka wymieniliśmy więcej podań jak Barcelona :-D
|
może jestem mało obiektywny, ale wg mnie najlepszym zawodnikiem na placu był Maciej Iwański.
|
Wy tak na poważnie grą reprezentacji się przejmujecie he, he, he. Czy tak z nudów bo liga nie gra ? :)
|
Polska - Singapur 6-1 (2010.01.23)
Wszystkie bramki w 1 pliku, bez hasła Kod:
http://hotfile.com/dl/25437615/b3c1031/2010-01-23_Polska-Singapur_6-1.zip.html |
Cytat:
Szukac dalej. |
Ostatnie 10 minut meczu nadawałoby się na kasetę "futbolowe jaja"...
|
Też właśnie końcówkę widziałem i obrona Singapuru skojarzyła mi się z tym filmikiem http://www.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4 :D
|
Czyli mecz 'kupiony' :)
|
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html - jesli to jest prawda, to kolejne kompromitujace zachowanie ze strony Smudy, a to dopiero kilka miesiiecy pracy... Cos mi sie wydaje, ze Franciszek nie doczeka do EURO.
|
Bardzo dobrze Smuda zrobil, drugi raz juz nas nie zaprosza na to gowno.
|
Cytat:
|
Oczywiscie.
Reprezentujac kraj reprezentuje kazdego Polaka. Zachował sie jak burak, bo jest burak. tyle. na takie tajlandzkie turniejej, to powinni w znacznikach biegać, bez NIKE, orzełków, herbów ani czegokolwiek co moglo by oznaczac, ze ta przypadkowa zbieranina ludzi nazywa sie REPREZENTACJA |
Smuda jedzie do Polańskiego.
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,75...lanskiego.html |
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,R...wiadomosc.html
Dla reprezentacji Polski i nie tylko to bardzo wazna wiadomosc. Kto wie czy to nie jest pierwsza udana rzecz jaka zrobil PZPN w ciagu ostatnich 15 lat. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl