![]() |
Witajcie, mam takie pytanie/sugestie do właścicieli/moderatorów/administratorów strony TWSD.
Chyba większość się ze mną zgodzi, że jest to prawdopodobnie najlepsza Wiślacka strona, funkcjonuje od dłuższego czasu i posiada dobrze rozbudowane forum. Ale dziś z ciekawości sprawdziłem sobie różne zakładki/odnośniki z głównej strony, pamiętając o tym, że kilka lat temu po zmianach na stronie w wielu miejscach można było znaleźć napisy: Strona w przygotowaniu PRZEPRASZAMY I właśnie w tym problem. Myśl, że bez problemu znalazłoby się wiele osób, które chętnie pomogłoby w uzupełnieniu tych braków. Tą stronę można jeszcze trochę dopieścić, tak aby kibic Wisły znalazł tu jak najwięcej informacji ;). Po kolei: u góry strony mamy kolejne zakładki, które nie są opracowane:
P.S. Nie znam się w ogóle na wszystkich sprawach związanych z prowadzeniem strony, więc jeśli te braki są wynikiem jakiegoś problemu, którego nie da się rozwiązać, czy coś innego stoi na przeszkodzie, to z góry przepraszam ;) |
|
JuŻ nie ma gada
|
Można zmienić tytuł tematu na "Typer - Generalka" bez konkretnego sezonu.
Będę tam umieszczał podsumowania typera. http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8225 |
|
będzie możliwość dodanie forum do aplikacji Tapatalk? bardzo ułatwia i usprawnia przeglądanie for internetowych na sprzęcie z androidem, co raz więcej for dodaje tę opcję.
|
Problem z wejściem w prywatne wiadomości,komunikat database error.
|
f-cuda = b-c-w-k = kolejne wcielenie pcpcpc czy jak tam mu było
|
Cytat:
Dziękujemy za pomoc. |
Może mi ktoś pomóc z tym podpisem pod postami? Siedzę nad tym od rana i nic nie mogę zrobić. Jeśli mam wczytać plik z komputera o rozmiarze 19,5 kb lub 100x500 pikseli to wychodzi mikroskopijny. A gdy chcę wrzucić linka do "option 1" to od którego momentu go wkleic w to okno? (Mój link to http://zapodaj.net/b05eb4e9bb2d9.jpg.html)
|
Sprawdź teraz.( napisz posta)
|
Jest OK chyba.
|
Widzę, że działa. W razie jakiś pytań/ problemów związanych z forum zapraszamy do tematu. Postaramy się pomóc.
Pozdrawiam. |
Ja mam takie pytanie z jakiego powodu nie dziala mi Shoutbox w Operze w Chrome i Firefox wszystko elegancko dziala a tu pisze ze sie wczytuje i nic sie nie dzieje. Jakiejs wtyczki brakuje?
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=1284707
Obejmijcie swoim "patronatem" ten temat, bo miarka się chyba przebrała. Najpierw obrażali się w politycznym, to teraz zawistne gnidy wyzywają ludzi od komuchów po innych tematach. PS Zalinkowałem przypadkiem do konkretnego posta, ale chodzi mi o całokształt wypowiedzi w tym temacie ;) PS2 Nie jest, ale nie mam zamiaru wam słodzić, bo jesteście wszami pierwszego sortu. Pozdrawiam oschle. |
Cytat:
Natomiast określenie "zawistne gnidy" jest hmmm neutralne?:neutral: Cytat:
"12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów" |
Cytat:
|
Cytat:
Aktualizowałeś może jave? |
Czy po każdym meczu przez tyle dni musi wisiec na głównej stronie forum relacja z zakonczonego meczu? Utrudnia to przegladanie forum, a w dodatku patrzac na te ostatnie wyniki to w ogole sie odechciewa..
|
zamknij ją sobie tym znaczkiem w prawym rogu ^
|
|
Mam pytanie: czy pomawianie ultrasów czy SKWK o defraudowanie pieniędzy ze zbiórek mieści się jeszcze w rozumieniu wolności słowa na tym forum? Czy takie mendy będą tolerowane?
Ja wszystko rozumiem, ale sugerowanie kradzieży pieniędzy bez jakichkolwiek dowodów to już chyba przekroczenie granicy przyzwoitości? Post. |
Cytat:
Nie będą tolerowane, przynajmniej za mojej kadencji. Temat został już wczoraj wyczyszczony z prowokacyjnych wpisów i pomówień. |
Cytat:
|
Cytat:
idź na Onet :lol: |
Cytat:
Cytat:
wiślak czym ty się przejmujesz ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Te fragmenty zostały skasowane. Głupoty czy bzdury (według jednych) czy mądrości (według drugich) każdy pisać może. Niezależnie od opcji politycznej. Oszczerstwo trzeba udowodnić. Natomiast wzajemne obrażanie się podlega pod pkt 12 Regulaminu, ktory wszyscy zaakceptowali: Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum. oraz pod pkt 14 Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (piłkarza, trenera, działacza, sędziego, polityka, moderatora etc...) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą W niedzielę ostrzegawczego bana za obrażanie innych dostali qqxlan i wislak68. Co ciekawe qqxlan oskarża mnie, że nie zbanowałem na dłużej wislaka68 za wyzwiska, bo jestem z tej samej opcji co wislak68. Inni (wislak68 i Drozd) oskarżają mnie, że jestem jak moderator na Onecie bo dałem 1-dniowego bana za wyzwiska wislakowi68. Moderator jest z każdej strony bity. Chyba że się nie wtrąca. Ale wtedy przestaje być modem. Teraz wislak68 obraził się za 1-dniowy odpoczynek. Na drugi raz za obrażanie będzie jak w pkt 12 - dożywotnie wykluczenie. Przynajmniej nie będzie nacisków z jednej strony (dowal mu dłuższego bana) czy z drugiej (co nie mogę idioty nazwać idiotą?) |
Ok bez niepotrzebnych emocji :), sędzia zawsze dostaje z każdej strony, zwłaszcza obiektywny ;).
Jednak, z jednej strony sędzia nie interweniuje gdy ktoś coś bredzi, bo tak można, a dziwi się i represjonuje reakcje bredzeniem wywołane. Nieprzesadnie ostre zresztą. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl