![]() |
Cytat:
|
Colin dobrze prawisz atmosfera w na treningu w szatni podczas meczu jest wazna gdy znajdzie sie dwoch takich pokroju Małego ktorzy zamiast pomoc nowemu koledze wytłumaczyc spokojnie to machaja łapami zjesc Cie chca wzrokiem to pozniej gra wyglada jak w reprze trójkolorowych.
|
Jak dalej będzie takie szaleństwo transferowe to taki Łobodziński może nie zmieścić się do meczowej 18, to samo Kirm. Generalnie wydaje mi się, że Pi. Brożek zostanie przesunięty do obrony(a szkoda) bo nie po to kontraktowani są nowi gracze żeby siedzieć na ławce. Na obecną chwile na lewej pomocy mamy 3 grajków z czego 2 solidnych i jeden przy którym należy postawić znak (?) .
|
Colin dobrze prawisz atmosfera w na treningu w szatni podczas meczu jest wazna gdy znajdzie sie dwoch takich pokroju Małego ktorzy zamiast pomoc nowemu koledze wytłumaczyc spokojnie to machaja łapami zjesc Cie chca wzrokiem to pozniej gra wyglada jak w reprze trójkolorowych.
|
Coś się podwójnie wysłało
|
Az ciezko w to wszystko uwierzyc :-) bedziemy miec sklad z calego swiata :-)
Teraz przydalby sie jeszcze jakis mocny strategiczny sponsor. |
Spokojnie, ocenimynowych pilkarzy w lidze, na tle lepszego przeciwnika, a nie ogorkow prezentujacych poziom III-ligowy. Bardzo cieszy, ze transfery sa, ale jaka niosa ze soba wartosc sportowa...zobaczymy(na papierze jedni wygladaja fajnie, inni slabo).
P.S - Martwi, ze niektorych wypozyczamy(sprawia to wrazenie, ze nikt ich wczesniej nie ogladal), bo jesli sie sprawdza, to moze sie skonczyc jak z Alvarezem. |
Cytat:
|
jak dla mnie powinni sprzedac maleckiego jak najszybciej, jest duza konkurencja w przodzie nie potrzeba go, jak ma fochowac i drzec ryja to z calym szacunkiem ale ja go nie chce w Wisle a szkoda bo na niego mocno kiedys liczylem.
|
Najwaziejsze jest to, ze w koncu w klubie dochodzi do transferow. Teraz bedzie jeszcze ciekawsza rywalizacja o miejsc w składzie. Gdybysmy tak byli aktywni na rynku transferowym rok temu juz wtedy moze mielibysmy faze grupowa LM. No nic, trzeba poszukac szansy w LE i w nadchodzacym sezonie.
|
Ten Nemaie Mendy to wygląda trochę jak taran. Ja bym takiego "pudziana" w ciemnej uliczce nie chciał spotkać.http://www.transfermarkt.de/bilder/s...158_2009_1.jpg
Byłoby dobrze, gdyby oprócz tych... gabarytów był jeszcze szybki i zwrotny... |
Do h... pana to nie jest temat odnośnie meczy, piłkarzy, tego jak ktoś zagrał w dzisiejszym meczu. Jak są transfery i nie ma na co narzekać to znaleźliście sobie nową zabawę, brawo.
Wracając do tematu. Nie wiem dlaczego Wiśle tak się spieszy z podpisaniem tego Mendy'ego. Chłopak ponoc młody, ma warunki, ale w Lorient nie zagrał ani jednego meczu, ani jednego. Doświadczenie znikome, większa zagadka niż Bunoza. Oczywiście nie jestem malkontentem, ale realistą. Jeśli zdecydują się jednak na podpisanie go, to będę trzymał kciuki żeby się sprawdził. |
Cytat:
|
Taki Manuel Arboleda wysoki, barczasty, umiesniony a daje sobie rade całkiem przyzwoicie :P
|
Cytat:
|
Cytat:
http://eurorivals.net/players/namaie-mendy:lorient.html http://eurorivals.net/images/players...ie-mendy-0.jpg czyli ten Mendy zmienil kolor skory, tak? |
Cieszę się, że po paru "chudych" transferowo latach znowu zaczęło się coś dziać.
Mam nadzieję, że postawione tezy przez Markusa odejdą w niepamięć (wieczną). Boję się natomiast jednego, że przez inwestora, miasto prezydenta itd wszystkie palny pójdą w łeb, bo gra na Hutniku z Azerami (jak dla mnie wymagający rywal) będzie DUŻO trudniejsza niż na R22! Na R22 Wisła grała zawsze w 12, jak sędzia normalny to czasem w 13! |
na forum wszyscy są zgodni, na trybunach (sektor 1,4) też, a skwk ... skandowało po meczu "Patryk Małecki"
Żenada. Pojęcie "mieć znajomości" zyskało dla mnie zupełnie nowy, wiślacki wymiar Żeby nie było offtopu. Transfer Małeckiego? Powinien ocenić Kasperczak, czy Patryk po zjebce faktycznie poszedł po rozum do głowy czy zagrał żeby uniknąć kary. Jak dalej ma cwaniakować to w "mojej" Wiśle nie ma dla niego miejsca. Zwłaszcza, że nasi działacze poszaleli i trwa transferowy huragan :) |
Cytat:
Także on raczej na testy sportowe przyjechał. |
Cytat:
Wdzisiejszym sparingu mozna wyroznic Cikosa z defensywy, reszty nie ma co oceniac bo rywal byl slaby i to w 10, a i tak nikt nie pokazal nic nadzwyczajnego. Na minus zaprezentowal sie napewno Gargula, Boguski i Pawel Brozek. dalej mamy braki na lewej obronie, srodku obrony, obu flankach, i srodku pomocy(ofensywny), atak zobaczymy bo paru do nas doszlo. |
wiem ze kazdy ma swoje zdanie ale poczekajcie jeszcze z Malym dajcie mu szanse jest przeciez mlody wszyscy pisza ze rozbija atmosfere w druzynie mnie sie wydaje ze nie jest az tak zle, jak cos wiecej powie to zaloze sie ze Sobol z Żurawiem i Brozkami szybko sprowadza go do parteru:) niegrzeczni pilkarze tez sa potrzebi to jest zycie niebedzie zawsze pieknie i kolorowo !!! ja osobiscie wierze ze Maly sie ogarnie i jeszcze bedzie z niego duzy pozytek.
|
Brakuje tego ogranego, doświadczonego obrońcy, żeby Bunoza i ew. Mendy się uczyli, jak w przypadku Marcelo. Obrona całkiem nowa, może to i plusik, że nie trzeba uczyć grać 2 defensorów tylko od razu wszystkich
|
Cytat:
Tam w sumie wszystkie informacje się zgadzają (Lorient, zakończył kontrakt itd), a innego Nemaie już nie mają:P Któraś ze stron musiała podać złą fotkę. Poza tym, miał imponować warunkami fizycznymi, więc chyba jednak moja wersja jest prawdziwa. :P PS: Podobno Mendy był na trybunach dzisiaj. Może ktoś, kto był na meczu widział jednego z tych dwóch panów na zdjęciu? :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie martwi sytuacja w której wszystkich wypożyczamy, z jednej strony dobrze- wiadomo, ale jak oni się rozwiną a Wisły nie będzie stać na ich wykup to będzie smutno. Na razie jest ok, zobaczymy co dalej.
|
Cytat:
|
Taa, Małecki poszedl po rozum..Gosc wyszedl na rozgrzewke po przerwie, w czasie gdy Jirsak,Łobo i Kirm sie rozgrzewali on podpierajac bande ogladal sobie mecz i tak ogladal podparty do 71 min po czym przywolany przez kogos ze sztabu pobiegl pod lawke i z marszu wszedl na boisko!Dziekuje za takiego profesjonaliste!Jak ktos tyle daje za niego to wcisnac go do tej Turcji bez zastanowienia!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl