![]() |
Boże mam nadzieję, że to jakieś żarty z tym Peskoviciem... jeżeli dojdzie do skutku to będzie najgorszym transferem w tym okienku... nie wiem czyj to pomysł, ale jeżeli ktoś myśli, że ten emeryt wzmocni pozycję bramkarza to się grubo myli....
|
Pesković słabszy od Pawełka na pewno nie będzie.
|
Jakość ostatnich transferów spowodował, że niektórym się w dupkach poprzewracało.
Dla mnie ściągniecie Peskovica jest swietnym ruchem. Nie oszukujmy się ten ruch jasno wskazuje, że docelowo naszym podstawowym bramkarzem bedzie Milan. Potrzebowaliśmy solidnego zmiennika a takim niewatpliwie jest Peskovic. Co do udziału Słowaka w korupcji to się nie wypowiadam, bo nie znam sprawy. Mógłby ktoś podać kilka informacji na ten temat? Ja znalazłem wywiad z Peskovicem (http://www.goalkeeper.pl/wiadomosci/...cic,15176.html), który sugeruje, że on w tym wszystkim nie brał udziału. Podkreślam nie znam sprawy, więc mogę się mylić. |
Peskovic w Niemczech dostałby dożywotnią dyskwalifikacje. Swoją drogą ściąganie takiego piłkarza to działanie godzące w wizerunek Wisły Kraków. A co do jego klasy sportowej to Boris rozegrał 6 spotkań przez ostatnie 1,5 sezonu...
|
Cytat:
|
http://www.futbol.pl/artykul/99691.html
Jesli to prawda to to bedzie Epic Fail w wykonaniu naszego zarzadu. Ale to pewnie zaslona dymna Stasiu by chyba takiego zawodnika nie sciagnal. |
Panowie i Panie , na stronie głównej Wisly nic nie wspominaja , że Peskovic ma w ogóle przyleciec na testy , wiec moze to byc zaslona dymna. Bo z wypowiedzi Stana ma to byc bramkarz doswiadczony ale grajacy w rodzimej lidze ktora jest na wysoki poziomie . !!! a On jest bez klubu ...
|
Czy Cvetan , Maor i Kew podpisali już czy nie? Bo póki co to na oficjalnej żadnych konkretów nie ma!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Od kiedy to czwartorzędna strona o Wiśle jest wykładnikiem kogo testujemy, a kogo nie? Nie ma informacji o testach na oficjalnej więc są to spekulacje. Równie dobrze każdy z nas może takie strony zakładać i pisać tam niestworzone historie o tym kogo Wisła ma na celowniku. O takim szmatławcu jak Futbol.pl gorszym jakościowo nawet od PS-a nie warto wspominać. Cytat:
|
Musicie przyznać ,że jakby te transfery wszystkie doszły do skutku to mielibyśmy powody do satysfakcji. Po raz pierwszy od lat jestem jakoś dziwnie spokojny.
|
Peskovic to świetny ruch. Zbierając do kupy Pawełka, Kurtę i Jovanica, nie wyjdzie nawet połowa tak solidnego bramkarza. Brawo zarząd :)
|
Cytat:
Faktycznie, w takiej sytuacji należałoby się cieszyć z podpisania jakiegokolwiek zawodnika mającego dwie proste nogi i umiejącego biegać. Być może Pesković spełnia te kryteria, choć nie wiem w jakiej jest teraz formie. Przypominam: na razie Genkow, Melikson i Jaliens są w Krakowie, ale kontraktów nie podpisali. Więc transferów na razie nie ma. Owszem, mamy nadzieję że dojdą do skutku - ale to tylko nadzieja, a wiemy czyją jest ona matką. |
Cytat:
|
Cytat:
Każdy z tych zawodników ma już podpisane kontrakty . W tym momencie to czy wejdą one w życie zależy od wyników testów medycznych. |
jak można brac bramkarza który przez 6 miesiecy nie grał w piłke?? mam nadzieje ze to kit z tym peskovicem całym bo to bedzie mega głupota... chłop ma 34 lata i kontrakt na 1.5roku ma dostac:(
|
Daje sobie głowe uciąć, że Peskovic to pomysł Kapki :lol:
|
Szczerze mówiąc , aż takiego '' mega transferu'' się nie spodziewałem.
P.S : Chociaż tyle, że nie Cabaj :D |
Pesković to poroniona decyzja ! oby to nie był on :(
|
Przyjście jakiegokolwiek bramkarza, czy to będzie Peskovic czy ktoś inny oznacza, że Maaskant za grosz nie ufa Jovanicovi i że na niego stawiał nie będzie.
Czyli jest to - z punktu widzenia sztabu trenerskiego - niewypał transferowy. Ciekawe czy prawdziwe jest zainteresowanie nim ze strony Twente, o którym wspominał w jednym z wywiadów. Być może w tej chwili jeszcze byłaby szansa go sprzedać tak, żeby w jakiejś części zminimalizować straty z tego transferu. Po kolejnej rundzie na ławce cena z pewnością nie urośnie... |
Oprócz bardzo dobrych transferów, które mają być, czyli Meliksona i Jaliensa, dobrego Genkowa, musi być niewypał, czyli Pesković. Wolałbym postawić na młodego Kurto niż na starego handlarza meczami, który dawno nie grał. Cupiał nie cierpi korupcji, a takiego zawodnika bierze. Dziwne.
|
KOALIK masz racje bo robi się podobnie jak wtedy gdy ściągali Juszczyka.. to już lepiej zebrać tę kasę i na Dudka postawić :D
|
Cytat:
Nie jestem wstanie zrozumieć że tyle lat pozycja bramkarza jest lekceważona w tym klubie. Także trzeba będzie podziękować Zdzichowi Kapce, że prawdopodobnie będziemy grać bez bramkarza. |
Wisła nigdy nie miała jakiś bardzo dobrych bramkarzy co najwyżej solidnych czasami...
|
Nie rozumiem czemu aż tak bardzo narzekacie.
Padło w tym temacie i s-f kilka głośnych nazwisk, np. Coupet, Hildebrand, Moreira czy Dudek, do tego doszły negocjacje z Jaliens-em i co niektórych zamarzył się pewnie Casillas na bramce. Jak na nasze możliwosci Peskovic jest bardzo dobrym kandydatem. Może niektórzy nie kojarzą go i mylą z bratem, ale Boris ma naprawdę całkiem spore umiejętności bramkarskie. Nie bez powodu został uznany najlepszym graczem ligi portugalskiej. Poza tym zostaje jeszcze Jovanic, który może w końcu pokaże na co go stać. Jeśli uda się podpisać tę czwórkę, o której wszyscy piszą to będziemy mogli uznać okienko za niezwykle udane. |
Cytat:
Jak jednak wytłumaczysz fakt, że zarówno oficjalna strona Hapoelu jak i AZ Alkmaar podały informację, że Melikson i Jaliens są naszymi zawodnikami? Co jest bardziej prawdopodbne, obie strony pośpieszyły się z tymi newsami czy to może Wisła mimo podpisania kontraktu czeka z ogloszeniem transferów do momentu uzyskania wyników badań medycznych? Sądze, że poprzedni pracodawcy wyżej wymienionych piłkarzy wiedzą jaki jest stan zdrowia ich byłych podopiecznych i założyły, że badania przejdą. Z analogiczną sytuacją mamy do czynienia w sprawie Genkova. Zważywszy na to wszystko możemy dalej udawać, że sprawa transferów nie jest do końca przesądzona, ale moim zdaniem taka postawa to zwykłe asekuranctwo. Druga sprawa Peskovic. Jeżeli dla Ciebie bramkarz, który dwa lata temu został wybrany najlepszym zawodnikiem ligi portugalskiej jest za słaby aby być rezerwowym bramkarzem Wisły, to wybacz, ale moim zdaniem masz zbyt wygórowane oczekiwania. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W zeszłym tygodniu mówił o Kurto (Kurcie? to sie w ogóle odmienia? :) ), że jest to utalentowany ale również młody i niedoświadczony bramkarz. |
Co Wy tak płaczecie?
Może Maaskant uznał, że Jovanić jest w stanie z powodzeniem grać w pierwszym składzie, ale potrzebna mu jest rywalizajca. Dla mnie Pesković to niegłupia opcja jako konkurencja dla Serba i młodego Kurto. Wiek nie ma takiego znaczenia w przypadku bramkarza. A może będzie bronił jak w Portugalii? Jak się nie sprawdzi, to odejdzie. Mało finansowo stracimy. |
Tak naprawdę wszyscy krytykują Peskovicia, bo pamiętają tylko jego grę z Ekstraklasy, a w szczególności bramkę w meczu Górnik - Wisła (Jasiu Paulista :D). Nic nie wiecie o tym jaką dyspozycje prezentował po wyjeździe z Polski. Sam nie wiem, dlatego nie oceniam go po tym co było.
Widać jacy są niektórzy z tego forum... Błędów Pawełka nikt nie wypominał tylko większość była za tym, aby dać mu nowy kontrakt, bo obronił parę strzałów w niego w poprzedniej rundzie. Z Peskoviciem jest odwrotnie... Jedyne co mnie zastanawia, to tak naprawdę to czy on przychodzi aby stać się numerem jeden, czy być rezerwowym. |
Cytat:
A jak czytam że wybrali Peskovica bo jest tani to mnie krew zalewa. Według mnie Zdzichu Kapka macza w tym palce. |
To nie ma znaczenia, czy on jest dobry, czy słaby, czy stary, czy młody, czy ogór czy marchewka. Za piłkarską korupcję dźwignia mu na ryj i od Wisły daleko!
|
Pesković nie jest emerytem , bo jak na bramkarza jest wieku dobrym , a tak w ogóle , kto napisał , że jest słaby od razu widać , że wam się w dupach poprzewracało od kilku niezłych transferów , które nie są dopięte na ostatni guzik , więc panowie trochę luzu i będzie super.O mistrza się nie przejmuje tylko o cymbałów , którzy masowo zaczną popełniać samobójstwa jak transfery nie dojdą do celu , a Wisła spadnie do 1-ligi.
|
Peskovic jest myśle szykowany na żelaznego rezerwowego,pierwszym bramkarzem będzie Jovanic.Czesto tak jest że drugi bramkarz do doświadczony zawodnik 35-37 letni.
|
NIE DLA SPRZEDAWCZYKA
jakkolwiek by się nie nazywał |
Cytat:
Własnie dwa lata temu!! a przez ostatnie pół roku nie grał! nie kupuje sie bramkarze bez ogrania... chłop bedzie musiał nadrobić zaległości a poza tym Jovanić sezon temu był najlepszym bramkarzem Serbskiej ligi chyba? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
A o co chodzi z tą jego korupcją? Bo wszyscy o tym piszą, a ja nie bardzo wiem o co chodzi.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl