![]() |
|
I co teraz będzie z bezpieczeństwem narodowym Wielkiej Brytanii?
Cytat:
|
A co ma byc?
|
Według pewnie większości Anglików czarny scenariusz to:
- Francuzi odetną Anglię od Europy. Czyli kupią i zamkną tunel. - Podwyższą ceny, żeby biedni Anglicy nie mogli podróżować. - Na pewno ktoś straci miejsca pracy - Wyprzedaż majątku narodowego obcemu kapitałowi! :) Edit: wieśniak842: To teraz będą mogli odciąć w 2 miejschach! :D http://pikio.pl/koniec-twojego-ruchu...edzeniu-klubu/ Cóż za wiadomość! :) Tylko na kogo teraz pedały będą głosować? |
Tunel ma przeciez dwa konce:D Jak Francuzi by chcieli cos odcinac to i tak by to zrobili po swojej stronie bez wzgledu na to kto te 40 procent udzialow w Eurostarze posiada. Calkiem mozliwe, ze wlasnie z takiego zalozenia wyszedl brytyjski rzad bo po tej sprzedazy przynajmniej nic nie straca w takim wypadku, ba nawet zyskali.
|
Cytat:
Gdyby Wielka Brytania leżała między Niemcami i Rosją a tunel wychodził w stronę jednego z tych krajów np. Rosji to nie doszło by do takiej transakcji. Zresztą wystarczy zobaczyć wypowiedx Camerona na temat sprzedazy niemieckiej firmy DEA rosyjskiemu oligarchowi, która posiada złoża blisko granic GB. I okazuje się, ze pomimo praw własności GB nie zamierza udostępnić tej firmie tych działek. Jaja, nie? Nie wiem jak to zrobią ale oficjalnie zapowiedział premier GB, ze nie udostepnią właścicielowi. Mamy Pana działki, i co nam pan zrobi ? :) Potrafią dbac o swoje bezpieczeństwo i interesy ? Rzecz nie do pomyślenia w Polsce. Gdzie robi się fajeczkę Niemcom i Rosjanom na dzień dobry ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Haha ale tego trolla łatwo podpuścić. Bardziej anty-Korwinowski niż pro-pisowski.
|
Cytat:
A czy Miller który ściskał dłoń z J. Kaczyńskim jest bardziej propolski czy prorosyjski? ;) Żeby rozwiać ostatnie wątpliwości. Nie ma znaczenia czy demokracja czy totalitaryzm. Metody grabieżno-stalinowskie nawet dzisiaj. A wy myślicie, że można coś zmienić. Zmieńcie :) http://prawo.money.pl/aktualnosci/wi...0,1728111.html |
palikot napisał "A czy Miller który ściskał dłoń z J. Kaczyńskim jest bardziej propolski czy prorosyjski?
napiszesz jakie było tło "ściskania" ? , dobrze wiesz że Kaczyński nigdy nie będzie współpracował z komuchami, w tym przypadku "ściskania" nawet czerwony zmyłer zachował się godnie w odróżnieniu od urbanoplatfusów i reszty ferajny IncognitoTSW "Masz racje, od 25 lat rządy w Polsce są bardziej prorosyjskie (choćby ceny gazu...) i proniemieckie, że trzeba mieć naprawdę wielką wiarę albo być wpasowanym w obecne układy, żeby głosować antypolskich polityków." bardzo proszę o umiejscowienie w tym stwierdzeniu polityków PIS, dzięki |
Cytat:
Cytat ze skeczu Dańca: Cytat:
|
ABGwislakABG "Druga tura wyborów prezydenckich w 2010 i umizgi do elektoratu Napieralskiego?"
było gorzej , umizgiwał się do elektoratu towarzysza gierka , słynne spotkanie w Sosnowcu , ale jak rozumiem to nie współpraca, powiem więcej , Kaczyński wie że nie może współpracować z komuchami, dużo ludzi nigdy by mu tego nie wybaczyło , jestem jednym z nich , to nie urbanoplatfusiarnia czy farbowane na zielono chłopki, pewnych rzeczy nie zapomina się nigdy |
Ale Korwin to ruski agent bo nazywa Putina jego ekscelencja:D Jak Kaczynskiego zreszta.
|
Cytat:
Ja tylko Gwiaździstego podpuszczam, bo on zawsze coś na JKM wyciągnie co wydaje mu się prorosyjskie jakieś tam ambasady, "jego ekscelencja Putin" itd ;) ale kto mówił o Gierku "patriota" to już nie pamięta ;) Dla bardzo antyrosyjskiego człowieka takie słowa to byłyby jak zdrada narodowa a kara -> wieczne wygnanie. Jak czytam czasami niektórych to mam wrażenie, że oni są bardziej PISowscy jak sam Kaczyński. Można o nim mówić "miłośnik Gierka" - bo powiedział parę dobrych słów o komuniście. No ale ja paranoikiem nie jestem, po prostu przed wyborami realizował swoje cele wyborcze. Normalna polityczna zagrywka. Dla porównania jak JKM mówi, że Putin jest dobrym prezydentem Rosji, bo nie daje sobie w kasze zachodowi dmuchać i realizuje interes Rosji, to stwierdza fakt a nie staje się jego miłośnikiem. To są naprawdę mało istotne sprawy tak nawiasem mówiąc, ale rozrywka fajna :D |
Cytat:
Cytat:
Dębski o zasadach panujących w "opozycyjnym" Twoim Ruchu (Palikota) :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
palikot wspomniałem o wystąpieniu Prezesa Kaczyńskiego w Sosnowcu podczas kampanii , dla mnie nie do przyjęcia , ale jak piszesz prawa kampanii , moim zdaniem nie przekroczył cienkiej linii, niezależnie od tego podkreślam , jakakolwiek współpraca z komuchami wykluczona , po ostatnich 8-miu latach nie wyobrażam sobie także współpracy z urbanoplatfusami czy zeteesslowcami,pozostaje tylko wygrać 50% + 1 , a najlepiej 2/3 , chociaż jak wygra Andrzej Duda będzie to niepotrzebne :) |
|
Typowy agent wpływu.
|
Cytat:
|
skonfrontujcie to z wynurzeniami i obarczaniem PIS za skok wołomin przez warszawiaczka emj10 i innych
http://wpolityce.pl/gospodarka/23631...-oraz-l-walesa |
|
Cytat:
http://wmeritum.pl/posel-pis-chce-op...nia-blablacar/ |
|
JKM całkiem trafnie o pomyśle pewnego idioty z waszej ulubionej partii z tzw. "realnej zmiany",
Z cyklu czemu nie zagłosuje nigdy na koalicję establishmentową: Cytat:
|
Pomysł kompletnie idiotyczny, ale, czy to daje Korwinowi prawo dezawuować ideę IV RP? Jego wpisy w sumie mnie nie dziwią. Mojemu sercu bliższa jest IV RP niż III RP, którą zakładali nieżyjący już generał nazywany przez Korwina „ciapowatym wrażliwcem” oraz pewien Pan wydający czasopismo o bardzo krzykliwej nazwie, który polecał „dawać Janusza na antenę, ile wlezie” .
|
a kto powiedział, że III RP jest lepsza?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl