![]() |
To z FB oficjalnego Wisły
Wisła Kraków A jak już jesteśmy przy optymistycznych komunikatach, to niedługo takowy pojawi się na oficjalnej stronie Wisły ;-) |
A ja boję się, że to jednak nie Rios - zaawsze pisali, ze jakaś niespodzianka - a tu, że optymistyczna wiadomość - podejrzewam, że napiszą, że Kowalski może grać w pierwszym składzie.
E: Może jednak dokoptują do tego grona jeszcze Wilka? I będziemy mieli dubelek. Wisła Kraków Do 15:45 info pojawi się na stronie Więc czekamy.. |
A według mnie tą wiadomością będzie pozyskanie nowego doświadczonego obrońcy z Europy . To nie powinna byś niespodzianka tylko optymizm .;p
|
Cytat:
|
No to macie tą swoją niespodziankę :D
Wisła bliska pozyskania Cezarego Wilka :P http://www.90minut.pl/news/129/news1...ego-Wilka.html edit Rios Wiślakiem kurde :D:D podoba mi się to jeszcze obrońca |
Cytat:
|
|
RIOS w Wiśle:D Mamy talencik na rok:D
|
I zajebiście. :) Teraz tylko Wilk i stoper, może dwóch
|
uffffff.... a już sie bałem :D
EDIT : ironia! :) |
No nareszcie koniec czekania i myślenia . Rios jest w Wisełce . A jednak słowa maciOsa sie sprawdzily . Bedzie pożytek z tego Riosa .
|
Super że jest Rios, mam nadzieję że wypali i zostanie z nami na dłużej.
A co mi się bardziej podoba to że będziemy mieli dwóch nowych przebojowych ofensywnych zawodników. Chodzi mi o Paljicia i Riosa. Wiem że po filimikach nie ma co oceniać przydatności Dragana ale jednego nie może mu odmówić: robi dużo wiatru, ma szybkość i niezłą technikę....Powinni być wzmocnieniami. Teraz zeby to okienko było całkiem udane to środkowy obrońca i jakiś pomocnik....wtedy powiem: Super, wzmocniliśmy sie..... |
No ale nie może zagrać w III rundzie.Maatko oni w ogóle nie myślą??
|
Świetna informacja z Riosem. Jeśli uda się jeszcze Chaveza i Wilka zaklepać to będzie najlepsze okienko transferowe od lat.
|
Wilk też w Wisle :P no wreszcie
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23538 |
Wilk w wisle ? skad takie info ?
|
Bardzo dobrze ze w koncu dogadali Riosa. Mam nadzieje,że bedzie naszą przyszłą gwiazdą. Teraz czekamy na obronce, i zobaczymy co z Wilkiem.... Będzie dobrze coś czuje ;)
|
Cytat:
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...KA13/953890477
Według tego portalu Wilk przejdzie do Wisły. Info sprzed pół godziny |
Cytat:
|
90minut.pl także pisało, że Wilk dzisiaj może być w Wiśle tzn.może, że dzisiaj :P a 90minut rzadko się myli
|
Cytat:
a co Ty myslales, ze po pucharach rozwiazujemy klub i pilkarze odchodza? |
Świetne okienko transferowe, oby tylko nasi nowi gracze się szybko wpasowali do zespołu. Rywalizacja na ofensywnych pozycjach jest już bardzo duża. W nowym sezonie można ostrzyć apetyty nie tylko na mistrzostwo, ale i na Puchar Polski, bo mamy szeroką ławkę.
ps. maci0s ma zawsze rację ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem tylko tyle od kolegi z Kielc że Wilk podoił decyzje ze wybiera Wisłę i teraz czekają tylko na potwierdzenie przelewu od Wisły. Gośc jest managerem w kolporterze i zna się z gośćmi z bura prasowego Korony. Ja mu wierze bo o Kiełbie też mi powiedział. tyle wiem w temacie.
|
Jeszcze tylko obrońcy i jedziemy:)
|
No i bez lamentacji proszę!!!! Jupii!:D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl