![]() |
Szukasz kandydatów i w rogu masz napis "Reprezentacja" i masz "zaproponuj stanowisko bla bla" tyle, że przedtem musisz kogoś zwolnić z tej posady
|
WiślakMyślenice chodzi ci o sztab Dwight Yorke, Copjak, Kovac, Karanka, Hogh, MacManaman, Hasselbank, Philip Cocu, Tony Whitbread, Canizares, Thuram polecam Panucci,Giggsa Vieriego,Schols(o ile któryś z nich przejdzie na emeryture) zwłaszcza Panucci
|
dzięki Jose :)
|
Ja was nie rozumiem. Po co się pytacie ludzi o pomoc w transferach? Przecież to już nie jest samodzielna gra, a jeśli już chcecie sobie jakoś pomóc, to odpalcie FM Genie Scout i tam sobie sami znajdźcie zawodników ;) Pamiętajcie, że bardzo często statystki zawodników są generowane losowo. U jednego zawodnik X będzie wymiatał i wam go poleci a u was będzie słaby... Odpalcie sobie nawet 3 nowe gry Wisłą Kraków, zobaczycie, że statystyki będą się trochę różnić.
|
Gram w fm od rocznika 2005 i takie sytuacje są tylko wśród mniej znanych zawodników. Tak się składa, że w większości zawodnicy, których tutaj podajemy są 'stałe'
|
A jak poprosić zarząd, żeby więcej trenerów pozwolił zatrudnić?
|
Nie da się chyba. Musisz grać na dobrym poziomie, to co sezon zarząd będzie pozwalał zatrudnić więcej trenerów
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja polecam najbardziej Marco Verrattiego. Największy talent w tej grze. Niesamowicie się potrafi rozwinąć, a zarobić mozna na nim tyle, że nawet nie trzeba się starać przez rok w rozgrywkach europejskich:D U mnie w Wiśle już w pierwszym roku, w wieku 16 lat zadebiutował z powodzeniem w lidzę, ale troche go oszczędzałem. Ale potem z roku na rok robił niewiarygodne postępy. Zainteresowała się nim Barcelona, a ściągnąłem go chyba za 300 tys. euro. Póki co nie mam swojego komputera pod ręką, ale jak będę miał to opowiem wam o mojej karierze w Wiśle, a jest o czym opowiadać i podeśle wam kilka talencików do polskiej ligii bo w FM'ie znam ją na wylot.
|
no to ja czekam z niecierpliwościa ;) też znam już FM prawie na wylot no ale akurat tego zawodnika nie znalazłem :P troche FM 10 juz mi się znudził bo wszystko zdobyłem Wisłą i zacząłem nowy zapis ale z niecierpliwością czekam na FM11
|
Ja właśnie zaczynam 3 sezon Jagą. W pierwszym sezonie zdobyłem Superpuchar i grałem w fazie grupowej LE, w lidze 2 miejsce ze stratą 2 pkt do Legii. W drugim sezonie nie dostałem się do LE, wygrałem Puchar Polski, a w lidze ponownie 2 miejsce (tyle samo pkt co Legia, ale lepszy bilans mieli) Warto podkreślić, że Wisła grała w 1/16 LE :D Po sezonie sie wkurzyłem i wymieniłem połowe składu, teraz chce zdobyć mistrzostwo i dostać się do LE (musze pokonać Everton :/)
mój skład: http://www.bankfotek.pl/view/714330 http://www.bankfotek.pl/view/714330 |
A mnie po tej dzisiejszej porażce się wszystkiego odechciało. Jakoś mnie tak odrzuciło od Fm'a ;|
Zrobię chyba inną drużynę a jak dojdę do siebie to powrócę... Jaką mi doradzacie drużynę ?? Ja zastanawiam się nad Celticem. Co wy na to ?? Doradźcie jak możecie. |
Orzeł Balin. Ciapię od poziomu 4 ligi. Właśnie walczę o mistrza ;)
|
Cytat:
Jak chcesz się wyżyć Manchester City :D |
Cytat:
|
Słyszałem, że Birmingham jest bogate i na start jest 30 mln, ale nie sprawdzałem, więc pewny tego nie jestem. Swojego czasu świetnie mi sie grało Sportingiem Lizbona, polecam też Brage. Możesz spróbować Auxerre, na najnowszych update'ach mają el LM, fajną ekipe ma Fiorentina, Genoa. Możesz też przywrócić blask dawnym potęgom np Leeds United, Nottingham Forrest. Fajnie sie gra też Notts County, które jest jak sie nie myle najstarszym klubem angielskim :D
screen z dzisiejszej gry w fm: http://www.bankfotek.pl/view/715142 Hahahahahahahaha :D |
ostatecznie wymieniłem Pawełka na Lung JR :D
na razie mi idzie fantastycznie .. 1 sezon i wyszedłem z grupy LM ( 2x win z Dynamo Kijów, wygrana i remis z CSKA Moskwa, dwie przegrane z Arsenalem 2;0 i 2;4, mimo, że do przerwy prowadziłem 2;0 .. ) teraz w trafiłem na .. Barcelone, wynik 0:0 gracz meczu Lung ! w strzałach 6-21 , ale miałem nawet 2 setki .. w lidze po 18 kolejkach 14-4-0 nawet z Arsenalem i Barcelona gram bardzo ofensywnie, bo doszedłem do wniosku, że jak się cofne troszkę, to nawet w polskiej lidze trace bramki, a tak walczy jak równy z równym :) PS. Klejdis w 1 sezonie mi proponuje np dos Santosa i innych, którzy chcieliby przyjść do mnie oO ale nie stać mnie na zawodników po 15 milionów euro .. :D szkoda, że to tylko FM :( |
A ja ci polecam do zagrania ligą austriacką albo szwajcarską. Nie ma takiego ciśnienia i można fajny zespół zrobić. Ja ostatnio gram Rapidem Wiedeń już szósty sezon i w tym czasie 3 razy mistrzostwo, 2 razy vicemistrz, a do tego jeszcze dzięki moim dobrym występom w Europie zmodernizowany stadion i dużo kasy na transfery. Budowę klubu w dużej mierze oparłem o Polaków i Austriaków. Z Polski ściągnąłem m.in. Golańskiego, Rachwała, Gawęckiego, Małeckiego i jeszcze Jana Muche, ale z Małym i Muchą szybko się rozstałem pomimo tego, że byli dobrymi graczami. Świetnym transferem okazał się Youseff Rabeh i Sol Campbell. Rabeh na takie ligii jak austriacka, polska itp. może okazać się wymiataczem, a i kasy za jego kartę wziąłem nie mało. W ogóle sprowadziłem masę zawodników w czasie mojej całej pracy w tym klubie. Bardzo fajnie się nim gra. W Szwajcarii też bardzo fajnie się gra więc gorąco polecam!
A Leedsem też grałem i to ciekawe wyzwanie, ale przekombinowałem ze składem, za bardzo chciałem o przebudować i w rezultacie po słabych występach wylot:p |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A skąd Ty go masz w FM ie?? |
Cytat:
Gram w FM-a od 2005 roku i przez te 5 lat widziałem mnóstwo propozycji od innych graczy na różnych forach. I naprawdę bardzo duża ilość proponowanych zawodników była u mnie słaba. Na pewno nie wszyscy, bo jest jakaś tam grupka talentów, którzy będą u każdego wymiatać. Tak samo ci bardziej znani zawodnicy. Ale problem jest z tymi mniej znanymi. Dlatego wolę sam sobie robić transfery i mieć większą frajdę. A jeśli już chcę sobie pomóc, to korzystam z FM Genie Scout. Przynajmniej wiem co kupuje. No, ale dobra, to wasza sprawa, więc już się zamykam w tej sprawie ;) Cytat:
A tak serio, to jakiś update. Wpisz sobie w Google: Liga Polska Update i szukaj. Albo na jakimś forum poświęconym FM. |
baza danych z forumcm.net z polskimi ligami od OE do 4 lig
|
chcialem sobie sciagnac to co ktos napisal kiedys juz nie pamietam kto ze ma Wisłe 2 i wisle u-20 ze jest jakis patch czy cos w tym rodzaju ale na cmrev jak probuje sciagnac to sie nie da:/
|
http://hotfile.com/dl/55487646/0730f..._v0.1.dbc.html
Dajesz regularne pobieranie, ściągasz, wgrywasz i masz. |
Zainstalowałem to i mi wyskoczył blad ze nie ma pelnej ligi ani ekstraklasy i mam zablokowana polska lige
nie moge grac ani zaznaczyc zadnej z polskich lig poradzcie co robic?? |
Masz jeszcze jakieś dodatki, np ligi ?
|
No mam prawie wszystkie ligi 4 ligi czeskie itp 5 czy 6 angielskiej i takie tam
|
Jak uruchomić FM 2010 na systemie Windows 7? Mimo ustawienia zgodności wyskakuje taki błąd http://img713.imageshack.us/i/beztytuujg.png/. Czyli, że nie znaleziono jakiegoś ważnego składnika... Próbowałem gre przeinstalować ale za każdym razem to samo.
Ma ktoś może podobny problem? System to Windows 7 Home Premium. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sciagnalem sobie Patch 10.3. i mie nie czyta gry (chce plyte CD), a nigdzie nie moge cracka znalezc . . .
|
na torrentach poszukaj, jest na bank
|
wie ktoś skąd mogę pobrać uaktualnienie na ten sezon bo na cmrev i centrum FM nie moge znaleść
|
mam prosbe. otoz zaczynam swoja przygode z FM. nie wiem jak znalezc zawodnika ktorego chce kupic.zazwyczaj wchodze w transferu i tam pojawia mi sie lista pilkarzy, glownie z polski. a co jak chce kupic jakiegos bez klubu ? chcialem kupic Ernesto Cristaldo ale nie wiem jak go znalezc. pomoze ktos ?
|
zidanemarcin jeśli chcesz znaleść danego piłkarza wybierz doatkowe kraje i dodatkowe ligi w jakich chcesz szukać piłkarzy i sztab dla przykładu chcesz znaleść Catone(wybierasz Francje) ,Kalaca(Włochy),Jamesa (Anglia)chcesz znaleść De La Reda (liga Hiszpańska) zawsze podczas gry masz opcej edytuj filtr(i tam wpisujesz nazwisko zawodnika którego szukasz pozycje kraj itp)
|
Kupiłem młodego piłkarza, określany nowym Villą. Pograł rok w rezerwach, teraz chce go wypożyczyć bo radzi sobie rewelacyjnie. I tu problem, dostępna jest tylko opcja transferu definitywnego. Da się to zmienić ?
|
Z tego co kojarze nie w każdej części sezonu można wypożyczać
|
someone_TSW możesz podać nazwisko tego gracza??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl