![]() |
Cytat:
EDIT: Specjalnie się dowadywałam. Można "u nas" oddać krew dla Kuby! Poprostu trzeba zgłosć oddając, wziąc ten papiere i można później poprosić, oni go przekażą Hutnikowi do puli i razem wyślą do Lublina. Pzdr |
Cytat:
Poza tym wiele formalności nie ma, jedna ankieta i szybkie "badanie"...ale faktycznie oddawanie płytek to nieco inna sprawa i duża maszyna do tego :) Właśnie wróciłem z owej Rzeźniczej, bo w niedzielę nie zmieszczę się w czasie, więc... krew oddana, racja żywnoścowa odebrana :) |
691299 sekund bez alko :D proud of myself :)
|
Cytat:
|
w zaokrągleniu równe 8 dni <lol2> tylko dałem tamto bo liczba lepiej sie prezentuje :D
|
Felix uznanie Ci się należy :)
Prowadź obliczenia dokładnie bo idziemy łeb w łeb :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
I żeby każdy kolejny łyk był lepszy od poprzedniego:D
|
no dobra mi też już przeszło :D
|
Ostatni Mohikanin :lol:
|
hehe, btw matura też jest anthy pashy http://i40.tinypic.com/j9tu2d.jpg :D
|
Cytat:
Ostatnio Don Kichot dziś Mohikanin jak dobrze pójdzie to jutro będziesz jak Aniołki Jarliego :P. @up dobre :D |
Hehe, tak a propos tej całej próbnej, to zastanawia mnie poczucie gustu gości, którzy wbijają się w garniak i pędzą w brudnych adidasach przez miasto. Zawsze mnie to bawiło i dziś znów miałem okazję kilku takowych zaobserwować ;)
Cytat:
|
Cytat:
znaczy sie po szkole w nich chodzil |
Cytat:
|
Widzicie i to nie są odosobnione przypadki :D Na razie jednak nr jeden na liście obciachu jest gość którego widziałem z 2miesiące temu: dres szelest - góra i spodnie, kolor łazienkowy niebieski, czapeczka baseball'ówka w kolorze...niebieskim i adidasy...tak, też pod kolor :lol: - widziany na Siennej ;)
|
ziomek w NT super się prezentował zakładając na siebie czarną bluzę JP do tego takie bardzo szerokie białe dresy clinic czy cos takiego i.... czerwone buty puma ferarri <hahaha> istny kabaret
|
felix, brawo za kreatywność w FOTO Zabawie.. :lol:
i pio - fajny masz telefon. <lans> :D |
Gucio czy tam pio (nie wiem kto robi listę do Venus) - jak tam? :D
|
Cytat:
Listę robi Gucio ;) |
No, to czekam na jakieś doniesienia Gucio. Termin zarezerwować trzeba, pasuje wiedzieć mniej więcej kiedy. Nie ma to tamto :D
Ps. Co się z forumowymi Paniami podziało <tęskni> ? |
panowie, sprawa się rypła.
|
Cytat:
|
nie..
Excel odmówił posłuszeństwa i listy ni chuja nie zrobi. :lol: |
No to ładną kaszankę odpierd... ;]
|
ej Gucio ja nie wiem jak to robisz :D jeszcze nie zdązyłem się wpisać na liste, a już się zepsuła :(
|
Na stronę frasunki,
Eustachy, kochany, Kiedy mamy białe trunki I wystałe dzbany. Bóg wie, czy jutro, Prędko nas śmierć juczy, Stare wino, nasze futro, Niech nas dziś utuczy! Tak ci umrze trzeźwy, Jak ów, co przy czopie! A kto z głodu, ten mniej trzeźwy Niż ów, co w potopie. P.S. Kto nie pije ten żyd:p |
Polać Mu :D
|
a ja myślałem że mam problemy:
http://www.bravo.pl/zapytaj_monike/c...ny/ida,296657/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl