![]() |
Cytat:
Kolejka lekka ludzie ciągle dochodzili ale zapewne większość jeszcze nie wie ze bilety od dzisiaj sprzedają. Niestety ludzie zaczeli brac w wiekszosci bilety na G za 20 zł przede mną kobieta w wieku 50 lat zakupiła kilka bilecików na G3 jeszcze wybierając dokładne miejsca.Dopiero po jakiś 15 minutach padły słowa na głos ze strony sprzedającego zeby informować ze na tych sektorach będzie znajdował sie młyn i zeby ludzie o tym wiedzieli.Oczywiscie nie mowie oficjalnie ze młyn bedzie tam od tego są pewne osoby na tym forum i to one napiszą. |
Cytat:
|
Wiem już z informacji, że do zakupy biletów potrzebuje imię, nazwisko i numer PESEL, jednak gdy kupuje większość ilość biletów (również dla znajomych), czy do każdego biletu potrzebuje dowodów potwierdzających ich tożsamość (chyba kiedyś tak było że na jeden dowód - jeden bilet - jak nie to mnie poprawcie)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ceny w miarę, z dwiema uwagami:
- trochę sporo na wschodnią, mogłoby być z 5 zł mniej. ale pamiętajmy, że klub się musi odkuć po długich miesiącach kosmicznych finansowych strat, a stadion jeszcze nie ma 33 tys tylko 18-19. - nieporozumieniem są dla mnie wyższe ceny na narożnik niż na południową. ładny stamtąd widok, ale mecz się gorzej ogląda, do tego dupiane warunki, największe ryzyko zalania deszczem. przy cenie 20 zł za południową tam bilety powinny być po 18. |
I najgorsze znow to, ze do czasu otwarcia D, naszej ukochanej trybuny, wiele osob przypadkowych bedzie na tymczasowym mlynie. Czy to jest taki problem zeby informowac starszych podczas sprzedazy?
|
Cytat:
|
Na jedną Kartę Kibica lub jeden numer PESEL można kupić wyłącznie jeden bilet
Wszystkich fanów BG z dawnej trybuny D zapraszamy w piątek na trybunę G. Tam będzie młyn, czyli serce stadionu. Tam też nie obowiązuje numeracja miejsc jak na dawnym C i D. SKWK |
Rozumiem ze gosci nie będzie??
|
Cytat:
Te bliżej środka za 50. A co do pierwszego pytania to chyba nie ale pewny nie jestem więc nie będe mowił:) |
Cytat:
Tylko imię, nazwisko i PESEL. Można podać ile się chce. Ja sam kupowałem dla trzech osób. Kupowałem jeden na G i gość się sam zapytał jakie chcę miejsce. :) |
Cytat:
Cytat:
|
panowie ceny sa ok. porownajcie najdrozszy bilet u nas i w innych miastach. uwazam ze krytykowanie dzialaczy za bilety naprawde mija sie z celem
|
Obawiam się, że w poniedziałek jak po robocie przyjdę do WŚ ok. 18.00 to biletów za 20 zł. już nie będzie:evil:
Ale mam nadzieję, że się myle |
dokładnie ceny są moim zdanie tak samo ok i nie ma co narzekać : )
|
a duzy ruch jest w WŚ?
|
Cytat:
Pytanie , czy są wogole plany internetowej sprzedaży ? Jeśli nie teraz to za miesiac , pół roku? Klub z łatwościa zapełni 33 tys jeśli tylko będzie obowązywała wygodna dystrybucja ( szczególnie dla osób spoza Krk) |
Ja mam pytanie czy jedzie ktos po bilety i na mecz z okolic Jordanowa - Bystrej - Osielca - Suchej Beskidzkiej ?
|
czy w WŚ informują że na G jest młyn? bo znając życie będzie pełno ludzi chodziło że oni tu mają wykupione konkretne miejsce :)
|
jak katos nie ma KK to doliczana jest dodatkowa opłata5 PLN jak to było kiedys??
|
Cytat:
w informacji o biletach na stronie oficjalnej pisze czarno na białym ze dla posiadaczy KK jak i również dla Kibiców którzy jej nie posiadają cena biletów taka sama!! Do zidanemarcin: Co do biletów i wyjazdu napisałem Ci info na priv |
yhym. dzieki za info. a czytali kiedys na kacu informacje?? :D
to dobrze ze nie ma opłaty pozdr |
Powiem krótko - NARESZCZIE!
Bardzo dobre ceny biletów. Obawiałem się, że będzie tak z dychę drożej na każde miejsce :) 20 zł za, bądź co bądź, luksusową trybunę na mecz vicemistrza Polski to bardzo atrakcyjna oferta. A przynajmniej nie ma się co oszukiwać - taniej raczej nie będzie, no bo bez jaj, mniej to juz szlugi tylko kosztują. Podobnie 40 zł - zadaszona trybuna, z bardzo dobrym (ponoć, ja sie dopiero przekonam) widokiem - równie rozsądna cena. A podejrzewam, że po oddaniu całości i tak spadnie o te 5-10 zł. |
Na środku wschodniej bilety powinny być po 60 zeta cały, bo jest co oglądać. To są i tak komfortowe ceny ;) A jest w ogóle informacja o ulgacha dla seniorów, studentów, itp. ? Powinna być, bo nie wszystkich jednakowo stać na bilety i żeby starzy emeryci nie chodzili na G ...
|
Cytat:
Przy większym stadionie, ewentualna obniżka o jakieś 5-10 zł podziała bardzo dobrze. |
moze mi ktos powiedziec patrzac na to zdjecie http://konradjablonski.pl/panoramy/panoramar22.jpg jak sa podzielone sektory na E? bo za cholere nie chce mi wyjsc 6 sektorow jak jest tutaj http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/
|
W Wiślackim świecie jakąś godzinę temu był ciągły ruch ale nie było kolejek spokojnie można kupić bilet w 5 minut. I jak powiedziałem gościowi, że chcę bilet na E (z przyzwyczajenia) to się pytał czy na nową E, czy na młyn.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl