![]() |
Po moich wcześniejszych wypowiedziach większość chyba wzięła mnie za leminga. Cóż, jestem młody, w trakcie kształcenia i... na szczęście z maleńkiego ośrodka :-)
Nie jestem fanem Bronka. Po prostu nie wiem o Dudzie nic poza tym że jest aktywnym europosłem z PiS'u, prawnikiem i niefortunnie wypowiada się na temat Ukrainy. To trochę za mało żeby oddać głos. Napisałem, że jeśli będzie taka potrzeba to przyjrzę mu się dokładniej i zobaczę, czy rzeczywiście będzie lepszy od Bronka. Póki co mam innego faworyta. @smuga - a kto z władz PO jest "mniej zły" od Komora? Lekarz Kopacz z psiapsiółkami popierająca aborcję? Kaszub Tusk? Podróżnik Sikorski? Komor przynajmniej sprawia wrażenie przyzwoitości. @kerim1906 - nie napisałem że Komor jest najlepszym prezydentem. Mógłby być, gdyby myślał samodzielnie. A niestety tak nie jest. Jego teksty o tym że jest za życiem i dlatego broni in vitro pokazują, że ktoś mu robi wodę z mózgu. Od wielu lat. |
Kerim jeżeli twój kandydat chce kontynuować dalej to co Lechu robił, to nie uzyska nawet 20%.
Irasiad przed śmiercią miał kilkanaście procent poparcia i co tu kontynuować? Myślałem że Duda będzie bardziej samodzielny i miał własny pogląd na Polskę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A, jeżeli faktycznie rozważasz oddanie swojego głosu na niego, to z mojej strony pozostaje tylko to: http://niepoprawni.pl/sites/default/...276d427d9a.jpg |
Cytat:
|
"Kobiety, które kiedykolwiek stosowały antykoncepcję hormonalną, są o 50 proc. bardziej narażone na glejaka mózgu. Jeśli stosowały ją co najmniej dziewięć lat, ryzyko zwiększa się o 90 procent – twierdzą badacze z Uniwersytetu Południowej Danii w Odense."
|
Cytat:
|
Cytat:
ten system trzeba zmienić, nie wiem czy w polityce chodzi o przyzwoitość czy nie, raczej o interesy, ale jak ktoś trzyma system to znaczy, że ma w tym interes. Komor jest naprawdę poczciwy taki nasz tato stojący na czele rodu... ale państwo polskie czyli III RP okupant ziem polskich to jest struktura do zmiany. Z dwojga złego ja wolę PISiorów, bo jak pisał kerim jakieś tam podatki obniżyli... u nich machina korupcji, nepotyzmu, złodziejstwa i bandytyzmu jest o wiele skromniejsza niż w platformiano-pslowskiej agenturze więc mogli sobie nawet pozwolić na obniżenie podatków, co jest dobre dla mnie i gospodarki itd Ja nie chce żyć w państwie które sprawia wrażenie. Wole wariatów ale z realnymi i konkretnymi postulatami niż lawirantów p.s A jakie Kopaczowa sprawia wrażenie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Smuga , błagam , zapomniałem już o "tym śpiącym co mu się przyśni" zapodanym przez "tego co robi dobre wrażenie"według kolegi dwdx1906, nie przypominaj tej dyskwalifikującej hańby tego człowieka, opluł większość Polaków tą wypowiedzią w tym mnie , brak słów
|
Cytat:
|
Cytat:
I tyle tematu, a ja napisałem o tym zastanowieniu się żeby york mnie posłuchał (bo on ma uczulenie na PiS). Póki co jestem 4:1 na korzyść Dudy :-D |
czy Ty aby zrozumiałeś o czym piszę , dalej brniesz po czymś takim w "przyzwoite wrażenie "
|
Cytat:
|
Cytat:
@kerim1906 - kończąc temat. Jest przyzwoity jeśli porównasz go do jego POpapranych kolegów. Niestety w polskim sejmie większość to ludzie pokroju Bronka i jeszcze gorsi. Praktycznie cała koalicja (z wyjątkiem kilkunastu osób), a także spora część opozycji (SLD, TR, pewnie kilka osób z PiS'u) to lewactwo działające na niekorzyść państwa i demoralizujące społeczeństwo. Bronek jest w miarę łagodnym przejawem tego gówna. |
Kukiz u Olejnik. Gdyby nie opowiadał bzdetów o związkowcach, to bym powiedział, że bardzo dobre wystąpienie ;)
|
dwdx1906 wygrałeś , po tym co przeczytałeś o jak piszesz pieszczotliwie bronku i nie zmieniasz zdania , potwierdzam bronek jest "przyzwoity inaczej"
palikot prawde mówiąc nigdy nie wiem o co mu chodzi ,widziałem go ostatnio w jakimś programie z niejakim fiedotowem ( taki ruski szpion udający chyba dziennikarza),gadka była o Ukrainie , Kukiz w większości zgadzał się z tym ruskiem , nie wierzyłem co mówi , ale to nie pierwszy taki jego występ Szpenio miał trudny dzień ? tydzień ? , miesiąc ? czy rok ? niepotrzebne skreślić:lol: |
Jak rusek mial racje to sie z nim zgadzal, proste.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ty masz jaka racje judeoamerykanska czy niemiecka?:D
|
Na tym forum i w tym temacie widocznie tworzy się zalążek nowego „Komitetu obrony Bronka - normalnego”. Tak chyba tylko można wytłumaczyć apologetyczne teksty @dwdx1906. :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak dla porządku: jestem zdecydowanym przeciwnikiem Komorowskiego, ale Duda? No człowieku, kto tak naprawdę w Polsce go zna i wie o nim cokolwiek? Dla mnie, jego kandydatura na prezydenta jest taka sama jak Ogórek... wystawia się kogoś, kto i tak nie ma szans po to, żeby potem powiedzieć wyborcom: a, bo gdybyśmy naprawdę chcieli walczyć o ten urząd to wystawilibyśmy kogoś bardziej znanego. I dlatego napisałem "ogórek", bo jest on medialnie kandydatem z wątłymi szansami. I nie przeszkadza mi, że Cie to boli. A co do kompetencji, to jest w Polsce całkiem spora grupa osób, które mogłyby ten urząd pełnić. Pewnie i Duda jest wśród nich, ale to nie przekłada się na wynik. To totalny noname znany tylko przez jego fanów i przeciwników. Zapytaj na ulicy pierwszych lepszych przechodniów kto to Duda... Noname, kolego i ta opinia nie ma nic wspólnego z moimi preferencjami wyborczymi. Oczywiście, odszczekam wszystko jak Duda zbliży się choć do wyniku pozwalającego myśleć o drugiej turze, ale na razie nie uczę się szczekania. |
Cytat:
Takie rzeczy dzieją się na prawicy: Wilk(KNP) Zawisza(RN) i Stonoga organizują spisek... wygląda to jak mały okrągły stół :D https://www.facebook.com/video.php?v=745770138833759 |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl