![]() |
Pan Krzysztof Stanowski z Weszło nie zmienia skarpetek.
|
Ten Szymański to dzisiaj dowalił do pieca, a przy okazji zrobił z siebie niezłego zbawiciela Wisły Kraków w sensie że: "miałem prezkazać hiobową wieść...." powtórzone z 5-6 razy," Wisła Kraków bez TS by upadła jeszcze w tym tygodniu..."x3, "nie ma innego inwestora...". No i wyszło że Wisły nikt ani nic nie chce i w ogóle to TS robi wielką przysługę, za którą kibice mają zapłacić.
Conajmniej to wszystko jest dziwne... |
Zrobię to co mogę, żeby pomóc- zabieram syna i idę na mecz w piątek.
Namawiam znajomych na to samo. Trzeba wierzyć, że wyjdziemy z tego bagna. Do zobaczenia na R22 |
Cytat:
Idziesz na mecz? |
Cytat:
|
Ja apeluje, żeby w tym momencie zakończyć dyskusje, w temacie SKWK dobre/zle, kibole dobrzy/źli i tym podobne. Nie mamy żadnych podstawy nie wierzyć Panu Szymańskiemu iż sytuacja klubu jest ciężka i bez reakcji ze strony TS jeszcze w tym tygodniu nastąpiłby upadek piłkarskiej Wisły. Jednocześnie patrząc na informacje na temat JM, mamy solidne podstawy by uznać to za fakty. Dlatego, trzeba skończyć z pieprzeniem po forach, obrażaniem się, zostawić to na kiedy indziej. Teraz każdy niech idzie i kupi ten pieprzony bilet, nawet jak na stadion nie ma zamiaru iść. W takich chwilach powinniśmy się zjednoczyć bo cel mamy wspólny, jest nim dobro Wisły.
|
Cytat:
Już po wypłynięciu pierwszych doniesień forumowicze wskazali podstawowe niedopatrzenia prawników TFK - projekt-gmina nigdy nie złożył sprawozdań finansowych - co powinno być podstawą oceny rzetelności kontrahenta. Akurat As nie hołdował i nie wierzył w blaskomiotne zapowiedzi duetu M-C. Natomiast co do najlepszych prawników TFK to lepiej spuścić zasłonę miłosierdzia w tym temacie |
Cytat:
Przyszedł gość i prawie ze łzami w oczach mówi, że gdyby nie oni to Wisła piłkarska wypada z gry, co więcej mówi, że sami tego nie udźwigną ale jest to jedyna opcja na tę chwilę. Faktycznie, wielka przysługa, goście podpisując się pod umową biorą na siebie całą odpowiedzialność, płacąc pewnie ciężkie pieniądze z budżetu TSu, któremu się nie przelewa ale dla ciebie to jest powód do szydzenia? Dwa, trzy tygodnie temu usłyszałem pewną rozmowę telefoniczą: - mówiłem mu, żeby ogłosił jakiegoś sponsora to zamknie ryje dziennikarzom. Nie będzie takiej nagonki [...] a on mi mówi, że byli ale już nie ma, że w sierpniu już nic się nie da, we wrześniu ogłosi upadłość. Rozmowa zaczynała się od słów o Cupiale, dlatego mnie zainteresowała, nie mam w zwyczaju podsłuchiwać. Ile w tym prawdy, nie wiem. Ale to pokazuje w jakiej dupie jesteśmy. Cytat:
|
Cytat:
Szymański był wyraźnie poruszony, tym co się dzieje. Faktem jest, że powtarzał się. I wyszło trochę jakby, kreował się na zbawcę w całej sytuacji. Ale mam wrażenie, że to z nerwów. Nie mam podstaw żeby im nie wierzyć, zatem należy im się conajmniej WIELKIE DZIĘKUJĘ! |
Szymański się zdenerwował po tym jak dziennikarz zapytał o to czy właściciel projekt-gmin.pl jest wypłacalny itd. itp.
Ogólnie konferencja na plus, trochę się wiceprezes powtarzał ale z tym, żeby kibice przestali pisać głupoty w necie i przyszli na mecz dobrze powiedział. Czekam na oficjalne info o tym, że TS jest właścicielem akcji S.A. Atmosfera się oczyści, żadne trupy z szafy już nie będą wypadać i wierzę w to, że znajdzie się jakiś inwestor który przejmie lub będzie sponsorem tego klubu. |
Cytat:
Zostawiam dla potomnych, bo demagogią i populizmem przebiłeś Szymańskiego z konferencji. |
Nie napiszę nic odkrywczego bo to dla mnie normalność, taka jak to, że po 22 będzie zmrok a jutro rano będę wstawał do pracy... Jutro kupuję bilet (jak zwykle) i idę w piątek na mecz, to że zgody się rozsypały w tej chwili jest najmniej ważne, jak Wam nie podoba się polityka sektora C, to idzcie na inny...
|
Dziennikarze to często zwykłe pasożyty, ale Szymański powinien zrozumieć, że gdyby nie publikacje prasowe na temat Meresińskiego, to za jakiś czas nawet nie byłoby czego tutaj ratować.
A ten tekst o forach internetowych? Kibice mają przestać dyskutować o składzie, trenerze, taktyce, zarządzie i piłkarzach? Ku*wa, KAŻDE forum KAŻDEGO klubu na świecie zajmuje się dokładnie tym! Niemniej - w piątek KOMPLET na stadionie! |
Cytat:
Moje marzenia na te chwile: 1) Umowa zostaje podpisana bez zadnych juz niespodzianek.. 2) Na piatkowy mecz chetnych jest wiecej niz miejsc.. 3) Zoranizowanie/zasponsorowanie co najmniej dwoch osob, ktore pojda za mnie na mecz (rozmowy w toku na whatsapp-ie) :p PS. punkt 3 napisany wylacznie na uzytek tych, ktorzy zamierzaja tu dalej klepac bez ladu i skladu zamiast zrobic cos sensownego! |
Cytat:
A tak serio to rozwiń lepiej o co ci chodzi. Napisałem co usłyszałem, nigdzie nie twierdzę, że miało to jakieś przełożenie na rzeczywistość. |
Cytat:
|
Ja mam jeszcze nadzieję, że ten dramatyzm konferencji nie ma do końca przełożenia na rzeczywistość, a ma na celu jedyne utwierdzenie Meresinskiego, że musi się pozbyć klubu (zbicie ceny). Wiadomo, że jakby wyskoczyli z informacją typu "mam inwestora, który tylko czeka, aż przyjmiemy udziały" to wiadomixowi zapalilaby się lampka ostrzegawcza.
|
Czas zamknąc temat i niech zostanie tylko koszmarnym snem
|
Cytat:
|
|
Cytat:
On sam kupil flagi za wlasne pieniadze na 100lecie klubu. Sposnorowal Wisle TS i Wisle S.A jako kibic i jako przedsiebiorca. Pieniedzy on w Wisle wlozyl wiecej niz wy wszyscy szczekacze tu razem wziete. Jego zaslugi dla Wisly sa niepodważalne! Szanujcie go! |
Cupiał wsadził w Wisłę 200 mln przeszkadzało wan to pouczać, krytykować i stale podważać jego styl? Dlaczego Szymański jest nietykalny?
|
Robert to skromny chlopaczyna i niczym sie nie chwali ale dodam jeszcze;
nie posiadal takiego majątku jak Cupial ale ramach mozliwosci wspieral sekcje pilkarską Wisly bedac jednym z jej sponsorów jest inicjatorem zbiorki pieniedzy na Hospicjium Tischera (dzieci z nowotworem) duzo zrobil dla rozpoczecia budowy nowego stadionu Wisly (wowczas z radnym Olszówką) za darmo jego firma wyremontowala hale Wisly, ktora byla w oplakanym stanie uzyczal prywatnego samochodu koszykarzom Wisly, ktorzy grali za darmo, by ci mogli dojezdzac na mecze wyjazdowe + oplacal obiady dla nich i kupowal sprzet sportowy, dzieki czemu sekcja koszykowki nie upadla utworzyl od podstaw struktury Akademii Pilkarskiej Wisly Krakow Odkad wszedl do zarzadu TS Wisla, ta zaczela wychodzic na prostą i mozna wymienic..roznie moga go ludzie oceniac, ale ma ogromne serce dla Wisly, a na Reymonta spedza wiecej czasu niz w domu rodzinnym. |
Cytat:
|
Cytat:
Cóż, nawet jak okręt tonie to pewnie znajdzie się jakiś kompletny debil (tak, to o tobie) który zacznie narzekać że z szalup farba odchodzi. Co prawda to co uprawiasz pod krytykę nie podchodzi, to zwykłe dzielenie się swoimi teoriami (choć gówno wiesz), .......enie dla .......enia i wylewanie żółci. |
Mnie tylko jedno zastanawia. Skoro TF proponowala zakup Wisla SA, za 10 funtow TS-owi i z tego nie skoarzystali, a nagle teraz TS chce odkupować za gruba kase SA od JM. Przeciez dlugi się nie zmniejszyly, a wręcz zwiekszyly pod rzadami JM. Czegos tu nie rozumie, może mi to ktoś wyjasnic ? Wtedy im się nei oplacalo, a nagle teraz im się oplaca ?
|
komuś zawsze internetowe szczurki muszą do.......ić, teraz padło na Szymańskiego. Dziwie się, że nikt nie napisał jeszcze,o tym że Szymański nie odciął się jeszcze od WSH PDW Miśka rac itd.
|
Przecież nie neguję jego zasług dla Wisły widać, że chłopu zależy. SKWK robiło wiele świetnych rzeczy, tego nikt nie zapomina ale od kilku lat działają w stylu; robimy co chcemy a Wisła to MY czy wam się to podoba czy nie, mając 500 członków i takież poparcie. Naprawdę nie chcę się już przerzucać tymi samymi argumentami. Działają po swojemu, w swoim stylu i na swój rachunek widocznie mają w dupie opinię reszty. Nie mam prawa ich osądzać ale Pan Szymański nie ma prawa sprawdzać - kogo chce sprawdzać?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
po2. przecież Telefonika umorzyła dużą część długu przez sprzedaniem Wisły JM więc owszem - teraz to zadłużenie jest mniejsze. |
Cytat:
|
Szymon Jadczak @SzJadczak
Właśnie zadzwonił do mnie J. Meresiński: "Nie jestem już właścicielem Wisły. Mój pełnomocnik w ciągu godziny podpisze umowę sprzedaży klubu |
Na tt jest info że Meresinski potwierdził sprzedaż.
Więc oficjalnie: Bye bye huju. Wszystkiego najgorszego. Mimo wszystko bez bana proszę. |
Cytat:
Zeby sie nie okazalo ze pelnomocnik to ten pedryl Espedito Esposito ktory dopiero z basenu w Alicante schodzi. |
Cytat:
|
Jedyny prawnik jaki sie przewijal w kontekscie tego frajera to ten cudak z trojmiasta od oswiadczen.
Jesli to on, to radzil bym uzbroic sie jeszcze w cierpliwosc. |
Cytat:
|
Głupio się przyznać ale zaraz po przejęciu Wisły przez Jakuba M. liczyłem że to będzie dobra zmiana. Młody kolo, majacy już dogranych sponsorów. W Warszawie się udało to czemu nie w Krakowie. Z dnia na dzień było coraz gorzej. Na szczęście epopeja dopiegła końca . Ciekawi mnie tylko ile pieniędzy zdążył wyprowadzić cyklista z Wisły.
|
Nie uwierzę, dopóki Strony nie potwierdzą, że doszło do odbicia. Słowo tego gimnazjalisty jest dużo tańsze od pieniędzy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl