![]() |
Jak coś to od sezonu 2012/2013 LE i LM będzie w "N". Ten sezon na Polsacie, wybrane mecze LM i cała LE.
|
Cytat:
|
Przed chwilą na Polsacie była reklama meczu Wisły. Ma byc w otwartym Polsacie
|
Mecz raczej będzie na otwartym Polsacie, przed minuta widziałem jego reklamę
|
Widziałem wlasnie filmik promujacy mecz Wisły z Liteksem na polsacie. Transmisja zacznie sie od 19.25.
|
No to chyba czytali nasze bluzgi w ich stronę na naszym forum że zdecydowali się rozwiać wątpliwości i puścili reklamę zapowiadającym mecz w otwartym kanale Polsatu :)
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25490
Dodane dziś o 20.30 - czyli w końcu jak to jest ??? |
ch...j by ich trafił i niech roz... im te platforme...
|
Je..ny Pols(zm)at..
|
Moze ktos byl ostatnio na Polwyspie Helskim i kojarzy jakis bar gdzie puszczaja mecze? Orientowalem sie i mam miec zwykly Polsat w pokoju, ale ze wywineli taki numer to robi sie problem...
|
program polsatu na wtorek ; 19.30Swiat wg Kiepskich 20.05 snajperII ....no rece opadaja ze puszczaja takie 'najnowsze hity' zamiast eliminacji Ligi Mistrzow ..40 mln kraj niemal i tak sie dzieje...WSTYD!
|
Teraz znów była reklama meczu na Polsacie no tak to by chyba ludzi w ch*ja nie robili.
|
Też właśnie widziałem reklamę zapowiadająca mecz o 19.25, więc to już CHYBA przyklepane, że leci w otwartym. Raczej nie zrobią sobie kreciej roboty zapowiadając coś, czego nie mają zamiaru puścić.
|
to na otwartym w koncu...?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co by nie mówić o Borku,Kołtoniu,Kowalu,Koźmińskim czy Iwanowie - to kolesie siedzący w temacie i słucha się ich przynajmniej bez wstrętu. I jak już ktoś napisał, nawet jeśli było by to niby kodowane, niby bo dostępne w wielu kablówkach w standardowym pakiecie, to przy minimum inwencji da się oglądnąć. ps a Wiśle w pucharach po mimo prywatnych preferencji, kibicują tam wszyscy więc nie wiem o co chodzi. |
To ja już ....a nic nie wiem, o godzinie 20:00 reklama meczu na otwartym polsacie :lol:
|
Jak puszczają zapowiedź to znaczy, że na 100% będzie na otwartym kanale. Bez paniki.
|
Nie no skoro wciąż leci reklama meczu Wisły na Polsacie otwartym to chyba by im było nie na rękę jak by kłamali. W końcu stracili by widzów którzy oczekiwali na mecz w otwartym Polsacie. Bo chyba nikt nie leciał by po dekoder tylko po to by obejrzeć jeden mecz...
|
http://tv.wp.pl/date,2011-07-26,index.html
I na tym kończymy spór czy pokażą, czy nie. |
ktoś po prostu narobił szumu bo nie było w programie, czy był to jakiś komunikat od polsatu>?
|
Pokażą, na Polsacie ciągle puszczają zapowiedź meczu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
najlepsze że redakcja wislakrakow.com podłapała i dała info na głównej :D
|
Cytat:
Skoro mówicie, że reklamują to pewnie będzie w otwartym. Tylko czemu w programie polsatu otwartego na ich stronie nadal jest jakieś kino o tej porze to nie za bardzo rozumiem. Mogliby się lekko ogarnąć z informacją - nieważne gdzie pokażą, ale niech informują rzetelnie o własnych programach. Burdel mają i tyle. |
Cytat:
|
Na www.tv.wp.pl już jest info przy polsacie otwartym, że jest mecz Litex - Wisła. Mecz w kanale otwartym ! :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Znowu reklama meczu Wisły. Coś jest na rzeczy. Myślę, że w poniedziałek ten program zmienią i wszystko będzie normalnie.
|
jak by nie było zdjęli by reklame
|
Nie, reklamują to jako program Polsatu, a nie program Polsatu Sport.
Teraz już chyba nie zmienią zdania. |
Cytat:
|
Jeżeli polszajs juz "wytrudził się" na zrobienie zapowiedzi to puszczą na otwartym na 100%. Po prostu szkoda im tej "ciężkiej pracy" zeby poszla na marne.
|
Cytat:
poza tym, co to za serwis, żeby wierzyć na 100%, bez przesady |
Teraz jak już Polsat puścił spot, to musi być mecz. Takiego ch*****wa nawet oni by nie zrobili.
|
Cytat:
PS: Data jest z wczoraj ale link dodali dzisiaj bo dopiero od dzisiaj zapowiedz mozna zobaczyc w Polsacie |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/otw...wiadomosc.html
Poprostu większych jaj nigdy nikt nie zrobi... |
Spokojnie to tylko onet. Gdzie mają jakies zrodlo tej informacji? Skąd o tym sie dowiedzieli? tejk it izi ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl